Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2008 - Anul XIII, nr. 132 (3813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Dacă vorbeau de 2-2…

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu-i aşa că vi se pare absurd ca în zi de debut a turneului final Euro eu să vorbesc despre putregaiul din bătătura noastră? Am s-o fac, fiindcă el se reflectă şi în ceea ce putem aştepta de la „aleşii” (prin vot unic, cel al lui Piţurcă) trimişi să ne reprezinte în Elveţia şi Austria. E bine, hotărârea Comisiei de Disciplină a FRF este în deplin acord cu tot lanţul interminabil de abuzuri comise de banda Naşului. Pe ce se bazează depunctarea Stelei şi suspendarea pe 2 ani a lui Becali? A dat Justiţia vreun verdict şi n-am aflat noi? Că deocamdată e vorba doar despre un grav abuz în serviciu al ălora cu cagule şi al şefilor lor. Care flagrant? Care mită (nedată şi neluată!)? Te umflă râsul numai la idee. Aşa că revin: o fi FRF mai a dracului decât Poliţia şi Justiţia? O fi având alte date decât ştie o ţară-ntreagă? Păi nu-i valabilă, în acest caz, concluzia lui Becali: „Ăştia-s nebuni de legat!”? Şi la ce altă concluzie poţi ajunge decât că la Comisie s-or fi dus banii lui Taher (dacă tot nu s-au dus ai lui Becali la „U” Cluj!), din moment ce tot jmecherimea de la FRF ameninţă cu excluderea Stelei din Liga Campionilor pe baza parodiei de hotărâre a Comisiei, făcându-se o paralele absolut jegoasă cu cazul Porto? Păi la Porto s-au dat bani arbitrilor (caz dovedit) care au plecat la pârnaie, împreună cu un snop de oficiali ai clubului şi de intermediari, în total vreo 20. La Steaua ce s-a dat? Şi cui? Ca totul că aibă şi moţ, mai zice în „Gazeta” de ieri şi un oficial UEFA că forul european nu sancţionează nicidecum plata pentru joc corect, indiferent de la cine vine! Şi-atunci nu te-ntrebi, iar şi iar: or fi tâmpiţi de-a dreptul ăştia de la FRF ori se prefac atât de bine!?

Aaa! Ce ziceaţi de Euro? Începe? Bine. Favoritele mele sunt Italia şi Spania. Noi, dacă e valabil ce zic piţurcii, în sensul că niscai 0-0 le-ar prii tare de tot, atunci mai bine stăteam acasă. Dacă ar fi spus de vreun 2-2, mă mai gândeam. Ar fi însemnat că jucăm ofensiv şi vrem să dăm goluri. Dar când pleci chitit să dai 0 (zero) goluri, înseamnă că încă n-a murit căcănarul din tine. Sper totuşi că Adi Mutu şi alţi vreo doi nu dau doi bani pe tacticile lui Piţurcă. Hai România!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacă vorbeau de 2-2….
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dacă vorbeau de 2-2…5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei