Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2008 - Anul XIII, nr. 132 (3813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incident

Încătuşaţi şi duşi la secţie după ce s-au luat la harţă cu poliţiştii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandal monstru în plină noapte în cartierul Burdujeni, după ce o patrulă a poliţiei a tras pe dreapta un şofer.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, o patrulă de la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, aflată pe strada Tineretului din cartierul amintit, a oprit un autoturism Rover cu număr de înmatriculare străin.

Şoferul a refuzat să se legitimeze în faţa poliţiştilor, dându-şi un nume fără a prezenta vreun act. După ce au verificat prin staţie şi au constatat că identitatea este falsă, oamenii legii i-au cerut bărbatului să-i însoţească la secţie, pentru clarificarea situaţiei.

În acel moment, susţine Poliţia într-un comunicat de presă, un bărbat care se afla în grupul de persoane adunate la faţa locului a început să se manifeste ostil faţă de poliţişti. Profitând de acest moment, şoferul a ieşit din maşină şi a luat-o la fugă, însă a fost imobilizat imediat.

La scurt timp, la faţa locului a ajuns şi o patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, care a ajutat la imobilizarea celor doi indivizi, care au ajuns la Secţia de Poliţie Burdujeni.    

 

Al doilea incident în câteva zile

Şoferul, care a fost identificat în persoana lui Alin D., în vârstă de 23 de ani, din comuna Dumbrăveni, a fost amendat cu 300 de lei pentru lipsa documentelor, în timp ce bărbatul care a intervenit în favoarea şoferului, identificat în persoana lui Alexandru M., în vârstă de 35 de ani, din comuna Şcheia, a primit o amendă de 200 de lei pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice. 

Incidentul vine la câteva zile după un episod asemănător petrecut tot în cartierul Burdujeni. Marţi seară, un şofer din Botoşani a refuzat să se legitimeze şi să vorbească cu poliţiştii, după ce a fost tras pe dreapta pentru că ar fi forţat trecerea la semafor. În acest caz şoferul a primit o sancţiune contravenţională de 750 de lei pentru refuz de legitimare şi refuzul de a permite controlul maşinii. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încătuşaţi şi duşi la secţie după ce s-au luat la harţă cu poliţiştii.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Încătuşaţi şi duşi la secţie după ce s-au luat la harţă cu poliţiştii3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dallas trimis de
( 7 iun 2008, 11:26:54
cu politia din state sa nu respectati ce vi se spune si vedeti ce vi se intampla. politia de la noi e vai mama ei , corupta , mituita, cu foamea in gat si lipsita de curaj se pisa niste copii cu mizga la fund pe ei
1.1  RE: Dallas trimis de
( 7 iun 2008, 20:32:34
...SUBSCRIU COMENTARIULUI DE MAI SUS !
1.2  RE: Dallas trimis de
( 8 iun 2008, 17:59:29
tarane
2.   Capsunari fraeri trimis de
( 7 iun 2008, 12:22:56
probabil acelasi capsunar cu un rover verde cu numere de anglia facea figuratii si gesturi obscene prin burdujeni si zilele trecute. domnilor politisti punetii la punct. dupa ce au mincat conserve prin europa se dau rotunzi pe aici cu cite o rabla casata adusa din vest.
2.1  RE: Capsunari fraeri trimis de
( 7 iun 2008, 13:32:42
cata-ti un psiholog ca ai sa sfarsesti prin a te spanzura de complexat ce esti invidiosule caci nu te-a obligat nimeni sa pleci de langa mama si tata care se preocupa ei de "bibironul "tauCaci a manca conserve ,a sari garduri,frontiere,parnaie e.t.c. (de care sant orgolios ),isi au rolul lor in cizelarea personalitatzii unei pers. Dar aceste" aventuri "nu-s pt mamoni ca tine care umbresc pamantul degeaba ,cersind bani de la parintzi pt un suc la terasa.
2.2  RE: Capsunari fraeri trimis de
( 7 iun 2008, 13:52:43
Sa ne pupi i..... pe toti .... capsunari...... sa nu vorbesc de alti.. dar.. o rabla casata adusa din vest , comparata cu harburile din Romania ,o poti considera HARB DE LUX....
2.3  RE: Capsunari fraeri trimis de
( 7 iun 2008, 20:33:26
Mi-e mila de tine emigrantule...Daca parnaia inseamna pentru tine cizelarea personalitatii,eu te contrazic! Nu confunda tabacirea K.urului cu cizelarea ta ca individ.Poti manca si specialitati vietnameze,nu conserve,ca tot tembel ramai!
3.   Felicitarii trimis de
( 7 iun 2008, 12:41:12
Asa imi place,bravo si incodata felicitarii.
4.   Exact trimis de
( 7 iun 2008, 13:00:05
mei da cu aia care vau dat ceata saptamina trecuta ce ati facut? sau va venit curajul innapoi? ati luat mita si lati iertat?
5.   Cine crede ca ala era din...botosani ?? trimis de
( 7 iun 2008, 14:21:27
cazul de ieri il,,,cred , dar cazul de acum cateva zile , faptul c-a primit 750 amenda , ca era din botosani , E O.....MICIUNA !!

DEMONSTRATI-MI CA ..GRESESC SI-O SA-MI CER SCUZE ??

care-i identitatea lui , a fost ...retinut , adus pa politie in catuse ???

ma mir ca n-ati spuc ca era de pe...LUNA , identitatea nu se poate scrie ca n-avem alfabet...LUNAR si ca n-a putut fi retinut , pentru ca s-a urcat intr-un OZN si-a zburat 'napoi pe ....LUNA !!!

ma voi aia de la ...politie , cui credeti voi ca bagati asa....povesti ???

MICIUNOSILOR !!

chiar daca vor da baetii o....identitate "imaginara " din botosani , rog pe cei de la monitorul sa ...verifice autenticitatea identitatii !

sa speram ca nu vor face din ...mascaria care a avut loc , un...SECRET DE ...SERVICIU !!!

deocamdata sunteti niste...MICIUNOSI !!!

5.1  RE: Cine crede ca ala era din...botosani ?? trimis de
( 7 iun 2008, 17:26:29
TEMIDA dovedesti inca o data ca nu ai habar de limba romana. Unde naiba ai auzit tu cuvantul MICIUNOSI? Cand am citit comentariul tau m-am gandit ca poate e o greseala de tastare , ceea ce se poate ierta. Dar tu insisti in prostie si mai scrii o data. N-ar fi rau sa mai treci putin pe la scoala.
5.2  RE: Cine crede ca ala era din...botosani ?? trimis de
( 7 iun 2008, 17:44:56
AJUTA-MA TU ;

o miciuna , doua miciuni , doi micinosi sau doi....miciunosi ???

5.3  RE: Cine crede ca ala era din...botosani ?? trimis de
( 7 iun 2008, 18:56:46
mincinosi sau minciunosi ... asta e intrebarea.
5.4  RE: Cine crede ca ala era din...botosani ?? trimis de
( 7 iun 2008, 18:58:00
TEMIDA, TEMIDA...chiar nu iti dai seama ca gresesti? Parca tu spuneai pe aici pe undeva ca cel care recunoaste ca a gresit e iertat. Si mai stiu eu un proverb care zice ca atunci cand doi iti spun ca esti beat trebuie sa mergi sa dormi.

Sa te luminez: o miNciuna...doua miNciuni, un miNcinos...doi miNcinosi.

Ar fi cazul sa aplici citatele din Biblie si in ceea ce te priveste.
5.5  RE: Cine crede ca ala era din...botosani ?? trimis de
( 7 iun 2008, 19:06:38
Temida draga, ma faci sa-mi sara alcoolul din cap tocmai sambata seara! TU, care le stii pe toate: economie, politica, coruptie (cine, cat, unde si cum), religie (nu numai a ta, dar si cea ortodoxa...) si multe altele, nu stii un singur lucru: GRAMATICA LIMBII ROMANE pe care o masacrezi in fiecare zi!!!!!

Si te mai si bati cu pumnul in piept!

Sa te ajut (ca tocmai cereai ajutorul si nu e frumos sa te lasam in ceata):

UN MIN-CINOS, O MIN-CINOASA, O MIN-CIUNA, doua sau chiar mai multe MIN-CIUNI!

Daca n-ai remarcat, exista un N in aceste cuvinte care are locul lui foarte bine stabilit! Unde ai invatat???? Cu Braicu, de care te iei intr-una? Daca da, te inteleg de ce nu-l inghiti!

Am zis!
5.6  RE: Cine crede ca ala era din...botosani ?? trimis de
( 7 iun 2008, 19:55:37
multumesc....

si eu stiu....MULTE , despre care voi....habar n-aveti .
5.7  RE: Cine crede ca ala era din...botosani ?? trimis de
( 7 iun 2008, 20:05:58
ps. am mai spus-o ; FIECARE SE LAUDA CU CEEA CE...STIE , nimeni nu se lauda cu ceea ce nu .....stie , dar putini ...recunosc ceea ce nu...stiu , iar multi se lauda cu.....putinul care-l stiu ,crezand ca au ajuns la......CAPATUL INTELIGENTEI !!

oare cati din voi pot...intelege ceea ce-am ...scris ?

sper c-o sa fie cati mai....multi !!

cat despre ...scoala , am scoala facut in romania , am scoala facuta si peste hotare , iar cu ceea ce ma ocup , am multe persoane din tot orasul si din inprejurimi care ma stimeaza , indiferent de varsta, sex , religie si meserie .

deci....gramatica nu-i ...totul !!
5.8  RE: Cine crede ca ala era din...botosani ?? trimis de
( 7 iun 2008, 22:46:43
"am multe persoane din tot orasul si din inprejurimi care ma stimeaza "

Unde tii persoanele pe care "le ai"? Sub plapuma?
6.   Hopa`asa trimis de
( 7 iun 2008, 15:06:32
mai Emigrantul te parafrazez: "Caci a manca conserve ,a sari garduri,frontiere,parnaie e.t.c. (de care sant orgolios ),isi au rolul lor in cizelarea personalitatzii unei pers." taticule jos palaria,asa sa iti cresti copilul ca o sa ajunga un incult ca tine,pardon,cizelat.da tu esti prost cu butoiu ma,nu cu oca.mai cercopitecule cred ca ai stat prin africa ca emigrant,si nu intelegeai o boaba,si ai venit in Ro,si ai zis sa iti incerci si tu norocu,ca te-ai cizelatin lume,dita la el a avut ceva de spus si s-a dat cu,cucu-n cui.esti afonet copile
6.1  RE: Hopa`asa trimis de
( 7 iun 2008, 16:03:25
tot "eu" esti chiar daca tziai schimbat numele mamonule caci comentariul tau e pe afara cu ce am spus eu mai sus.parnaie am facut ca ma prins trecand frontiera ilegal .dar nu m-am intors la mama acasa sai cer bani de suc si am incercat din nou reusind dar in ro. nu m-am intors Asa ca in loc sa pierzi vremea tastand mai bine dute si te roaga de maicata sa-tzi dea ceva bani pt. a iesi si tu in "targ" in seara asta terorist de play station
7.   Niste tarani trimis de
( 7 iun 2008, 15:12:53
niste tarani cocliti care au muncit ca scalvii prin afara si vin acum cu talente la ei in sat!is smecheri ca si-au luat masini dar habar nu au sa lege 3 cuvinte.ei care sunt asa de smecheri ne fac de rusine de vb toate televiziunile si ziarele de noi.

mai bine ar face o scoala........
8.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2008, 15:38:29
9.   Pt michel trimis de
( 7 iun 2008, 16:44:03
Mihai baiatule nu cumva ti-e rusine cu numele tau de ai scris MICHEL AVORTATULE
9.1  RE: Pt michel trimis de
( 7 iun 2008, 20:36:17
Tu vorbesti REX ? Care REX esti,detergentul sau dulaul?
10.   ?????? trimis de
( 7 iun 2008, 17:14:45
Lasand deoparte polemica, 'scandalul MONSTRU' de care vorebea jurnalistul unde e??happy)
11.   Corectare trimis de
( 7 iun 2008, 17:16:16
In mesajul de mai sus este un 'e' in pluswinking)
12.   Frustratule trimis de
( 7 iun 2008, 19:58:49
mai omule prostu vorbeste de ceea ce ii lipseste,si rade de ceea ce ce isi aduce aminte,nu de ceea ce stie...aviz la faza cu cerutu banilor de la mama ptr terasa seara,si eu muncesc din greu ptr banu meu,ideea e ca tu te-ai bagat in seama cu strainezia ta,si ca te lauzi cu orgoliul tau de puscarias,mai baetas de cacao ce esti,eu cred ca tu esti frustrat,sincer,eu cred ca muncesti numai ptr fimeita sa o implinesti,si cand iesi la o bere ii ceri voie,sa te mai lase 5 min.hai sa n-o dam in altele,ca e copilareste,zici ba ca te lauzi cu faptu ca ai fost plecat,acuma ca ai reusit in RO.hai sa iti zic ceva ce stiu de la 14 ani.banu se face si in tara,greu cum se face,dar daca ai cap si rabdare il faci.bafta mucosule.
13.   Paiu trimis de
( 7 iun 2008, 20:20:18
Paiule nu stiu de ce te mai tin astia ca esti varza

14.   Coborarea militariei din pod trimis de
( 7 iun 2008, 22:16:37
In Germania daca faceai acest gest in cateva minute veneau patru,cinci , n.n. echipaje i-l imobilizau pe derbedeu si le trecea pofta de glume. De accea nu ezitati,aceasta nu e democratie ci huliganism bucovinean. Ori esti cu Rover ,ori cu o Dacie rablagita invatati maimutoilor ca acei dat exemplu ca bunul simt se invata pana la sapte ani.
15.   Rover trimis de
( 7 iun 2008, 23:46:16
eu un nimik ala cu roverul a vrut sa se sparga in viguri
16.   Dorele, ne mai tii mult ma... trimis de
( 8 iun 2008, 19:36:23
Frumoasa tara asta. Pacat ca e locuita de romani. Mai bine ramaneam sub dominatia austro - ungara si erau sanse sa mai evoluam putin din salbaticia in care traim.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei