Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2008 - Anul XIII, nr. 132 (3813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Restaco promovează piesele originale Mercedes-Benz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri după masă, Mercedes-Benz România a organizat la centrul autorizat Restaco Suceava o acţiune de promovare a pieselor auto originale în rândul service-urilor independente din judeţul nostru.

Pe lângă managerii service-urilor independente din judeţ au fost prezenţi la eveniment reprezentanţii din Bucureşti ai Mercedes-Benz România, managerul departamentului piese de schimb, Cristian Radulescu, şi Valeriu Constantinescu, din cadrul aceluiaşi departament.

În prezentările lor, aceştia au susţinut importanţa folosirii pieselor de schimb originale, dar şi modalitatea prin care service-urile autorizate pot comanda piesele Mercedes-Benz.

Punctul principal al evenimentului l-a constituit prezentarea avantajelor utilizarii pieselor de schimb originale Mercedes-Benz pentru orice autovehicul Mercedes-Benz, precum şi a avantajelor colaborării service-urilor independente cu centrele autorizate Mercedes-Benz, susţinută de directorul genral Restaco Suceava, Mihai Bradu.

Pentru a evidenţia şi mai mult diferenţele între piesele originale Mercedes-Benz şi piesele contrafăcute, s-a realizat o mini-expoziţie de piese Mercedes-Benz, atât scoase din cutie, cât şi în cutiile cu hologramă, dar şi piese contrafăcute, evident inferioare pieselor de origine ca şi calitate şi aspect.

Din agenda evenimentului au mai făcut parte o prezentare a valorilor mărcii Mercedes-Benz, o prezentare detaliată despre piesele cu hologramă Mercedes-Benz, o prezentare a aplicatiei Web parts, cea care face posibilă comanda on-line de piese de origine, disponibil şi service-urilor independente în cazul incheierii unui contract de claborare cu unul din centrele autorizate MB din ţară, precum şi prezentări ale fiecarui centru autorizat Mercedes-Benz prezent la eveniment.

După această serie de prezentări, invitaţii au avut posibilitatea să abordeze direct reprezentantii centrului autorizat Restaco în vederea unei colaborari.

„Prin acest eveniment am urmărit facilitarea unor parteneriate între centrele autorizate Mercedes-Benz şi service-urile independente, cu scopul de a creşte vânzarile de piese Mercedes-Benz pe piaţa din Romania. Beneficiind de avantajul calităţii şi conformităţii verificate şi certificate de Mercedes-Benz, utilizarea pieselor originale creşte siguranţa şi confortul în exploatarea autovehiculului, reducând stresul apariţiei surprizelor sau evenimentelor. Piesele originale pe care le folosim au aceleaşi caracteristici tehnice ca şi piesele de prim montaj, utilizate de Mercedes-Benz pe liniile de fabricaţie, fiind fabricate cu tehnologii omologate sau avizate de Mercedes-Benz”, a precizat directorul general Restaco Suceava, Mihai Bradu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restaco promovează piesele originale Mercedes-Benz.
 Vizualizări articol: 1792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Restaco promovează piesele originale Mercedes-Benz1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei