Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2008 - Anul XIII, nr. 132 (3813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9695 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6078 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PNL

Lungu, acuzat că vrea să scape de efectele scumpirii apei potabile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii consideră că primarul Sucevei, Ion Lungu, încearcă să scape de efectele pe care scumpirea apei potabile le-ar putea provoca, respectiv nemulţumirea populaţiei municipiului reşedinţă de judeţ.

Vicepreşedintele PNL Suceava consideră că decizia primarului de a convoca vechiul Consiliu Local pentru a adopta o hotărâre pentru majorarea preţului la apa potabilă dovedeşte faptul că Ion Lungu încearcă să manipuleze populaţia.

„Făcând încă parte din Consiliul Local, nu am o părere încă dacă trebuie sau nu majorat preţul la apă. Asta pentru că am aflat despre acest lucru din presă. Cert este faptul că această iniţiativă a domnului primar reprezintă o altă formă de manipulare”, susţine Steiciuc.

El a adăugat că Ion Lungu încearcă să transmită responsabilitatea creşterii preţului la apă către vechiul Consiliu Local, protejându-i astfel pe cei 16 viitori consilieri locali ai PD-L.

Pe de altă parte, Mihai Steiciuc a arătat că în situaţia în care fostul Consiliu Local nu va vota majorarea preţurilor, Ion Lungu va susţine că nu va putea realiza programul ISPA, de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare.

„Domnul primar va spune că nu poate să facă proiectul ISPA pentru că nu s-a votat atunci când a vrut el majorarea preţului la apă. Şi va susţine că noul consiliu este nevoit să realizeze acest proiect, dar că este nevoit să crească preţurile. Este o formă de manipulare care trebuie să înceteze”, a mai spus vicepreşedintele PNL Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, acuzat că vrea să scape de efectele scumpirii apei potabile.
 Vizualizări articol: 646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Lungu, acuzat că vrea să scape de efectele scumpirii apei potabile5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Apa devine un lux datorita lui lungu trimis de
( 7 iun 2008, 12:18:14
Dragi fraieri suceveni, ati vrut un primar gospodar? L-ati vrut pe Lungu primar, ca doar e de-al nostru? L-ati vrut ca a facut treaba prin oras, si e si credincios si familist? ACUM SCOATETI BANU DIN BUZUNAR DRAGI SUCEVENI!!! PROSTIA COSTA SI GRESEALA SE PLATESTE!!!! HAHAHAHAHAHAAH!!!!!!!!! SI SCUMPIREA APEI E DOAR INCEPUTUL!!!!!!!!!! O SA-SI SCOATA LUNGU SI FLUTUR BANII DE CAMPANIE PE SPINAREA VOASTRA!!!!!!!!!!!!!!! PLATITI DRAGI SUCEVENI DACA ATI FOST FRAIERI!!!!!!!
1.1  RE: Apa devine un lux datorita lui lungu trimis de
( 7 iun 2008, 13:34:32
Inteleg ca si tu esti sucevean. Si chiar daca tu nu esti fraier si n-ai gresit ca noi ceilalti, vei plati si tu. De unde concluzia ca nu numai prostia costa ci si "desteptaciunea" si de platit se platesc si "non-greselile". Ce zici de asta? HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! Te poti consola cu gandul ca esti pe cale sa inveti democratia, cu bune si cu rele...
1.2  RE: Apa devine un lux datorita lui lungu trimis de
( 7 iun 2008, 14:06:31
Cred ca esti cam prost, in general. In particular cred ca esti si putin complexat de anumite defecte. Pa.
1.3  RE: Apa devine un lux datorita lui lungu trimis de
( 7 iun 2008, 16:59:32
Ptr "Sucevean Gospodar":se pare ca stai prost cu deslusirea "tainelor" acestor utilitati.Daca multi ca tine "inteleg" astfel asemenea lucruri,te miri de ce a ajuns Romania in halul in care este.Putea sa "iasa" primar orice candidat,d-le Sucevean Gospodar,pretul apei tot se modifica.Dar cum unul ca tine intelege in "gat" astfel de problema,te-as ruga sa ne spui cine este vinovat de scumpirea preturilor,in general,in aceasta tara.Lungu?Flutur?

Apropo:esti foarte bun ptr meseria de critic,analist si chiar de diplomat."Trepadus ordinar" ce esti!
1.4  RE: Apa devine un lux datorita lui lungu trimis de
( 7 iun 2008, 17:50:07
Soogi pewla mey pdleule. De ce a anuntat lungu tocmai acum dupa alegeri, cu atata parsivenie? Bg miash pewla in inima ta de gunoi pdlist!
1.5  RE: Apa devine un lux datorita lui lungu trimis de
( 7 iun 2008, 21:01:06
V-am spus clar ca lungu va pacaleste ca sa cistige primaria. Ati vrut bataie intre doi care aveau ceva de impartit :lungu si dontu si ati avut circ si . ce ati cistigat: NIMIC ! Din pacate ati preferat sa votati un tradator si un mincinos cind trebuia sa votati un om corect si cu viziune . Am fi dus-o mai bine.
1.6  RE: Apa devine un lux datorita lui lungu trimis de
( 8 iun 2008, 20:21:44
De geaba va luati de Lungu, ca Acet-ul a solicitat marirea de tarif pentru ca nu mai avea cu ce sa plateasca salariile directorilor de sute de milioane si a celorlalti specialisti de zeci de milioane. Stati linistiti, ca pretul apei o sa creasca an de an cum a crescut pana acum. Cum credeti ca a rezistat psd-istul de Groza sub mandat PNL si acum PDL!?
1.7  RE: Apa devine un lux datorita lui lungu trimis de
( 9 iun 2008, 17:33:25
haha.. esti un bou! bine ca le stii tu pe toate..laughing)
2.   Decontul campaniei trimis de
( 7 iun 2008, 14:14:17
a inceput deja decontul campaniei pdl ! au bagat atatia bani,vor sa-i scoata inzecit ! oricum,pana la alegeri cu guvern pnl judetul nu o sa primeasca bani decat la limita legala,dupa alegeri cu probabilul guvern psd-pnl,la fel ! singurele orase care vor beneficia de finantari vor fi cele cu primari PSD sa PNL asa ca votati cu capul in turul 2 ! flutur nu prea o sa aiba ce sa imparta ! nici nu stiu daca va reusi sa isi scoata banii cu campania ! daca nu,face el o aviara !
3.   Apa un lux? trimis de
( 7 iun 2008, 14:47:06
un articol din ziare.ro arata ca in suceava apa este cea mai scumpa din tara, daca lungu reuseste sa o scumpeasca cu 32% ,media pe tara fiind de 1,9 lei /m.c. el ne da exemplu bacau dar de ce nu spune cat e la botosani??sau in alte orase unde este sub 1,5 lei/mc. niste mincinosi si banditi .ce salarii si alte sporuri au salariatii lor?? toate neamurile si pilele lor . se calca pe piciore unul pe altul , cat de multi sunt.trebuie iesit la primarie si de luat pe sus cu tot cu fulgi. a castigat alegerile si deja incepe cu scumpiri??ASA le trebuie sucevenilor ca au stat acasa in loc sa mearga la vot. au votat numai oamenii lor, acum platiti.
4.   Pentru Gabriela trimis de
( 7 iun 2008, 16:00:42
Unde esti, desteapta pamantului? Nu mai vii pe forum sa-i pupi in fund pe cei de la PD-L si sa-i spurci pe ceilalti? Esti multumita de primarul pe care l-ai sustinut cu atata infocare? Din cauza prostilor ca tine acum avem de tras toti. Daca ati fi votat cu Dontu nu ati fi p[atit asa ceva. Tara noastra are nevoie de social-democratie, asa cum au majoritatea tarilor din UE. Majoritatea dintre noi suntem bugetari, muncitori, bazaristi, etc, oameni obisnuiti... nu oameni de afaceri, bancheri sau mai stiu eu ca mari granguri si avem nevoie de masuri sociale, care sa ne protejeze. Nu e buna pentru noi cota unica de impozitare, care-i imbogateste mai mult pe cei cu venituri mari si nu aduna suficienti bani la buget pentru sanatate, invatamant, etc. Dragii mei suceveni, va rog ganditi mai bine la alegerile din toamna! Avem nevoie de un partid de stanga, care sa aiba grija de noi, cei multi! Va pup si va doresc numai bine!
4.1  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 7 iun 2008, 17:07:06
Mariuca,"fata draga",cred si eu la fel ca tine ca daca iesea Dontu primar,primeam apa,caldura si energie electrica gratuit.Avem nevoie de social-democrati saraci la fel ca si Ady Zambaccian,Miky Spaga,Hrebenciuc,Mitrea,Mazare,Mirza,etc,etc.Iata ce oameni saraci sunt doar o parte din cei care "propavaduiesc" social-democratia.Cota unica de impozitare este folosita cu succes la noi,iar daca te documentezi,au preluat-o si alte tari din Europa.Pana ne pupi pe toti si ne soliciti sa votam din nou pe "senilul" Iliescu+ Ady Zambaccian+Mitrea +Geoana+alti imaculati din PSD,reflecteaza,analizeaza si apoi "sfatuieste" pe altii.
4.2  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 7 iun 2008, 17:19:11
Draga Maria,se vede ca bati campii fara opreliste,tu esti bazarista care se rupe-n figuri pe la nunti si pune darul gros ca fala-i mai importanta decat orice,dar condamna cota unica de impozitare care a adus mai multi bani la bugetul la care tu nu prea platesti,ca faci evaziune fiscala la greu!Nu esti inscrisa si la cantina de ajutor social?
4.3  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 7 iun 2008, 22:28:26
Maria,sunt de acord cu tine intr-o singura privinta.Da,sunt desteapta foc si sunt si mandra de acest lucru.Dar tin sa te anunt ca nu sunt desteapta pamantului ci a parintilor mei.:))))
4.4  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 8 iun 2008, 03:07:26
Gabriela esti doar o coorva, nimic mai mult. Si parintii tai sunt frati.
4.5  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 8 iun 2008, 10:19:48
Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea specimene umane.Rusine sa-ti fie golanule!!!!
4.6  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 8 iun 2008, 12:50:53
Tot pentru Gabriela!

Se poate sa fii desteapta. Si eu sunt, de altfel, desteapta foc. Problema este ca nu am inteles deloc de ce ca bugetara ( si eu sunt ), ii sustii asa de tare pe cei de la PD-L. Ei sunt de dreapta, noi bugetarii mai de stanga, nu? Stiu ca vii din Bucuresti si poate iti imaginezi ca asta te indreptateste sa crezi ca esti mai informata si ne poti da lectii de politica. Nu e chiar asa! Voi bucurestenii nu ati fost niciodata in stare sa alegeti un primar ca lumea. In ceea ce-l priveste pe Lungu, eu una nu-l agreez pentru ca e needucat, tradator, oportunist, neprofesionist, etc. Dar asta e! Ma supun majoritatii... Noroc ca sunt multumita de viata mea si ma descurc cu salariul pe care-l am, chiar daca se va scumpi apa. Atata doar ca mi-as dori ca orasul asta, pe care-l iubesc, sa arate mai frumos si sa fie mai civilizat. Nu cred ca PD-L-ul poate face asta. Tu chiar crezi?
4.7  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 8 iun 2008, 19:29:12
Nu sunt bugetara,dar am fost 20 de ani in MApN (ofiter).Am venit de la Bucuresti deoarece acolo am lucrat,dar de loc sunt din Suceava.In Suceava am facut si sc generala si liceul...Nu pot sa inteleg mentalitatea oamenilor de aici.Daca de 16 ani nu s-a intamplat mai nimic sub patronajul lui Marza de ce nu incercati o schimbare?Asta nu pot sa inteleg....Eu nu l-am votat pe Lungu deoarece locuiesc in Scheia,dar daca as fi locuit in Suceava l-as fi votat pe Lungu,dar asta nu inseamna ca sunt dezamagita de faptul ca imediat dupa alegeri e musai sa se scumpeasca apa...Sunt informata nu pentru ca vin din Bucuresti...Si acolo sunt oameni intre oameni...
4.8  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 8 iun 2008, 19:31:01
.....ca nu sunt dezamagita.....
5.   CLANUL LUNGU DIN PRIMARIE trimis de
( 8 iun 2008, 07:21:09
DRAGI SUCEVENI , ACUM VEDETI CU ADEVARAT CE CURVA DE PRIMAR V-ATI ALES .
6.   Un sfat trimis de
( 8 iun 2008, 11:29:15
Vreti sa platiti mai putin la apa sau macar la acelas nivel ca inainte de scumpire?

Faceti economie la apa , luati exemplu tarilor din vest care au probleme cu resursele de apa!Reparati instalatiile sanitare care la f. multi curg pe la toate imbinarile! Spalati vasele intr-un lighean si apoi le clatiti, nu lasati sa curga apa in jet! Asta nu inseamna sa fii zgarcit ci inseamna sa fii in buna relatie cu mediul inconjurator ! Ganditi-va ca Israelul are apa dintro singura sursa pe care o imparte cu tarile vecine, ca-si epureaza apele uzate si le foloseste apoi in agricultura, ca nu risipeste nici o picatura pentru ca asta inseamna chiar existenta lor.

Ca e prea mare pretul apei, e drept . Poate ca ACET ar trebui sa-si regandeasca politica salariala si in orice caz , ar trebui sa repare cat mai mult din retele dar asta inseamna de fapt aplicarea programului ISPA .
7.   Un sfat (2) trimis de
( 8 iun 2008, 11:38:09
Cum credeti ca se pot colcta fonduri pentru astfel de programe pentru ca nu e nimeni obligat sa ne dea fonduri nerambursabile. Mai terbuie sa contribuie si comunitatea cu o parte din bani, cu forta de munca, materiale, s.a. Astea nu pica din cer , trebuie adunate intrun fel!

Programele sociale sunt bune in tarile dezvoltate industrial pentru ca acele intreprinderi productive care realizeaza venituri mari contribuie si la buget cu mult. Asa.. din comercianti si bazaristi evazionisti fiscal nu se realizeaza fonduri la buget. Mai vreti si subventionarea caldurii, ajutoare sociale pentru toti lenesii, pensii cat mai mari pentru toti , pensionare la 50 de ani, salarii mari la magistrati, pensii mari la securisti, fosti parlamentari, etc. De unde fratilor atata generozitate ca bugetul are limite . Mai ganditi-va ca social democratia e buna dar intro tara dezvoltata care-si permite aceste sustineri!
8.   APA trimis de
( 8 iun 2008, 11:57:21
Sa fie scumpa de la toti cate PUTIN se face mult pentru peste patru ani vedem mai lasam de la un spectacol,o plimbare cu autobuzul pulimea apreciaza.
9.   Apa cu 32 la suta......bravo. trimis de
( 8 iun 2008, 13:02:08
Sunt foarte dezamagit cu privire la sacu in caruta, a lui d-ul lungu, si lui fluturica, care vine de la munte cu oiile cornute si se opresc, la restaurantu ,,Bradet'', a fost veselie mare. Si cu inceputu, lovitii populatia cu apa.......bravo, si dupa asta ce urmeaza/////
10.   Uite unde se aduna asa zisii destepti trimis de
( 8 iun 2008, 15:15:56
uite unde se aduna asa zisii destepti.Daca ar fi castigat celalalt tot nu ati fi fost multumiti.In toata Romania mai trebuie sa treaca 20-30 ani pana sa ne trezim si sa alegem cum trebuie.Pana in prezent nu sunt multumit cu nimic.Cand a fost PSD-ul la putere nu sa miscat nimic.Drept sa spun sunt bucuros ca s-a schimbat la consiliu conducerea pentru ca Marza la fel mare lucru nu a facut.Nu tin cu nici un partid.Dar voi tine cu cel care va reusi sa miste ceva.
11.   ... trimis de
( 8 iun 2008, 21:29:44
Era de asteptat scumpirea apei dupa alegeri. De fapt aceasta (apa) ar fi trebuit scumpita inaintea alegerilor, dar... nu dadea bine la imagine.

Oricum, asta este doar inceputul. Cu o majoritate in Consiliul Local, Lungu poate face jocurile PD-L-ului.

Nu i se poate reprosa nimic edilului deoarece acesta actioneaza in numele nostru (peste 70% din cetateni l-au votat). Probabil ca peste patru ani o sa apara alt partid la care o sa adere pentru inca un mandat, dar pana atunci... sa traiti bine.
12.   Lungu nevinovat trimis de
( 8 iun 2008, 22:31:38
Groza este principalul vinovat pentru scumpirea apei. Pretul o sa creasca an de an, pentru a acoperi cresterile salariale de la acet. Salariu de 5000 euro Groza, ceilalti directori 3000, iar sefii 1000 de euro. Restul au salarii intre 200 si 300 de euro, dar la 900 de salariati se aduna. In plus pierderi pe retea si consumatori neinregistrati cu contract la acet, destul de multi de altfel... Iar sefii sunt destui........
12.1  RE: Lungu nevinovat trimis de
( 9 iun 2008, 17:36:39
ma bucur ca stii cat cat castiga fiecare... sincer.. inseamna ca nu ai ce face.. te plictisesti si stai la coltul strazii sa'i prinzi pe aia e la acet cand isi numara banii... bravo tie! se vede ca esti destept de la mama natura

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei