Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nominalizare

Ilie şi Cadariu, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean

Miercuri, 4 Iunie 2008 (18:17:03)
Consilierii judeţeni democrat-liberali Vasile Ilie şi Dan Cadariu vor prelua cele două funcţii de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean urmând să-l secondeze pe liderul lor Gheorghe Flutur la conducerea instituţiei. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele ales al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, la petrecerea dată miercuri la restaurantul Brădet, în cinstea câştigării alegerilor în judeţul Suceava. Flutur a declarat că cei doi au fost recomandaţi să ocupe posturile respective de Biroul Permanent Judeţean al PD-L, întrunit miercuri într-o şedinţă de analiză a rezultatelor alegerilor la nivel de judeţ. Liderul democrat liberal a precizat că PD-L a obţinut cel mai mare scor din ţară la preşedinţia Consiliului Judeţean şi că în deliberativ deţine majoritatea simplă, adică 18 mandate plus cel al preşedintelui. „Avem o şansă uriaşă de a guverna Suceava, de a putea moderniza şi de a răspunde aşteptărilor. Sunt conştient că pe măsura acestei încărcături este şi răspunderea noastră. Nu mai putem da vina pe nimeni. Răspunderea este doar pe umerii PD-L”, a declarat Flutur. El a cerut oamenilor săi mobilizare totală pentru a câştiga cât mai multe primării în turul doi precizând că va pune umărul la campania PD-L în teritoriu. „Eu sunt convins că populaţia judeţului va da votul în turul doi PD-L, echipei mele care la Consiliul Judeţean are majoritate şi în continuare să începem descărcarea de vot, adică să ne achităm de ceea ce am promis în această campanie electorală”, a spus Flutur, care a adăugat că „suntem pregătiţi cu Doamne ajută să conducem Consiliul Judeţean”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie şi Cadariu, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Ilie şi Cadariu, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CAMPIONII trimis de
( 4 iun 2008, 21:46:25
FELICITARI ECHIPEI PORTOCALII SI MULT SUCCES PENTRU PUNEREA IN PRACTICA A

PROIECTELOR CE LE-ATI PROMIS IN CAMPANIE PENTRU A DA O NOUA FATA ACESTEI

MINUNATE ZONA A BUCOVINEI IAR PRIN DEZVOLTAREA EI SA DETERMINATI CATI MAI MULTI "PLECARETI DE NEVOIE" PRIN EUROPA SA SE INTOARCA ACASA.

SUNT SIGUR CA "LUPTATORUL" GHIORGHE FLUTUR ALATURI DE ECHIPA SA VA REUSI
2.   Felicitari PDL trimis de
( 4 iun 2008, 22:42:08
SALUT VICTORIA DN-LUI G.FLUTUR LA RECENTELE ALEGERI SI SPER CA NU SE VA RAZBUNA PE PRIMARII DE ALTA CULOARE POLITICA! AJUTATI SI ACEST AMARAT MUNICIPIU CAMPULUNG M.(CHIAR DACA AFOST CASTIGAT DE CINE NU MERITA) INVITATI-L LA SCHIMB DE EXPERIENTA LA GURA HUMORULUI,SA VADA CUM SE GOSPODARESTE UN ORAS! PUNTIVA D-LE PRIMAR ,PUTORILE DECONSILIERI(CARE SUNT PLATITI DIN BANI PUBLICI) LA TREABA.
3.   A castigat o batalie trimis de
( 5 iun 2008, 10:37:42
Timpul e un mos cu barba. Progresul e un individ schimbator. Unele minti sunt furioase, si incearca sa progreseze in timp. Nu e cazul acestui individ, care din lacomie nu se va multumi niciodata. Nu duce mandatul pana la capat, si isi va gasi adversari pe masura, care il vor aduce acolo de unde a plecat : in padure. Cine cunoaste stie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei