Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2008 - Anul XIII, nr. 132 (3813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Tribune: Pentru a supravieţui în grupa C, Franţa trebuie să scoată din cursă România

Duminică, 8 Iunie 2008 (17:21:09)

Publicaţia La Tribune a notat, duminică, în ajunul întâlnirii România - Franţa, de la Euro-2008, că vicecampioana mondială trebuie să "scoată din cursă" reprezentativa antrenată de Victor Piţurcă pentru a supravieţui în grupa C de la turneul final din Austria şi Elveţia.
  La Tribune scrie că Franţa va avea un meci extrem de greu cu naţionala României. "Pentru a supravieţui în grupa C, Franţa trebuie să o scoată din cursă întâi pe România. Jocul României nu ar trebui să surprindă Franţa", adaugă publicaţia franceză.

"Franţa e precaută", a titrat ziarul Le Point. "Pentru Franţa, meciul cu România are importanţă dublă: nu numai pentru a păşi cu dreptul la Euro, dar şi pentru a aduna puncte înaintea meciurilor cu Olanda şi Italia. România se bazează pe o defensivă strânsă în jurul căpitanului Chivu şi mizează în atac pe talentul lui Mutu", a scris sursa citată.

Cotidianul 20 Minutes a scris, sub titlul, "Franţa, campioana Europei la «de-a v-aţi ascunselea»", despre incidentul produs la plecarea vicecampioanei mondiale spre Zurich, unde va întâlni, luni, România. "Suporterii şi jurnaliştii care aşteptau echipa Franţei la staţia Chexbres au fost păcăliţi, delegaţia franceză plecând spre Zurich de la staţia Palezieux, din cauza unor probleme pe calea ferată. Fanii care voiau să le ureze success au ratat această şansă. Toată lumea speră ca Franţa să fie la fel de imprevizibilă şi cu România", a scris sursa citată.

Site-ul Federaţiei Franceze a dezvăluit ce au făcut jucătorii pe parcursul celor aproape trei ore de drum până la Zurich. "Majoritatea au ascultat muzică şi au admirat peisajul helvet, în sfârşit, însorit. Unii au dormit, unii au văzut câte un DVD, alţii au jucat cărţi în linişte, precum Willy Sagnol, Sidney Govou, Francois Clerc şi Sebastien Squillaci. Domenech a continuat să citească din cartea Regii blestemaţi a lui Maurice Druon. Ajunşi la hotelul aflat vizavi de stadion, jucătorii au luat masa, apoi au mers la odihnă", a scris site-ul FFF.

Plecarea naţionalei Franţei spre Zurich a fost întârziată cu aproximativ jumătate de oră din cauza unor probleme cu liniile de cale ferată. Jucătorii şi selecţionerul Raymond Domenech au fost nevoiţi să plece dintr-o altă gară decât cea stabilită iniţial. Francezii s-au deplasat la Zurich cu un tren special.

Reprezentativele Franţei şi României se vor întâlni, luni, la ora 19.00, în grupa C a Campionatului European, din care mai fac parte Italia şi Olanda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Tribune: Pentru a supravieţui în grupa C, Franţa trebuie să scoată din cursă România.
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Tribune: Pentru a supravieţui în grupa C, Franţa trebuie să scoată din cursă România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei