Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali: Ori au luat bani de la Rapid, ori este o decizie politică, ori un şantaj

Miercuri, 4 Iunie 2008 (19:53:39)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Pro TV, că formaţia "roş-albastră" a fost penalizată cu 7 puncte de Comisia de Disciplină pentru că membrii forului federal au fost corupţi de FC Rapid sau şantajaţi de procurorii DNA, ori pentru că este o decizie politică.
  "Am vorbit cu preşedintele comisiei (n.r. - Daniel Marin Cernat) şi i-am spus «Bă, băiatule, eu cred că trebuie să te dăm afară, să te duci la balamuc, că aşa decizie nu poţi să iei că n-ai nicio probă. Dacă aţi luat decizia asta ori aţi luat bani de la Rapid toţi, aţi fost corupţi, ori e o decizie politică, ori sunteţi şantajaţi de procurorii de la DNA. Nu pot să cred că Mircea Sandu ar fi fost de acord cu aşa ceva", a spus Becali.

Gigi Becali este optimist că decizia Comisiei de Disciplină va fi schimbată în apel. "N-are cum să rămână aşa. Sper că nu toată lumea e nebună de balamuc în toate comisiile federaţiei. O vom contesta şi cred că se va anula. Pentru că acum Steaua poate fi suspendată de comisiile europene. Corupţie înseamnă să cumperi un meci. Eu am să convoc Adunarea Generală a federaţiei să dăm afară comisia asta, că sunt toţi bolnavi de balamuc. O să vedem dacă Adunarea Generală a federaţiei este de acord ca asemenea oameni să judece la comisii. Noi îi plătim, noi i-am pus acolo. Normal era să aştepte decizia procurorilor şi după aceea să dea ei o hotărâre. Cred că e un şantaj undeva, trebuie neapărat să mă informez, să văd de unde pleacă asta", a adăugat Becali.

Într-o intervenţie telefonică la Sport.ro, Becali a calificat drept "aberantă" decizia Comisiei de Disciplină. "Mi se pare aberant, nu există decât declaraţia lui Goga, că i-aş fi promis eu bani dacă joacă corect. Ceilaţi jucători au spus că nu ştiu nimic, e o singură declaraţie. Am vorbit acum cu Cernat, l-am înrebat pe ce bază a luat decizia. În baza declaraţiei lui Goga, mi-a spus. Goga minte, i-am spus, nu aveţi nicio probă. I-am zis: e aberant să îţi aduc eu probe, e cuvântul meu împotriva cuvântului lui Goga. N-am cum să aduc probe că el minte, dumneata trebuie să aduci probe că spune el adevărul, trebuie să-l învii pe Ceauşescu, să te întorci 30-40 de ani în urmă, la mentalitatea aia", a precizat Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali: Ori au luat bani de la Rapid, ori este o decizie politică, ori un şantaj .
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Becali: Ori au luat bani de la Rapid, ori este o decizie politică, ori un şantaj1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prea mult... trimis de
( 5 iun 2008, 12:00:33
De dimineata pana seara tarziu, pe toate posturile de radio si televiziune precum si in toata presa scrisa este vorba numai de ce face,cum face, cand face acest personaj; este prea mult, gretos de mult timp acordat celui care calca in picioare legile tarii, institutiile statului si care vrea sa crestineze Europa si [tineti-va bine!] Globul pamantesc!!!
2.   Ma lasi... trimis de
( 5 iun 2008, 13:44:58
lasa-l pe gigi in pace;tu nu esti in stare sa dai haleala unui caine pe cand el face ceva;esti un vacar si un ratat de vb de gigi;lol!!!
3.   Ei,chiar esti superstar? trimis de
( 5 iun 2008, 14:16:09
Cred ca acest individ trebuie sa mearga la un psihiatru.Este sub orice critica.Datorita acestui "om",jucatorii vor avea de suferit.UEFA trebuie sa ia masuri,urgent.Cazul FC Porto este o dovada ca Federatia din Portugalia respecta regulamentele UEFA,la fel in Polonia si Italia.In Romania,Federatia Romana de Fotbal are un Regulament "resapat" specific "cooperativei lui Sandu si Mitica".Aceasta "decizie" de penalizare a clubului Steaua,este un simulacru ce nu afecteaza "pe nimeni",insa arata cat de "dur" este Nasul si Oracolul in materie de corectitudine.Halal presedinte de federatie si liga!Ma asteptam la o asemenea decizie favorabila lui Becali.Increngatura cristalizata in jurul lui Sandu si Dragomir, nu va putea fi distrusa pana nu intra unul(ii) la racoare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei