Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O membră a unei reţele de traficaţi de droguri şi-a ascuns cocaină şi haşiş în vagin

Miercuri, 4 Iunie 2008 (16:33:59)

Două persoane au fost arestate, iar alte două sunt cercetate în stare de libertate, între care una minoră, după ce au fost prinşi, în noaptea de luni spre marţi, de ofiţerii Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova cu droguri, ascunse în vaginul unei femei.
  Ionel Delcea (37 ani), zis "Nixon", Alina-Ştefania Călin (25 ani) şi C.S. (15 ani) au fost prinşi, în noaptea de luni spre marţi, la intrarea în Craiova, pe drumul european DE 70, de poliţiştii din cadrul BCCO Craiova cu 10 grame de cocaină şi 40 grame de rezină de cannabis (haşiş).

Cei trei se aflau de mai mult timp în atenţia poliţiştilor, ei ocupându-se de traficul internaţional de droguri pe ruta Italia - România, distribuindu-le în cluburile şi barurile din Craiova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, subcomisar Stanca Giucă, drogurile au fost descoperite în vaginul Alinei-Ştefania Călin, în urma unui control ginecologic.

"Cei trei se aflau într-o maşină când au fost opriţi de poliţişti. Ei nu au dorit să se dea jos din autoturism, blocându-se în maşină. La un moment dat au vrut să fugă, existând pericolul să dea peste poliţişti", a declarat subcomisar Stanca Giucă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că drogurile au fost procurate de Constantin Călin (20 ani), zis "Codruţ", din Craiova, pe care le-a cumpărat de la Roma, fiind introduse în ţară în pungi de cafea pe la vama Cenad de către minorul C.S.

Din cercetările efectuate a mai fost identificat şi reţinut un alt membru al grupului infracţional organizat şi anume Lucian Soare (20 ani), zis "Tanaka", din Craiova, care avea rolul de a distribui drogurile în cluburile şi discotecile de pe raza municipiului.

Patru dintre suspecţi au fost reţinuţi, iar pentru al cincilea, respectiv Constantin Călin, a fost propusă măsura arestării preventive în lipsă.

"Tribunalul Dolj a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru Ionel Delcea, Alina-Ştefania Călin, iar pentru Constantin Călin mandat de arestare în lipsă, iar împotriva minorului şi şi a lui Lucian Soare s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile", a declarat Stanca Giucă.

Potrivit sursei citate, cei cinci sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi introducerea în ţară şi trafic de droguri de risc şi de mare risc.

"Cercetările vor continua în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor membrilor grupului infracţional organizat", a declarat Stanca Giucă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O membră a unei reţele de traficaţi de droguri şi-a ascuns cocaină şi haşiş în vagin .
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O membră a unei reţele de traficaţi de droguri şi-a ascuns cocaină şi haşiş în vagin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei