Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2008 - Anul XIII, nr. 132 (3813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alin Stoica crede că atuul României la Euro-2008 va fi forţa grupului

Duminică, 8 Iunie 2008 (17:42:12)

Mijlocaşul Alin Stoica a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că atuul României în meciurile de la Campionatul European va fi forţa grupului şi a apreciat că în meciul de debut al "tricolorilor", cu Franţa, şi o remiză ar fi un rezultat bun, deoarece este cel mai redutabil adversar.
  Alin Stoica a menţionat că România va fi avantajată şi de faptul că presiunea va fi asupra naţionalei Franţei la meciul de luni. "Cel mai frică mi-e de acest meci, mai ales că e şi meciul nostru de debut. Depinde de moment, de ziua pe care o vom prinde. Să nu uităm, Franţa a fost şi campioană europeană, şi mondială, acum e vicecampioană mondială. Dar cine credea că Grecia va câştiga în 2004? Avem şansa noastră. Va fi foarte greu, valoarea este atuul Franţei, dar atuul nostru este că actualii jucători evoluează de mult timp împreună, au o omogenitate, grupul e atuul nostru. E mai bine că plecăm cu şansa a doua în acest meci, n-avem nimic de pierdut, presiunea este pe francezi. Şi un egal ar fi bun. Cu Italia şi Olanda eu cred că avem şanse mai mari", a declarat Stoica.

Alin Stoica a menţionat că pentru România este bine că nu i se acordă şanse de calificare în sferturi. "Cred că avem şanse să trecem de grupe, orice echipă are. Mai bine că plecăm cu şansa a patra în grupă, poate ne vor subestima şi noi vom avea de câştigat. România a dovedit în calificări că e echipă mare. Mutu e jucătorul decisiv, depinde şi de ziua pe care o prinde. Apoi, fundaşii adverşi îl vor lua în primire în primul rând pe el şi se pot crea spaţii pentru ceilalţi. Şi din acest punct de vedere el e cel mai important", a punctat mijlocaşul.

Stoica a mai spus că se aştepta la rezultatele înregistrate în prima zi de la Euro-2008: Elveţia - Cehia, scor 0-1, şi Portugalia - Turcia, scor 2-0. "Era normal să câştige Cehia şi Portugalia, erau favoritele meciurilor de debut şi sunt şi favoritele grupei A. Portugalia va avea un cuvânt greu de spus, este una din favoritele turneului şi preferata mea, joacă un fotbal spectacol şi dispune de jucători de mare valoare. Cred că va fi una din finaliste, aşa mi-aş dori. Apoi mai sunt Franţa, Italia, Germania. Şi Croaţia e o echipă frumoasă. Şi apoi, chiar noi, de ce nu? Depinde de tăria de caracter, trebuie să ai mentalitate de învingător", a punctat Stoica.

Alin Stoica, legitimat ultima oară la Excelsior Mouscron, fostul campion mondial de box profesionist Leonard Doroftei, jucătorii Lucian Răduţă şi Lucian Burdujan, de la echipa Rapid, luptătorii Cătălin Zmărăndescu şi Todd Medina au fost invitaţi să vizioneze, alături de reprezentanţii mass-media, partida România - Franţa, luni, pe un ecran special amenajat într-o sală a cazinoului hotelului Phoenicia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alin Stoica crede că atuul României la Euro-2008 va fi forţa grupului .
 Vizualizări articol: 445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alin Stoica crede că atuul României la Euro-2008 va fi forţa grupului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei