Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sâni mai mari fără operaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă doriţi sâni mai mari, dar refuzaţi categoric implanturile mamare? Trebuie să ştiţi că există câteva soluţii simple, care vă pot ajuta să vă realizaţi visul.

 

Gel modelator.

În urmă cu câteva săptămâni, firma suedeză Q-Med a lansat un gel care se injectează între piele şi muşchi şi care vă poate modifica forma şi mărimea sânilor. Operaţiunea de injectare durează între 60 şi 90 de minute, iar de efectele gelului respectiv puteţi beneficia aproximativ trei ani. Reprezentanţii firmei sudeze care a lansat gelul promit rezultate imediate, însă chirurgii plasticieni britanici sunt sceptici în privinţa acestora. Pentru ei, efectul gelului nu este spectaculos şi cred că nu poate dura mai mult de un an.
Firma producătoare a precizat că, în urma testelor efectuate în Japonia pe o mie de paciente, s-a constatat că gelul nu prezintă nici un pericol pentru sănătate, însă trebuie menţionat că în Europa nu a fost încă efectuat nici un test în acest sens. Preţul pentru efectuarea acestui tratament este destul de piperat, 200 ml din gelul respectiv costând 3.520 de euro.

 

Sistemul Brava, o soluţie temporară.

Altă soluţie nechirurgicală pentru a avea sâni mai mari este sistemul Brava, care este asemănător cu un sutien, ce are două cupe transparente şi care presează uşor sânii, fapt ce determină, în timp, formarea de noi ţesuturi mamare. Tehnica este folosită la nivel mondial pentru reconstrucţiile mamare în urma operaţiilor. Acest sistem permite creşterea sânilor cu aproximativ un număr. Pentru a obţine rezultate optime, sutienul trebuie purtat cel puţin 11 ore pe zi. Efectul nu este însă permanent şi, imediat ce veţi opri tratamentul, sânii vor reveni la mărimea lor iniţială. Sistemul Brava este relativ nou şi până în prezent nu au fost efectuate studii pentru a vedea dacă există contraindicaţii în ceea ce-l priveşte.

 

Gimnastica, o soluţie

Gimnastica este şi ea o soluţie pentru doritoarele de sâni voluptoşi. Exerciţiile de gimnastică pot avea ca efect creşterea volumului sânilor, fiind considerate de mulţi specialişti modalitatea cea mai sigură şi mai sănătoasă de ajunge la scopul propus. Stând cu mâinile la nivelul pieptului şi ţinând palmele împreunate, împingeţi-le una spre cealaltă. De asemenea, în timp ce ţineţi o sticlă de apă sub braţe, în zona axilelor, încercaţi să aduceţi palmele către spate.

Exerciţiile pentru sâni sunt considerate de specialişti benefice şi, chiar dacă nu vor face ca sânii dumneavoastră să fie mai mari, cu siguranţă aceştia îşi vor păstra în timp fermitatea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sâni mai mari fără operaţie.
 Vizualizări articol: 1792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sâni mai mari fără operaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei