Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Severitate maximă

Elevii din clasa tânărului care s-a spânzurat, terorizaţi de diriginte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevul în vârstă de 17 ani care şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se cu o funie de grinda din camera în care stătea în chirie învăţa într-o clasă cu un diriginte extrem de sever, de care mulţi elevi încearcă să scape.

Cea mai elocventă dovadă, dintre cei 26 de elevi care au început în toamna lui 2007 clasa a IX-a F la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava (clasa unde predă dirigintele respectiv), şase au cerut şi li s-a aprobat transferul la o altă clasă din liceu ori la altă şcoală, între cele două semestre.

Mama uneia dintre fetele care s-a transferat a făcut o sesizare scrisă către Ministrul Educaţiei, în care reclamă comportamentul abuziv al dirigintelui, profesorul de sport Ioan Gavrilă Braicu.

 

Se plângea părinţilor de comportamentul dirigintelui

După cum relatam şi în ediţia de ieri a ziarului nostru, motivul pentru care tânărul Cozmin Gheorghe Trandafir şi-a pus capăt zilelor nu este cunoscut cu certitudine nici măcar de apropiaţi, asta deoarece copilul a refuzat orice comunicare cu aceştia în ultimele două săptămâni de viaţă, de când devenise mai abătut ca niciodată. Apropiaţii spun că acesta şi-ar fi luat zilele fie din cauza unei decepţii din dragoste fie datorită problemelor de la şcoală. Cert este că tânărul se plângea în trecut părinţilor şi fratelui de comportamentul dirigintelui său, care ar fi fost mult prea aspru cu el, făcându-l adesea de râs în faţa clasei. Fără a vrea să sugerăm în vreun fel că moartea băiatului s-ar datora în primul rând dirigintelui (o atitudine cât de nepotrivită a unui cadru didactic nu ar trebui să împingă un elev spre un astfel de gest), se pun totuşi câteva semne de întrebare cu privire la atitudinea profesorului de sport care îi era şi diriginte şi a cărui severitate este bine cunoscută în tot liceul.

 

„Scroafă, vacă nesimţită, putoare ordinară”

În sesizarea trimisă pe 26 februarie a.c. către Ministerul Educaţiei de mama uneia dintre fostele eleve ale clasei a IX-a F, sunt dezvăluite aspecte şocante. Conform declaraţiei femeii, deşi fata sa avea scutire medicală de la sport, profesorul continua să îi pună absenţe şi să o oblige să participe activ la orele de educaţie fizică, rupându-i chiar la un moment dat scutirea medicală. „Acest <profesor> a considerat normal să adreseze cuvinte jignitoare, nedemne calităţii de cadru didactic, cum ar fi: „scroafă, vacă nesimţită, putoare ordinară”, apelative folosite practic zilnic de acest profesor şi diriginte al clasei”, spune femeia în sesizare.

Pentru a afla ce s-a întâmplat cu sesizarea, am luat legătura cu Laura Hacman, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, instituţie care a primit sarcină de la Ministerul Educaţiei să verifice cele reclamate. Conform acesteia, nici un aspect din cele sesizate de femeie nu s-a confirmat. Asta pentru că scutirea medicală a fetei nu a fost înregistrată la secretariatul şcolii, pentru că elevii nu ar fi confirmat atitudinea profesorului şi că media la purtare ar fi fost scăzută justificat, din cauza absenţelor. 

Hacman a ţinut să sublinieze că toate acuzaţiile în scris au fost înregistrate după ce fata a obţinut deja transferul la o altă şcoală, nu în perioada cât aceasta a învăţat la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, ceea ce, în opinia ei, nu este tocmai în regulă.    

 

Directorul şcolii nu vede situaţia anormală

Bineînţeles că, la modul oficial, cererile de transfer ale elevilor invocă cu totul alte motive, de obicei dorinţa tinerilor de a învăţa la un alt profil sau la o şcoală mai apropiată de casă.

Crăiţa Buda Niga, directorul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, ne-a confirmat că şase elevi de la clasa a IX-F au cerut transferul după doar un semestru de şcoală. În opinia acesteia, însă, nu este vorba de o situaţie anormală, ci de opţiunea legală a elevilor şi părinţilor acestora. Aceasta nu a dorit să comenteze nimic despre acuzaţiile cu privire la atitudinea dirigintelui.

 

Foşti şi actuali elevi povestesc despre „coşmarul Braicu”

În urma apariţiei articolului cu privire la moartea elevului Cozmin Gheorghe Trandafir din ediţia de ieri a ziarului nostru, în care se făcea referire şi la dirigintele acestuia şi presupusul său comportament inadecvat faţă de băiat, în ediţia electronică a ziarului s-au făcut zeci de comentarii, postate de elevi sau foşti elevi ai profesorul Ioan Gavrilă Braicu.

Cele mai multe îl acuză grav pe acesta, făcând chiar referire directă la cazul elevului care s-a sinucis.

„Eu sunt o fostă colegă de clasă a lui Trandafir Cosmin, dar m-am transferat tot din cauza domnului Braicu. Este adevărat k dom diriginte tot timpul avea ceva cu Cosmin, jignindu-l mereu, cu vorbe urâte, băiatul venind de la ţară, dintr-un mediu retras, ajungând aici printre diferite caractere, era mai sensibil, avea o fire mai slabă, dar domn Braicu nu era oră să nu îl scoată în faţa clasei dându-l exemplu negativ pentru clasă, adresându-i cuvinte deosebit de jignitoare...”, comentează Ioana.

 „Vă rog tare mult să-l întrebaţi şi pe dirigintele băiatului dl. Braicu de ce s-a sinucis acesta. Să ştiţi că o mare vină o are şi el. Tot timpul l-a scos in faţa clasei şi l-a dat exemplu prost in faţa colegilor. Îi punea pe colegi să râdă de el că are faţă de ,,bidon turtit” că fumează, că pute etc. Acest diriginte este un om de nimic, pe toţi copiii ii face proşti , vaci, boi, îi înjura si nimeni nu face nimic”, spune şi „Anonimul”.

„Scriu ADEVARUL. Sunt o fostă elevă la Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, pe atunci Liceul Alimentar nr.3. Şi în clasa mea au fost probleme din cauza acestui "profesor". .....De bătaie nici nu mai spun, daca îţi adresa o întrebare şi nu ştiai ce să răspunzi te lua la palme. Cei care îl au sau l-au avut ca profesor ştiu despre ce vorbesc”, comentează o altă cititoare.

 

Cum se apără dirigintele

În cursul zilei de ieri am purtat o discuţie şi cu profesorul Ioan Gavrilă Braicu. Acesta a precizat că se consideră un profesor sever în sensul bun al cuvântului, iar elevii din clasa unde este diriginte sunt verificaţi şi sancţionaţi conform regulamentelor pentru absenţe şi alte abateri.

„Cei mai mulţi dintre elevii care au plecat au făcut-o datorită situaţiei şcolare, pentru că nu ţineau pasul. A fost opţiunea lor, elevii buni au rămas în clasă. La mine în clasă, cine are absenţe se alege cu nota scăzută la purtare, conform regulamentelor, nu vreau să comentez ce se întâmplă la alte clase. Despre fata care mă acuză că am forţat-o să vină la sport deşi era scutită medical, nu s-a pus problema să o forţez, doar o încurajam să facă gimnastică medicală”, se apără profesorul.

Despre elevul care s-a sinucis, Ioan Gavrilă Braicu spune că era un copil „cu sensibilităţi”, cu probleme sentimentale şi nu îşi poate reproşa nimic cu privire la moartea acestuia şi implicit la comportamentul lui faţă de el. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii din clasa tânărului care s-a spânzurat, terorizaţi de diriginte.
 Vizualizări articol: 2357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 12 voturi
Elevii din clasa tânărului care s-a spânzurat, terorizaţi de diriginte4.1512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deci e adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 11:07:40
Comentariile facute de mine in articolul anterior se adeveresc aici.

Deci e adevarat ca javra de profesor ai place sa-i umileasca pe copii.

Sa-l aibe pe conshtiinta pe acel copil ca un procent mai mic sau mai mare care l-a impins sa se sinucida il are chiar dirigintele sau cum il cheama pe javra ala ordinara.

1.1  RE: Deci e adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 11:58:31
Sunteti niste fraieri si aveti niste copii needucati! Ce ati vrea sa faca profesorul? Pe Braicu l-am avut si eu profesor prin anii 89. Era exigent cu elevii chiulangii si cu un comportament de 'smecheri'. Ii facea de ras in fata clasei pe cei care veneau la sport pe sub pantalonii de trening cu IZMENE!laughing Ce sa faca omul, incerca el sa-i educe...Dar , ce crezi ca educatia se prinde de tarani???; Iar daca a facut-o pe aia scroafa, nu cred ca a facut-o degeaba. Oricum , cand eram elev, altfel era scoala, cei care o frecventau erau mai ELEVI.
1.2  RE: Deci e adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 15:08:46
mai, "acela", fraier esti tu!!!!!!!!!! esti vreun profesoras de la ind.3??? sau ce cunostinta de-a lui, de il aperi asa? needucat esti tu, ca si el, de asemenea. se vede dupa ce spui. NU ASA SE EDUCA, pricepi? nu jignind. o poti face si altfel. esti un cretin, ca si braicu. suneti din aceeasi trupa, nu? ioi, ce v-as veni de hac.
1.3  RE: Deci e adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 16:02:07
Iata ce scrie CONTEle: "nu asa se educa, nu jignind, fraier, needucat si cretin ce esti!!!" Pe mine m-a convins.
1.4  RE: Deci e adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 16:07:33
"Ce vrei bah niste tarani" ca sa ma exprim cu ar trebui la liceul alimentar toti cei care se dau smecheri sunt facuti de kko de un om cu multa experienta, iar taranii au parte de educatie chiar daca multi dintre ei sunt cauze pierdute. Nu teroarea sperie, prostia si tupeu dus la extrem astea sperie si socheaza
1.5  RE: Deci e adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 16:13:30
Educatie cu parul se facea acu 100 ani, nu in 2008!

Sa injure si sa terorizeze vacile acest Braicu, poate pe alea o sa reuseasca sa le educe. Nu pe noi!

****ul naibi!
1.6  RE: Deci e adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 16:17:36
Bai baiatule - CONTE, sa-ti zic sincer nu am nici o traba cu Braicu.Am fost profesor in Romania ceva timp in urma, motiv pentru care am lasat si comentariul. Avand 2 ani experienta intr-un Colegiu in Ro, stiu ce inseamna sa fii profesor si stiu ce inseamna sa fii un elev impertinent, needucat si fara bun simt. Poti sa fii sigur ca nimeni nu se ia de cineva care isi vede de invatatura. Problema voastra in Romania este ca todeauna veti fi nemultumiti si sunteti buni (nu chiar toti) doar la barfit si aruncat cu noroi in altii. Mie mi s-a parut normal ca Braicu isi bata joc de cei care veneau cu IZMENE la sport.laughing Si stii de ce man? Ca PUTE cand alergi!laughingProbabil tu erai unul dintre ei.
1.7  RE: Deci e adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 19:45:15
Deci javra esti tu care vorbesti in necunoastere de cauza . Comentezi o persoana pe care nu ai avut cum sa o cunosti indeajuns de bine. iti zic eu ca acest om are un suflet pra bun . care e problema ca tipa sau ca e sever , ce vroiai sa iti zica "da puishor dute acasa nu'i nevoie de carte " , era mai bine asa ?? sau la cei care chiulesc ca porcii ce vroiai sa le faca ?? logic ca s-au transferat o gramada pt ca prof. braicu nu accepta oameni fara simt de raspundere la el in clasa !!!

si inca o treaba , eu fac baseball cu el de 16 ani ... m-am sinucis ?? nu !!! am invatat sa ma comport si am ajuns in Lotul National de Baseball al Romaniei datorita lui. datorita lui am invatat ce e respectul !!! asa ca nu vorbiti in necunostinta de cauza !!!!
1.8  RE: Deci e adevarat trimis de
( 5 iun 2008, 08:10:14
ACEAST FENOMEN CU FATZA DE BUFNITZA MAI ESTE LA LICEUL ALIMENTAR DATORITA CELOR CARE NU AU AVUT CURAJ SA-L DEA IN JUDECATA!!!PIEI ANIMALULE!!!TZI-AI BATUT JOC DE BIETZI TZARANI!
1.9  RE: Deci e adevarat trimis de
( 5 iun 2008, 10:12:16
BAI ACELA, ESTI SI TU IN FROFESOR CA SI BRAICU, DE ACEEA SE DUCE INVATAMANTUL ROMANESC DE RAPA CA SUNTEM CONDUSI SI INVATATI DE NISTE OAMENI DE NIMIC. NU L-AM AVUT ROFESOR PE BRAICU LA LA DISCIPLINA ED. FIZICA, CAND ERA VORBA DE BACALAUREAT TOTI ELEVII DE A 12-A FUGEAU DE EL. RUSINE UNOR OAMENI CA ACESTI !!!
1.10  RE: Deci e adevarat trimis de
( 5 iun 2008, 10:45:38
PENTRU ACELA: eu sunt cadru didactic si ma mir ca tu, fost cadru didactic vorbesti asa. daca nu te superi pe mine, sa stii ca tu nu esti de aceasta meserie!!!!!!!! aceasta meserie este facuta pentru cei care AU CHEFUL SI PLACEREA MAI ALES DE A SE LUPTA PENTRU ELEVI!!!!!!!!!! dupa felul cum tu ai dezbatut problema, esti ceva de genul BRAICU si nu ti-ai facut meseria cu dragoste. am mai citit comentariile de ieri si alaltaieri si zicea una laura, tot cadru didactic ca a avut rezultate bune cu elevi PROBLEMA. cum? pentru ca a pus si inima la lucru, nu doar stiinta, intelegi tu? si mai zicea cineva pe aici ca elevii se razvratesc mai mult daca se simt jigniti sau facuti in fel si chip. vreau sa te intreb: stii ceva pedagogie? EU NU CRED CA STII. bine ai facut ca te-ai lasat de invatamant,pentru ca.....e mai multa curatenie fara tine. si altii ca tine ar trebui sa dispara din invatamant. scoala si elevii au nevoie de oameni DEVOTATI in orice problema. elevului,NU DOAR II PREDAI, stii?
1.11  RE: Deci e adevarat trimis de
( 5 iun 2008, 10:50:21
din pacate, tu esti unul dintre puturosii invatamantului. dupa tine......cam PUTE, dupa felul cum vorbesti. ma scuzi de aceasta exprimare, dar tu,pe langa braicu, esti un FALIMENT al invatamantului. sper sa nu te mai intorci acolo, ca nu ai ce sa oferi elevilor. daca tu crezi ca este de-ajuns sa te expui elevilor doar cu ale tale cunostinte, atunci alege-ti alt job,pentru ca aici, in scoala, ai nevoie de foarte multa inima, dedicare, ceea ce tu....NU AI SI NICI NU ESTI CAPABIL.

nici mie nu-mi plac elevii nesimtiti si ii ard prin diferite metode, dar niciodata jignindu-i. vorbesc cu ei ca si cum ar fi copiii mei si se simt intelesi, leplace si iti spun sincer, DEVIN MULT MAI RETINUTI IN OBRAZNICII. OK?
1.12  RE: Deci e adevarat trimis de
( 5 iun 2008, 10:53:30
AUZI, IA-TE DE MANA CU BRAICU SI DUCETI-VA LA PSIHIATRIE.
2.   Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 11:37:11
cu 30 de ani in urma am fost elev la ind.3[ lic. alimentar]. l-am avut profesor de sport pe braicu,era teruarea liceului te batea fara motiv despre injuraturi nu are sens sa mai discut ma gandeam ca odata cu trecerea timpului sa civilizat si braicu
2.1  RE: Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 14:27:52
Clar ca tu nu te-ai civilizat...
2.2  RE: Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 16:06:56
domnu X, E CLAR CA DACA NU ERAI BUN LA SPORT, IN SCHIMB LA LITERATURA SI LIMBA ROMANA TE-AI EVIDENTIAT. Cu mici exceptii: teruare (in loc de teroare), sa civilizat (corect s-a), citeva virgule nepuse...Credeam ca cu trecerea timpului ai mai pus mina pe carte.
3.   Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 11:45:03
sa vina sa predea la Dumbraveni la liceu...

probabil o sa se pensioneze pe caz de boala...dupa doar o luna.

3.1  RE: Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 13:48:58
Bravo XXXwinking Probabil daca elevii ar fi uniti, si nu s-ar lasa umiliti, pt k Braicu sa vada ca nu este cel mai tare, si-ar schimba comportamentul.
4.   Mirare trimis de
( 4 iun 2008, 11:48:23
Eu ma mir cum de o doamna ca Dna Profesoara Braicu, care e atat de finuta, poate trai cu un om ca el. In fine, nu degeaba se zice ca opusurile se atrag.
5.   Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 11:50:30
si eu am fost eleva la lic Alimentar,si am auzit ca era profesorul teroare,injura tot timpul,tipa si batea...din fericire nu l-am avut profesor!
6.   BRR...BRRR...AICULEEE ! trimis de
( 4 iun 2008, 11:51:45
AI IMBATRANIT DEGEABA PE CATEDRELE LICEULUI ALIMENTAR ! AUZI SI TU CAM CE SPUNE LUMEA DESPRE TINEEE...VOPSESTE-TI MACAR PARUL ALBIT DE ANI CA NU MERITA SA FIE ARGINTIU ...SI MINTEA INTELEAPTA SI COAPTA...
7.   Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 11:54:54
Braicu e un curcan care sperie juniori slab de inger de prin toate catunele sucevei care au avut bafta sa ajunga si pe la I3 ... ca in rest isi ia bataie in fiecare an de mai multe ori decat bat eu covoarele...

Fiti si voi destepti si executatil cu telefoanele mobile ... ca in 2008 aveti tehnologie deacuma... il puneti in toate pozitiile posibile si atunci nu mai aveti nevoie de NR de INREGISTRARE ...
7.1  RE: Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 12:02:45
nu-l mai puneti in comisii la bacalaureat , este teroarea copiilor si al parintilor, iar tariful este foarte mare. Atita timp cat nu o sa se ia nici o masura cu acesti profesori, iar unii colegii le ia apararea si altii nu spun nimic de frica, invatamintul rominesc nu face progrese.
8.   D-na invatatoare trimis de
( 4 iun 2008, 12:02:44
acest Braicu nu-i singur din oras care terorizeaza elevii,sunt si doamne invatatoare care-si probeaza decibelii cu copilasii din clasele 1-4 si nu numai decilbelii .
9.   Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 12:28:48
Sunt etupefiata ca acest domn profesor mai este inca in activitate. Am absolvit si eu acest liceu cu ceva timp in urma si la una din orele de sport, fiind la intrare nu m-am sters pe picioare asa cum dorea dansul desi nu eram cu incaltamintea sport in picioare si mi-a tras doua palme de le mai simt si acum dupa aproape 20 de ani.Dupa aceasta cand il vedeam inconjuram caminele, cantina numai sa nu dau cu ochii de el. Doamna Hacman si stimata doamna directoare cred ca va aventurati cu afirmatiile, de bun augur ar fi sa-l sanctionati pe acest domn profesor pana nu ies si altele la iveala. Regret ca la acel moment nu am facut plangere si ii sfatuiesc pe elevi sa nu se lase jigniti de un asemenea om. Mi-ar placea sa-i dau palmele si cuvintele jignitoare inapoi. Trebuie consultat de psihiatru. Inca o data ma mir ca un asemenea om mai este in activitate.
10.   Profu=un terorist trimis de
( 4 iun 2008, 13:01:43
am facut si eu liceul la 3 ...eram la ora de sport sala era impartita in 2 tabere clasa mea cu domnul profesor baraboi( Dumnezeu sa-l ierte ) si clasa lui braicu in parte cealalta de sala si eu far sa vreau m-am uitat spre el ....si a venit si mi-a zis "esti o vaca sa-mi zici si mie cand te baligi " daca asta e vb de prof ...pe alte colege le-a facut ....ve si tot asa ..... pe el nu-l va da nimeni afara pt ca are pile sus
11.   Braicu...pregatestete...vin dupa tine trimis de
( 4 iun 2008, 13:02:39
dl Braicu am fost si eu elev la dumneavoastra am luat destule injuraturi si palme da stai sa vezi ca pana aici ti-a fost miam promis ca daca doamne fereste se intampla o nenorocire vreunui elev vin peste tine- cat de curand ne vom intalni , vom avea cateva chesti de discutat ; avem de rezolvat niste treburi din trecut

ps.: pregatesteti sicriul "porcule" (asa ma numeai candva , iti aduci aminte?)
11.1  RE: Braicu...pregatestete...vin dupa tine trimis de
( 4 iun 2008, 13:53:08
Careva, sa stii ca asa ar trebui facut de oricine jignit de profesorul ala. Asa sigur o s-o lase mai moale. El n-are dreptul sa loveasca pe nimeni. Dar daca o face, af fi bine sa i se intoarca inapoi.
11.2  RE: Braicu...pregatestete...vin dupa tine trimis de
( 4 iun 2008, 19:50:31
mai domnule CAREVA ... dar nervos mai estilaughing pune numele tau ... sau iti place sa fi anonim ... fi cu tupeu si aratai cine esti sa stim si noi pe cine sa laudamlaughing bombalaule ...
11.3  RE: Braicu...pregatestete...vin dupa tine trimis de
( 5 iun 2008, 14:54:04
vai mititeilor...sa fii numit un porc e foarte grav, se vede ca ai ramas cu sechele, trebuia sa fii crescut in eprubeta...porcule!laughing
12.   Braicu...pregatestete...vin dupa tine trimis de
( 4 iun 2008, 13:04:01
acum vom vedea cine e mai tare si mai smecher ai sa ai ocazia cat de curand si poti sa incepi sa fugi ca tot te voi gasi
13.   USA trimis de
( 4 iun 2008, 13:06:48
De la Braicu stiu ca USA inseamna Uniunea Statelor Alealalte. Atat am avut deaface cu el. O fi el sever... nu spun... dar la primul contact cu el mie, personal, mi s-a parut un om de treaba. Probabil este iute la manie.
14.   Braicu e cel mai....MIC VINOVAT in acest caz trimis de
( 4 iun 2008, 13:07:00
principalii vinovati sunt : DIRECTOAREA COLEGIULI SI CLICA DIN JURUL EI , INSPECTORATU SCOLAR DIN SUCEAVA .

dirigintele e persoana cu probleme , care a avut consintamantul in primul rand al directorului , INCOMPETENTII adevarati ai colegiului trebuie cautati in cadrele de conducere a colegiului !

un caine cand este agresiv , este datorita faptului ca propietarul permite asa ceva si nu cainele !

din afirmatiile directoarei reiese incompetenta acesteia , lipsa de constiinta , lipsa de autocritica si ce-i mai rau , lipsa de obiectivism !

dar nu are numai lipsuri , are si plusuri , din ceea ce declara aici se vede destul de clar ca e plina de COLEGIALISM !

SI CUM MINUSURILE SE ANULEAZA PRIN PLUSURI , AJUNGEM LA CONCLUZIA CE DIRECTOAREA ESTE UN ZERO !

hm, oare ce inseamna sa fii un ZERO ?

ADICA ZERO POATE FI UN NIMIC ?

las la aprecierea vostra
14.1  RE: Braicu e cel mai....MIC VINOVAT in acest caz trimis de
( 4 iun 2008, 13:37:26
directoarea nu va pati nik caci are pile mari iart de demisie nu poate fi vorba ca nu are bun simt.doar e o buda>>>>>>>>>.....

14.2  RE: Braicu e cel mai....MIC VINOVAT in acest caz trimis de
( 4 iun 2008, 22:25:28
temida ...ai o logica senzationala..cum reusesti ?...data viitoare abtinete
15.   Nesimtire!!!!!! trimis de
( 4 iun 2008, 13:13:59
mai oamneni buni...vad k nu se ia nimic in cosiderare la cele spuse..dupa parerea mea ..un asfel de profesor nar fi trebit sa mai existe prin scoala akum!!!am avut si yo un frate care la avut diriginte ..dar din al 2lea semstru s-a transferat in alta clasa k nu se mai pute..era ptrea agresiv...miau spus mai muti k aproape in fiecare ora in scotea in fata clasei si il facea in toate felurile.....yo cred k mai mult din cauza asta s-a spanzurat!!!!deci aprope nu era ora sa nu fie scos in fata sclasei...si facea ca toti elevii din clasa sa randa de el...pai asa e CORECT???cum v-ati simti dmv il locul lui...e un suflet nevinovat!!!cre poate traia int0un cot de sat si singu......si poate navea nimeni sa-i spu avreo vorba sau sa-l incurajezeBRICUUUU AM AUZIT MULTE DE TINE...cum poti fi asa de rau???ar trebuii scos afara din scoala..NESIMTITUL!!!!NICI NARE CURAJ SA VORBEASA??/?DC NA VRUT SA SPUIE NIMIC DE EL???/SA SPUNA...!!!
15.1  RE: Nesimtire!!!!!! trimis de
( 5 iun 2008, 14:58:06
bai "... " esti un porc, te sinucizi acuma? ...asta inseamna agresivitate la tine? saracul tau frate trebuia sa se mute ca e ca un ghiocel daca ii vorbesti urat se usuca
16.   TEMIDO... trimis de
( 4 iun 2008, 13:21:40
TEMIDULE, TEMIDO, sau ce-i fii... ti-am urmarit (fara sa vreau) caruta de comentarii cretine de la diverse articole de prin ziar... ce treaba are "coada vacii cu stampila primariei" ? Braicu poate fi acuzat pentru severitate, dar, retine, IN LIMITA REGULAMENTULUI SCOLAR ! Directiunea n-are nici o vina ! Atata vreme cat nu este incalcat nici un regulament, ramane doar severitatea si nimic mai mult ! Te dai mare cu matematica ta de doi lei (vechi), insa suferi cumplit cu gramatica, logica, bunul simt. Si NU ma refer numai la acest comentariu. Ai inceput sa plictisesti cu toate comentariile puerile si prost argumentate. Sorry, lasa pe altii sa comenteze si mai invata !
16.1  RE: TEMIDO... trimis de
( 4 iun 2008, 13:38:47
"coada vacii cu stampila primariei" ? ..... iti pun si eu asta ..intrebare.

sau ; "Atata vreme cat nu este incalcat nici un regulament"...vorbesti de regulamentul....colegialismulu ?

zici ca...."bidon turtit" si multe alte ..."opere didactice" fac parte din...." LIMITA REGULAMENTULUI SCOLAR !" ?

sau..."Directiunea n-are nici o vina " ?

deci CEAUSESCU NU AVEA NICI O VINA DE LIPSURILE OAMENILOR DE RAND ?

atunci DECE L-AU EXECUTAT ?

ELENA DECE A FOST EXECUTATA ?

directiune nu are nici o VINA ?

NESIMTITULE, si tu vrei sa ma inveti pe mine gramatica , cand tu nu ai cel mai elementara notiune a DREPTATII , ADEVARULUI , OBIECTIVISMULUI ?

vrei sa mai invat ?

sa ma inscriu la acest colegiu poate imi propui , la acest diriginte poate vrei , sa am aceeasi directoatre poate doresti ???

multi din democratie au invatat doar NESIMTIREA

16.2  RE: TEMIDO... trimis de
( 4 iun 2008, 13:40:25
e un mare adevar in ceea ce se spune despre acest prof .are dreptate temida.nu s-au luat masuri si s-a ajuns unde s-a ajuns.
16.3  RE: TEMIDO... trimis de
( 4 iun 2008, 13:54:58
am sa va...explic modul de ...."gandire" al ....VIGILENTULUI !!

deci dupa el...pe timpul lui.....CEAUSESCU , atunci cand nu era....paine , trebuiau inpuscati ...BRUTARII , iar aia l-au executat pe...nevinovatul CEAUSESCU !!

ha ha ha ha ha , ma VIGILENTULE , tu chiar esti de rasul....curcilor , cu toate ca aici e vorba de ...oameni !!!

ce are gramatica cu...adevarul , dreptatea ?
16.4  RE: TEMIDO... trimis de
( 4 iun 2008, 14:31:35
Temida, ce ai tu in comun cu dreptatea si logica? Unde ai facut scoala? la FF? la seral?
16.5  RE: TEMIDO... trimis de
( 4 iun 2008, 15:50:44
mai "vigilent" ai luato razna?

cand injuri un elev, mai si dai in el, il mai si jicnesti ti se pare normal?

asta numesti tu regulament scolar?

dar cunosti regulamentul?

pacat sunt uni oameni care nici nu au ce scrie aici la comentarii

sa pierdut viata unui copil care nu merita asa ceva. avea viata in fata. parerea mea sunt parintii care trebea sa ii acorde atentie sporita si mai mult timp copilului si apoi dirigintele care ar fi trebuit sal incurajeze

si daca ai ceva de spus unui elev si vrei sal bajocoresti spunei intre 4 ochii nu in ochii celorlalti

esti patetic si pe deasupra batut in cap si nici nu cred ca ai scoala.

dumnezeu sa il ierte pe copil
16.6  RE: TEMIDO... trimis de
( 4 iun 2008, 16:00:02
mai "vigilent" ai luato razna?

cand injuri un elev, mai si dai in el, il mai si jicnesti ti se pare normal?

asta numesti tu regulament scolar?

dar cunosti regulamentul?

pacat sunt uni oameni care nici nu au ce scrie aici la comentarii

sa pierdut viata unui copil care nu merita asa ceva. avea viata in fata. parerea mea sunt parintii care trebea sa ii acorde atentie sporita si mai mult timp copilului si apoi dirigintele care ar fi trebuit sal incurajeze

si daca ai ceva de spus unui elev si vrei sal bajocoresti spunei intre 4 ochii nu in ochii celorlalti

esti patetic si pe deasupra batut in cap si nici nu cred ca ai scoala.

dumnezeu sa il ierte pe copil
16.7  RE: TEMIDO... trimis de
( 5 iun 2008, 09:44:35
TEMIDO, DIDACTICULE ! "DE CE", nu DECE ! "Impuscati", nu "inpuscati", "jignesti", nu "jicnesti", "unii oameni", nu "uni oameni", "parerea mea este ca sunt unii parinti", nu "parerea mea sunt unii parinti", "sa-l", nu "sal" ! Patetismul meu "fara scoala" v-a demonstrat ca incultii CA VOI, nu au dreptul de a judeca pe cei ce AU SCOALA ! Ceausestii au fost ucisi repede de cei ce au luat cu japca Romania si au vandut-o pe nimic! Nici vorba de acte de dreptate sociala.
16.8  RE: TEMIDO... trimis de
( 5 iun 2008, 09:49:03
NU, nu doresc sa te inscrii la acest colegiu ! Are si acesta, ca si altele, o anumita tinuta morala si intelectuala ! TU, TEMIDO, nu te ridici la nivelul moral si intelectual al nici unui colegiu ! Sorry. (Am auzit ca este o scoala speciala pe undeva... daca nu, incearca la numeroasele "scoli de vara" ale PSD - tot ca tine sunt)
17.   Ca el sunt multi altii! trimis de
( 4 iun 2008, 13:49:38
ca el sunt multi altii! Cadre didactice care nu au ce cauta in invatamant. La Siret un alt mare profesor de educatie fizica, "LALA" MORARU, un betiv notoriu, i-si permite sa-i faca prosti si pe parintii copiilor, iar daca te duci la conducerea scolii sa-l reclami, stimata directoare nu are alta replica decat ca" asa e el". De masuri nici nu poate fi vorba. Acest LALA a fost profesor de sport in vremurile demult apuse(nu pentru el) la casa de copii orfani din Siret unde educatia se facea cu paru'.
18.   Haaaa trimis de
( 4 iun 2008, 13:50:09
auzi cica elevii buni au ramas in clasa .. ha ! daca ar sti el cat de "buni" sunt elevii aia...ca ii cunosc pe toti si stiu ce le poate pielea . el vorbeste ca sa nu adoarmaoh go on.
19.   Confirmare trimis de
( 4 iun 2008, 14:05:45
Adevarul e ca si acu 23 de ani,profesorul Braicu era spaima elevilor.Am avut noroc cu o diriginta de milioane(d-na LUCUTAR LUCRETIA)care ne-a scapat de acest om care nu merita un loc in scoala.Ce sa-i faci?Copacul crescut stramb nu-l poti indrepta.Ori il tai,ori il lasi asa...Pacat de acel copil!!
20.   In sac trimis de
( 4 iun 2008, 14:34:12
baga-ti-l intr-un sac si speriati-l putin pe domn' profesor. ca mai stiu eu cativa profi din suceava care s-au linistit dupa niste experiente ...
20.1  RE: In sac trimis de
( 5 iun 2008, 00:46:44
Am fost eleva lui 4 ani de zile,l-am avut k dirig acu recent,ii stiu toate jicnirile k le aplica la fiecare fata din clasa dar pe mine o singura data m-a facut vaculina si a doua oara nu a mai indraznit pt k m-am uitat urat tot timpu la el din prima zi de sc:)))si ma uitam cumva d sus la el,ma intelega din privire k nu suport sa fiu jicnita si in ultima zi d scoala m-a intrebat c ma irita cel mai mult la o persoana si i-am zis k ipocrizia si lipsa d respect si s-a simtit oarecum p moment pt k i-am zis chestia asta d fatza cu toata clasa dar nu a indraznit nici atunci sa ma jicneask mi-a zis k ma da curajul p dinafara si asa s-a terminat cl a 12 cu bine si am inv multe d la el si lucruri bune pt k are si el calitati desi toti incerca sa ii scoata defectele in evidenta si vb aia in viatza trebuie sa stii sa apreciezi o pers dupa calitati si nu sa il judeci dupa defecte, asa k nici bataie nici nik no sa il schimbe, din partea mea braicu are tot respectul a fost un dirig sever dar corect.
21.   .... trimis de
( 4 iun 2008, 14:35:29
am fost eleva in clasa Prof. Braicu si m`am transferat in alta clasa din cauza lui , batandu`si joc de mine cu cuvinte jignitoare : vaca imputita , curva , putoare ordinara , proasta , vaculina , ma si injura de mama . In timpul orelor , il facea pe Cozminkiss***lau , fata de bidon turtit , **** , mocofan , prost , rapanos , mucos , vagabont . Parintii mei au fost la scoala si au vorbit cu conducerea scolii , acestia refuzand sa`l cheme de fata la discutii , spunand ca nu era in scoala , dar in acea zi era Consiliu Profesoral si el era de fapt in scoala . Tatal meu , vrand chiar sa`i rupa gatul pentru felul cum se purta cu mine si dupa cum ma facea , considerand a nu se cobora la nivelul lui , mutandu`ma din clasa . Nu este adevarat ce spune profesorul Braicu , inventa absente nemotivate , spunand in repetate randuri ca lui nu are nimeni ce sa`i faca si ca el are mai multa scoala decat parintii nostri la un loc . Cea mai mare vina ca , Cozmin s`a spanzurat , ii apartine profesorului .
21.1  RE: .... trimis de
( 4 iun 2008, 19:53:26
de ce te facea vaca imputzita ?? zi si motivul sau asa ii venea lui ???
21.2  RE: .... trimis de
( 5 iun 2008, 01:05:44
Nu trebuie sa il acuze nimeni d moartea acelui copil nevinovat nu cred k a avut vreo vina am fost si eu eleva in cl lui si stiu cum era dar dak il ignoram cand s lua d mine sau pur si simplu ii aratam k nu ma ating nici unde jicnirile lui si ma mai uitam si putin urat la el d sus, se plictisea rpd si nu s mai lua d mine chiar dak cateodata s mai lua degeaba d unii elevi conteaza sa ai atitudinea corespunzatoare k sa te lase in pace deci sfat dak cumva nul scot astia la pensie dupa acest incident ignorati'l copilashi nu va puneti mintea cu el k no sa il schimbe nimeni acuma e in varsta... si nu va faceti probleme o sa aiba grija Dumnezeu d el o s plateask el pt tot, suntem intro tara d crestini nu va faceti dreptate cu mana voastra;) deci singura solutie e sa il scoata mai rpd la pensie k si maicamea l-a avut profesor si are 50 d ani acusi.. deci trebuie scos la pensie k a stresat destule generatii am inv si chestii bune d la el pt k am stiut sa aleg c era bun;) multa bafta
22.   Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 14:38:49
mai, cei din inspectorat, ce faceti? dormiti? d-na hacman, am tot respectul pentru d-voastra, dar cum puteti spune ca nu vi se pare in regula ca un elev face dezvaluiri la adresa prof DUPA CE S-A TRANFERAT LA ALTA SCOALA? mie mi se pare normal. cine are curajul sa il acuza cat timp MAI FACE PARTE DIN CLASA LUI SAU DIN SCOALA IN CARE PREDA? inseamna ca nu va faceti datoria nici voi, cei din inspectorat. la cata scoala aveti, chiar nu va duce capul sa va ganditi ca elevii nu spun de frica?
22.1  RE: Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 16:20:31
Respect pentru Hacman? Ptiu. O nesimtita!
23.   ... trimis de
( 4 iun 2008, 14:44:07
Braicule , ai moartea lui Cozmin pe constiinta , nenorocitule de doi bani ! Esti un om de nimic , esti un mincinos , esti un criminal de copii , esti tot ce este mai rau pe lume si in scoala . Spui numai minciuni ca sa iesi bine . Iti bati joc de elevi , nu ai bun simt , nu ai cei 7 ani de acasa , nu stii ce inseamna societatea , esti un analfabet ordinar . Dumnezeu iti va plati ptr. toate pe care le faci si toti elevii care au plecat din clasa ( transferandu-se la alte clase sau scoli ) au plecat ca nu mai puteau sa te suporte . In concluzie esti o lepadatura ordinara , scarboasa , jegos care puti si ar trebui sa te mai speli si sa pleci din scoala , ca nu avem nevoie de un ordinar ca tine . Esti vinovat de moartea lui Cozmin .
24.   Trist trimis de
( 4 iun 2008, 14:45:37
e trist ca baiatul s-a sinucis. nu avem cum sa stim exact ce l-a determinat sa apeleze la asa o...."rezolvare" a problemelor lui. e foarte posibil sa fie si acest profesoras de vina, sau din dragoste, dupa cum se mai zvoneste. oricum, acest profesor, chiar daca nu este gasit vinovat pentru moartea baiatului,atunci macar sa fie dat afara din invatamant. invatamantul nu este ceea ce crede el ca este si nu se aplica asa josnic. pacat ca a trebuit sa moara un copil pentru ca sa se ia masuri si cu acest profesor. doar asa mai au curajul si elevii sa spuna cate ceva. ar fi nedrept sa nu se ia masuri rapide impotriva acestei specii ordinare de profesor.
25.   ,,,, trimis de
( 4 iun 2008, 14:45:49
hei domnule BRAICU dak te dai mare si ai dreptate de ce nu ai craj sa vb despre el???dc nu spui nimik...pt k...stii dc???stie k e devina si are ciocul mic...nu vrea sa vb..hahahaha ar fi bn dak sa-rface DPREPTATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26.   O Doamne, trimis de
( 4 iun 2008, 14:53:19
bai aia din inspectorat ce afceti???

nu luati nici o masura???sau nu va priveste???

ce sa mai spun de d-l director care ii tine apararea lu BRAICU????

CE MAI SCOALA E SI ASTA???

chiar nu jtii sa o conduceti de loc???

vai doamne!!!!!!!!!!!!!!!dc e asa??????

26.1  RE: O Doamne, trimis de
( 4 iun 2008, 16:22:01
de kurve si besici, una mai umflata ca alta!
27.   ... trimis de
( 4 iun 2008, 14:54:04
ar trebui ca organele competente sa faca cercetari in privinta **** lui Cozmin si intreband si elevii care au plecat din clasa si cei care mai sunt in clasa , cat de ordinar jegos este braicu si sa afle ca toti au plecat sin cauza lui . Fiecare avand motivul lui de a pleca . Si atunci se va vedea adevarul . Cei mai buni elevi au plecat din clasa , din cauza lui . Si vor mai pleca . De ce doamna Directoare nu-l da afara stiind ceea ce face si ca toti elevii au plecat din cauza acestui on de nimic . Si veti vedea ca vor mai pleca elevi din clasa , la sfarsitul anului . Si daca raman putini clasa va fi desfiintata .
28.   Continuati ancheta trimis de
( 4 iun 2008, 15:01:17
NCeva
29.   Ati tabarat ca turcii bah trimis de
( 4 iun 2008, 15:05:17
Bah aici postati doar aia care ati avut probleme cu el si de aia sunteti subiectivi, degeaba va luati toti de Braicu ca el nu se lua fara motiv de voi asha ca nu mai acuzati cdegeaba ca nu e chiar asha !, i-am fost si eu elev si stiu clar ca dak nu erai oleak marlan si nesimtit nu avea nimic cu tine , profu e foarte bun dar are si el ca toti oamenii niste fix uri ! CE TREABA ARE EL CA COPCHILU ALA SI-A LUAT ZILELE ?, asta e unii suntem mai puternici alti mai slabi de inger, nu trebuie sa mai condamnam un om si sa dam cu pietre in el pentru cu totu alt motiv !
29.1  RE: Ati tabarat ca turcii bah trimis de
( 4 iun 2008, 15:32:45
poate n-o fi vinovat de moartea baiatului, dar vinovat de felul cum isi face meseria, ESTE! si trebuie sanctionat pentru asta. dupa cum elevii trebuie sanctionati daca nu respecta regulamentul scolii, la fel si acest braicu trebuie sa raspunda pentru faptele sale, intrucat un profesor NU ARE DREPTUL SA SE POARTE ASA CU ELEVII!!! poti sanctiona un elev intr-un mod elegant, fiind diplomat, poti sa-l arzi fiind si bland, daca tot consideri ca este nesimtit, nu? dar nu cu jigniri, in nici un caz. prin jignii demonstrezi ce om prost esti, nu ce.......PROFESOR esti!!!!!!!!

am terminat colegiul national petru rares si acolo a mai fost( nu stiu daca mai este) o profesoara de latina, D-NA CREANGA. aia merita sanctionata la greu. ne jignea, era o teroare ora ei, chiuleam de frica, nu de obraznicie. avea impresia ca latina este totul si daca nu o invatam, suntem doar nimicuri. foarte mult ne jignea.nu era apropiata de elevi, era ca o stana tot timpul,cu o fata parca inghetata. nu explica
29.2  RE: Ati tabarat ca turcii bah trimis de
( 4 iun 2008, 15:36:37
nu scria niciodata pe tabla, doar citeam si mereu zicea: " e simplu", traduceam singuri texte in latina, daca o intrebam ceva, racnea. nu era binevoitoare, deloc sociabila, poate ca am fi invatat latina daca mai si preda ceva, dar nu faceam nimic la ore, sa se ocupe serios, NU! DOAR ASCULTA, ata facea tot anul si cam 10 min din ora "PREDA" LECTIA. aia ce mai cauta in invatamant? daca nu iubeste din tot sufletul meseria si se duce laore tot timpul crispata, duca-se in alta parte.
30.   ;;;;;;; trimis de
( 4 iun 2008, 15:10:46
de cand stai in scoala asta vad k tia albil si parul!!!!

ma mir k un asa fel de SPECIMEN mai este in invatamant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.   Rusine trimis de
( 4 iun 2008, 15:25:53
RUINE CElOR DIN ISJ,RUSINE hakman, aparati un dur.de profesor care nu mai are limite.
32.   Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 15:40:48
Nu mai are mustata ca in anii 88-89
33.   Las ca ti-ai luat mingi in cap de la mine:)) trimis de
( 4 iun 2008, 15:43:32
eu pot sa ma laud ca i-am facut viata amara acestiu profesor cat mi-a fost diriginte acu doi ani:)))i-am dat de vreo 2 ori cu mingea in cap iar de uniforma pe care o purta toata clasa..singura in liceu care purta uniforma..nu o purtam niciodata numai sai fac lui in ciuda:))iar despre absente nu mai z
34.   Rusine trimis de
( 4 iun 2008, 15:57:50
in ani 89............pai ai fost tocilar..................taci dracu din gura sau esti neam k bracu
35.   Nu-l cunosc pe Braicu... trimis de
( 4 iun 2008, 16:03:40
Nu-l cunosc pe domnul Braicu. Profesori in stilul lui am cunoscut, totusi.

Imi placa ,insa, sa cred ca niciunul nu ar fi atat de meschin in asemenea situatie incat sa spuna ca nu-si poate reprosa nimic.

Nu-si reproseaza ca nu l-a cunoscut mai bine, ca n-a avut rabdarea sa-l inteleaga, ca n-a incercat sa-l faca sa-si deschida sufletul in fata lui, ca nu l-a ajutat sa se acomodeze la noul mod de viata...

Totul e perfect! Ce atata grija pentru un "bidon turtit" pare sa spuna...

Nu l-am cunoscut nici pe Cozmin. In gand ii pun o floare pe nefirescul mormant,cerandu-mi iertare pentru faptul ca fac parte dintr-o lume care nu a fost capabila sa-l ajute.

Sper ca ingerii sa-i mangaie sufletul ranit!
36.   Nedreptate trimis de
( 4 iun 2008, 16:04:57
oameni buni.....eu am terminat anul trecu liceul la alimentar si mi-a fost chiar diriginte.....ce pot sa spun.....e adevarat ca este un om care se enerveaza repede dar nu cred ca se ia de cineva fara motiv! toti il invinuiti pe el dar aveti acest drept? voi cum va comportati? si pe mine ma nerva de multe ori nu doar la scoala ci si la antrenamente dar este un om care ne-a invatat pe toti cate ceva!nu e drept sa dati vna pe el de moartea acelui baiat atata timp cat nu stiti adevaratul motiv pt care a procedat asa! si de ce nu s-au mai inucis si altii pana acu dak tot tinem cont e severitatea lui....pt ca dupa cum se stie acu 20 de ani era si mai sever! eu una il respect si sa stiti cu totii ca mai sunt si fosti elevi de ai lui care sunt alturi de el!
36.1  RE: Nedreptate trimis de
( 5 iun 2008, 01:20:09
da anca asa este am lasat mai sus com. cu m dar si eu il apreciez p fostul dirig am inv multe d la el desi multi nu cred asta pt k nu l-au cunoscut, toti vb fara s il cunoask si il acuza p nedrept d moartea unui elev nevinovat probabil era mai slab d inger si nu avea p nimeni sa il incurajeze dar asta nu insemana k din cauza domnului braicu s-a sinucis, si nu s lua d nimeni degeaba asa k nu mai cei care nu l-au cunoascut macar putin sa nu mai lase comentarii si sa il acuze p nedrept si sa arunce degeba cu pietre in el, multa bafta anca si tuturor celor care privesc lucrurile cu un graam macar d realism;)
37.   Scrietiva numele real dak sunteti asha de buni ! trimis de
( 4 iun 2008, 16:10:17
------50. rusine trimis de ALY PT ACELA (2008-06-04, 15:57:50)

in ani 89............pai ai fost tocilar..................taci dracu din gura sau esti neam k bracu ------ crezi ca numai parerea tah e buna sau cum ? sau cine are o parere buna despre Domnu Profesor trebuie sa fie neam cu el ? toti sunteti curajosi la inventii cu identitatea falsa de aici !

38.   Perfectionare trimis de
( 4 iun 2008, 16:22:31
Toti profesorii gen Braicu si nu numai (ma refer lsi a cei care percep spaga), ar trebui sa faca un stagiu de perfectionare la Scoala speciala, sa aplice vocabularul si "metodele" folosite in invatamantul de masa si apoi vor invata in mod sigur cum sa se poarte cu elevii.
39.   Adevaratul vinovat trimis de
( 4 iun 2008, 16:22:47
cine este autorul acestei porcarii? autorul este domul dimofte.....acel profesor de fizica pe care l-am avut inca din clasa a IX-a, care la inceput a fost corect si a pus notele pe merit desi erau de 2 sau 3, insa apoi s-a schimbat situatia si a incepus sa puna note mai bune doar pt ai atrage pe elevi de partea lui! Domnul profesor Dimofte nu s-a legat doar de domnul Braicu, a avut conflicte cu toate cadrele didactice din scoala deoarece a avut parte de un mandat esuat ca director si acum doreste sa arate ca nimic nu mai e corect in acea scoala daca nu este el la conducere!
39.1  RE: Adevaratul vinovat trimis de
( 4 iun 2008, 21:42:22
Din cite stiu eu si sunt sigura pe ceea ce zic, nu vrea sa fie director, ba chiar a refuzat cind i s-a oferit postul si a fost numita Cleja, nu a avut mandat esuat ci si-a dat ONEST SI DENM demisia.
40.   ... trimis de
( 4 iun 2008, 16:31:48
voi spuneti ca este prea sever....dar voi cum va comportai cu el? dak v-ar lasa de capul vostru cum ar fi? pacat ca nu este profesor de matematica sau lb romana! voi cei care aveti acu 16-17 ani, considerati ca aveti drepturi, pan la urma nu trebuie sa uitati ca aveti o varsta! nu ai dreptul sa judeci pt ca tie nu iti place sa fi judecat!
41.   Era emo trimis de
( 4 iun 2008, 16:34:52
fratilor acel copil era emo!!!!! era normal s se planga de toate si de toti!!!!!
42.   Statistica trimis de
( 4 iun 2008, 16:35:23
Este clar ca sub scutul anonimatului o multime de elevi complexati isi permit sa arunce cu noroi in profesori, directori si institutia invatamintului (din pacate, cu multe greseli gramaticale, de topica a frazei si lipsa de educatie elementara). Intrebarea care se pune in legatura cu sinuciderea elevului (pusa cu prea multa usurinta in sarcina dirigintelui): s-au mai sinucis si alti elevi din clasa acestui diriginte?? Pentru ca o statistica nu se face pe un singur caz si o concluzie se trage cu atit ai putin. Inteleg, chiar din relatarile comentatorilor, ca prof. are vechime de mai multe decenii... Daca comportamentul sau ar fi determinant de sinucideri, ar exista precedente. Asa exista numai amenintari golanesti, injuraturi si invective

ale unor indivizi predispusi la viata interlopa si nu la gesturi extreme de natura psihologica.Consider ca si ziaristul, furat de un subiect "gras" dovedeste lipsa de profesionalism si incorectitudine deontologica.

42.1  RE: Statistica trimis de
( 4 iun 2008, 19:02:25
Diogene sunt eu, pentru a nu crea confuzii, unul dintre noi trebuie sa renunte la diogenie.
43.   Pt Linda trimis de
( 4 iun 2008, 16:38:23
permite mi sa te contrazic in privinta doamnei Creanga.am facut si eu limba latina cu ea, si nu era deloc cum zici tu.era atasata de clasa noastra(si nu eram chiar sfinti), ne ajuta mereu la traduceri, la exercitii, si uneori chiar la teze.bineinteles, mai avea si zile proaste, dar per total s-a purtat frumos cu noi, pt ca i-am aratat ca o respectam.
44.   ' trimis de
( 4 iun 2008, 16:40:59
omul asta trebuie impuscat,are atitia ani de cand terorizeaza liceul si nimeni nu face nimic,rusine celor din conducerea de mai sus,.am facut si eu scoala la acel liceu si stiu cum e.
45.   Rusine trimis de
( 4 iun 2008, 16:42:37
rusine domnule DIMOFTE...stim ca dumneavoastra ati facut tot posibilui ca sa fie rivalul dumneavoasta vinovat!!!
46.   ... trimis de
( 4 iun 2008, 16:44:10
L-am cunoscut pe Braicu prin 1980. Citind comentariile facute la adresa acestuia stau si ma intreb cat de adevate sunt. Eu personal nu am avut ce sa-i reprosez acestui profesor. Nu l-am avut profesor (eu am facut la Stefan) dar l-am avut antrenor (am jucat oina). Atata timp cat ne-a antrenat s-a comportat normal.
47.   Animalul de braicu trimis de
( 4 iun 2008, 16:47:41
acest animal merita sa fie facut de ras in fata colegilor lui asa cum isi batea el joc de elevi. Trebuie dat afara din servici, practic sa nu mai aiba din ce trai, sa-l arate lumea si elevii pe strada cu degetul ca pe cel mai rau dintre oameni(daca poate fi numit om). Oare el are copii?i-ar placea ca si copii lui sa fie tratati asa cum isi trata elevii. AFARA CU EL!!!!!!!!!!! HUOOOOOOOOOOOO!!!
48.   ... trimis de
( 4 iun 2008, 16:49:13
da este adevarat teroarea Braicu bantuie in sc noastra
49.   Chiar omul asta,nu poate fi....pensionat/// trimis de
( 4 iun 2008, 16:50:03
INSPECTORATU DOARME- IN PANTALONI, S-AU ESTE BATAIE DE JOC, CUM SPUNE ,,OMU''.... CA NU POATE FI DAT AFARA CA ARE MULTE PIILE MARII........ RUSINE SA VA FIE OAMENIILOR RESPONSABILII....LUATI BANII, DE LA STAT, DAR TOT DE LA OAMENII, CARE MUNCESC, CINSTIT,SI NU CUM ALTII CARE TRIMIT COPII, LA SCOALA, SA FIE BATUTII, SI MALTRATATII, CA NISTE ANIMALE.
50.   Ejti cel mai tare trimis de
( 4 iun 2008, 16:50:25
domnule braicu sunt un elev de al dmv si vreu sa va spun ca sunteti cel mai prost idiot cretin handicapt ochelarist .... si in continuare as`i vrea sa iti spun sa te duci naibi tuh cu mata si cu nemu tau de idiot cretin........ ajtept sa termin anul asta si iti promit ca iti voi rupe capu si iti voi da foc .... cat mai terorizat u pe mine de acuma o sa terorizez eu pe tine.... si apropo daca mai lasi elevi corijenti am as iti trag o mare mue impreuna cu toti elevi de la i3 ..... idiotu****ce ejt..... ai un mort pe constiintza.... tzaranule care ejti ... dute si spala`te pe dinti cu puti a tzaran
50.1  RE: Ejti cel mai tare trimis de
( 4 iun 2008, 17:10:40
O dovada excelenta ca DIOGENE are dreptate. Daca cineva vroia sa-si dea in petec, elevul GAL a reusit pe deplin. In atentia organelor de ordine ...
51.   Braicu ar trebui dus la balamuc trimis de
( 4 iun 2008, 16:56:24
am citit toate comentarii si va spun cu mana pe inima ca braicu e un nesimtit,un om care nu e normal cu capul.tot ce s-a spus despre dansul e adevarat:injura,vorbeste urat,inventeaza absente ca sa te poata lasa corigent.am auzit de la niste colegi ca il au filmat pe telefon cum ii injura la ora de sport si tot vocabularul pe care il foloseste la ore si daca nu da drumul la toata lumea la care e el profesor vor posta filmuletul pe net.sa vezi atunci distractie si veselie:s`o mai vedem pe doamna hacman si pe doamna directoare cum ii vor mai tine partea
52.   Sal trimis de
( 4 iun 2008, 16:56:39
ejti un mare jmecherlaughing ejti pe **** ta we mosulelove struck:X
53.   ... trimis de
( 4 iun 2008, 17:01:09
nu tre sa uitati ca acel baiat a mai avut tentative de a se sinucide si inainte!!!!de ce se omite un lucru atat de important si se da vina pe ulele persoane care asa cum au stiut ele mai bine au incecat sa il ajute?!
54.   Adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 17:01:53
UN ASEMENEA NEMERNIC,MAI EXISTA SI �N COLEGIUL MILITAR �N PERSOANA DIRECTORULUI HRIMIUC..TERIORIZAEAZA COPII DIN LICEU...UN HITTLER �N PICIOARE!!!
54.1  RE: Adevarat trimis de
( 4 iun 2008, 21:13:01
vezi ca te-am pescuit si maine te sparg. stiu cine esti asa ca ...

55.   Domule dimofte trimis de
( 4 iun 2008, 17:11:02
domule dimofte, sunte-ti cea mai egoista pers pe care am vazut-o...prin tot ce vreti sa realizati pt dumneavoastra si pt orgoluiul dumneavoastra distrugeti un liceu!!!!!!!!!!!!!1rusine!!! elevii din acel liceu merita si alte articole decat astea prin care va hraniti sufletul........ce incearca sa faca un colectiv adica sa aduca un prestigiu cat mai bun scolii prin anumite actiuni, dumneata distrugi tot!!!!!!!!!!! si pt ce??? oare dumeavoastra nu ati gresit niciodata? chiar si noi fostii elevi ne aduce aminte cum ne instigati fata de cadrele didactice din scoala!!
56.   Voi nu sinteti bucovinei trimis de
( 4 iun 2008, 17:22:29
bre cind afla lumea ca moare un elev din cauza profilor citeste se mira sa minuneaza iarta dumnezeieste birfeste ce a mai ramas si trece la alta treaba, ca nu-i treaba oricui. Dar faptul ca se afla ca un mitocan are pretentii de intelectual - celilati de rangul lui eventual il felicita. Daca militzieii iau salarii ei cred ca e bine si suficient efortul care nu-l fac ca doar le obtin cinstit din amenzi nu e treaba lor sa se bage in borsul profesorilor ce injura si au comportament degradant. Dar putini scriu istoria sucevei cu copii carora li s-au distrus viitorul de profesori geniali de ticalosi de la fostul stefan de la petru ca sa nu mai spunem din restul judetului. Daca la tara elevul venea acasa bautut unii ii mai dadeau o sapa in plus ca asa ne-a invatat conducatorul iubit la colhoz. Na' ca au ajuns gugumanii de mai demult sa nu se mai teama de nimic si sa faca ce vor. Discrimieaza pe fata ca sa aiba meditatii -pardon mita, daca nu merge cu intelectualul bat si injura pina la ...
57.   Respect trimis de
( 4 iun 2008, 17:29:41
tot respectul pt diogne si scutaru!!
58.   Are pile trimis de
( 4 iun 2008, 17:38:01
are pile...nu`i face nimeni nik...vina o are si el pt ca nu a stiut cum sa se poate cu elevii...nu asa se vorbeste cu elev...asta e prea de tot...eu il cunosc...e un ordinar...si asa un nemernic nu merita sa fie profesor...sa il scoata din scoala si el si pilele lui....
59.   Cel amai sever si cu un vocabular prea neadegvat trimis de
( 4 iun 2008, 17:38:52
sunt o eleva a colegiului tehnic de industrie alimentara de 5 ani. Nu mi-a fost profesor acest domn Braicu (dak i se poate spune asa) dar pot sa spun k l-am auzit vb destul de des cu elevii si elevele cu un vocabular prea vulgar, k de exemplu: nesimtito, vaco, scroafo, tarfa, ce penibila esti, etc..si nu cred k asta e un exemplu pt elevi , cum vrea sa spuna el k dak e sever educa elevii? Asta nu se numeste severitate ci o putem numi limbaj de mahala. MAJORITATEA ELEVILOR DIN SC SE PANG DE EL SI DE COMPORTAMENTUL ACESTUIA , chiar si cei care au terminat sc isi amintescde el dar nu cu pareri bune chiar deloc. Il putem numi groaza scolii.Terorizeaza elevii pRin vocabularul sau si nu numAi , in ultimul hal.
60.   OPINIE trimis de
( 4 iun 2008, 17:50:09
AR TREBUI SA AJUNGA IN PROCES PENAL ORICE CADRU DIDACTIC CARE MALTRATEAZA FIZIC SAU PSIHIC UN ELEV SI MAI VEDEM DACA BRAICU SAU ALTII CA EL SE MAI COMPORTA ASA!LA FEL SI ELEVII SA FIE ASPRU SANCTIONATI IN CAZUL UNOR COMPORTAMENTE NEADECVATE!EU AM FACUT LICEUL LA PEDAGOGIC PRIN 96 SE AUZISE SI LA NOI DE SEVERITATEA ACESTUIA!PROBLEMA ESTE CA SUNT INCA MULTI CA EL.SOLUTIA PENAL....PENAL...PENAL(SUNT UN CADRU DIDACTIC)
60.1  RE: OPINIE trimis de
( 5 iun 2008, 15:15:06
maltratare pshica?! cred ca multi de la i3 s-au nascut maltratati psihic
61.   Are pile trimis de
( 4 iun 2008, 17:55:43
are pile........de ce nu e dat afara.da in elevi,vb urat spune elevilor:"1 2 3 4 sus picioru vaca dracului,astai elev??in romaia ttui posibil asa k poate sa mai omoare vre-o doi.
62.   Buna mosule trimis de
( 4 iun 2008, 18:21:00
ce mai faci braicu... sunt gigi mischi ... nu stiu daca ma mai tii minte dar cand eram mit tiam spart capu cu o piarta iar u ai facut pipi pe tine.... bafta
63.   Nu va mai luati de domn profesor trimis de
( 4 iun 2008, 18:23:40
ce tot atat domn braicu ... mai lasati`l in pace.. nu e el devina
64.   Braicu = om de nimic , retardat , COMUNIST trimis de
( 4 iun 2008, 18:29:57
Nu imi vine sa cred k acest biet copl a patit asa ceva:O:O:O DUMNEZEU SA IL IERTE!!!!
65.   CUM SE POATE ASA CEVA WE BRAICU trimis de
( 4 iun 2008, 18:37:14
Omorii copii!!!bagamais.....CARNE MULTA
66.   BRAVO DL PROFESOR!! trimis de
( 4 iun 2008, 18:41:07
BUCURATIVA CA MAI AVEM ASEMENEA PROFESORI EXIGENTI!!CU INDULGENTA SI NEPASAREA DE ACUM VOR CRESTE NISTE LICHELE ,NE VOR DA IN CAP PE STRADA!!FITI FERM DL BRAICU!!!SUCCESURI!!
66.1  RE: BRAVO DL PROFESOR!! trimis de
( 4 iun 2008, 21:05:09
Vorbesti ca tepes........bagati tu una in cur, si dupa aceia sa scrii. Ce legatura are cu un copil,care din cuza unui mitocan, si bosorog, bolnav mintal, a facut, ce a facut,de frica copilu nu mai venea la scola din cauza lui,,braicu''-un om de nimic//////////
67.   Anii "86 trimis de
( 4 iun 2008, 18:48:49
In 1986 l-am cunoscu si eu pe Braicu! Mare jigodie mai era ! Isi batea joc de toata lumea, nu conta cu cine vorbea, totul era sa jigneasca si sa-si bata joc! Langa el mai era unul din Cajvana care la fel facea, numai ca asta era redus mintal si din greseala a ajuns la Ind. 3! DATI-L AFARA PE BRAICU !!!!!!!!!!
67.1  RE: Anii "86 trimis de
( 4 iun 2008, 18:58:27
Ala di Cajvana nu era cumva domnul pedagog PITU ? Alt cretin.
68.   Parere trimis de
( 4 iun 2008, 18:56:29
Din pacate in perioada 1984-1986 l-am avut profesor pe acest Braicu si pot spune ca este un mare ,,dobitoc". Ca el mai era unul Toparjan, la industrial 4 (la fel de dobitoc).
69.   ECHIPA trimis de
( 4 iun 2008, 19:00:00
Am fost elevul domnului profesor braicu 10 ani, la echipa de baseball, si da! , mi-am luat si bataie si nu numai eu. Dar asta nu m-a oprit sa nu ma duc. E o chestie pe care voi copii mici si prosti nu o intelegeti. Ca parca pe voi nu v-o batut mamele voastre niciodata. Eu stiu ca fosti elevi ai domnului profesor au ajuns oameni. Cei care nu au ajuns sunt sigur ca a fost vina lor, din dorinta de a fi mai "speciali" si de asemena sunt convins ca domnul profesor ii regreta. Multumesc domnului profesor pentru educatia oferita. O sa va stimez o viata. TBD
70.   SPORTIVUL trimis de
( 4 iun 2008, 19:20:53
D-le BRAICU, eu nu am auzit de dumneavoastra ca fiind un mare sportiv cu merite deosebite, care sa fi trecut prin cantonamente interminabile si exigente, c�stig�nd medalii nationale sau internationale si care sa va permita sa cereti copiilor sa faca sport la un nivel ridicat. Mi se pare ca sunteti penibil si nesimtit daca e adevarat ca procedati asa cum se scrie �n articol.

TOTUSI RECOMAND POLITIEI DIN MUN. SUCEAVA SA SE SESIZEZE DIN OFICIU CU PRIVIRE LA CE S-A �NT�MPLAT CU T. COSMIN, CACI SI INSTIGAREA PRIN DETERMINAREA LA UN ASEMENEA GEST, PRIN INJOSIRE, UMILIRE, DICREDITARE, ETC. ESTE O INFRACTIUNE.
70.1  RE: SPORTIVUL trimis de
( 4 iun 2008, 20:32:35
Apropo de "determinare": Este exact ce fac elevii (orchestrati impotriva unui profesor) si un ziarist care, din cauza lipsei de raspundere cade in capcana. Nu cunosc personajele dar e clar ca daca toti imberbii sunt aparati de anonimat, ziaristul ar trebui sa se indeparteze de acuzatiile neacoperite. Risca nu numai oprobiul colegilor ci si eventualitatea unui proces. Nimeni nu se sinucide pentru ca profesorul e sever, oricind poate fi dovedita labilitatea afectiva a adolescentului care s-a sinucis. Au mai fost cazuri de sinucideri in Suceava si aiurea. Ar fi interesanta o statistica pe cauze la aceasta virsta inconstienta. Ca diversi elevi sar in caruta discreditarii nu ma mir. Dar ca un ziarist in goana dupa scoop isi risca painea, este - pentru mine- inexplicabil.
70.2  RE: SPORTIVUL trimis de
( 4 iun 2008, 20:38:09
O intrebare: daca se va dovedi ca baiatul s-a sinucis din cauza unei fete care nu i-a impartasit iubirea, va trebui pedepsita fata respectiva? Exmatriculata? Batuta de cei care vor sa-l bata pe profesor!!? Sterilizata? Sa i se ia dreptul de vot? Lasata corigenta la sport??? Boicotata de coafeza?
71.   ...... trimis de
( 4 iun 2008, 19:27:21
da..sunt o fosta eleva de-a domnului profesor braicu si il stimez f mult chiar dak a folosit cuvinte urate la ore..am invatat f multe de la el...cum ar fi respectul pt ceilalti...si in ziua de azi adolescentii se sinucid la fiecare secunda..de ce??..nu neaparat din cauza profesorilor ci si din cauza parintilor care nu au o relatie asa cum a r trebui cu copii lor..din cauza prietenilor care stiu numai sa raneasca ....am o intrebare pt prietenii acestui copil..cand ati incercat ultima data sa il ascultati cu sufletul vostru si nu cu ratiunea voastra..sau inteligenta voastra????...cand???...multi se sinucid ca nu mai gasesc placere in aceasta viata....intrebati pe cei care au incercat........

asa ca nu mai incercati sa dati vina pe altii ci pe voi....ca fiecare din noi suntem vinovati...cat despre domnul profesor, incercati sa patrundeti dincolo de cuvintele sale care de multe ori sunt murdare si sa prindeti morala....ca este..va spun sigur...
72.   Acum vorbiti trimis de
( 4 iun 2008, 19:49:29
am fost elev la i3 in 1992-1996.braicu a fost asa intotdeauna,de ce va luati de director si inspectorat acum.ce au facut ceilalti directori?toti au stiut cum batea fetele in atelier la Barsan cand le prindea fumand,orele lui erau numai teroare.vaca si curva erau apelativele lui.educatie nu poate face un needucat.o fi bun ca instructor in legiunea franceza.doamna hacman ar trebui sa taca cu o asa afirmatie de ***at.acu e vinovata toata lumea dar la i 3 situatia pute de vreo 10 ani.nu va luati de dl.Dimofte,a fost cel mai cool profesor pe care l-am avut in 17 ani de scoala,desi aveam numai 3 la el.Dl Braicu fa un bine si te cara.in pensie, la educat sado masochistii,in politica unde vreti numai nu la scoala.scoala cea multa cu care va laudati a facut din dumneavoastra o bruta.probabil asa ati fost crescut spartanic.comportament de om complexat.sunteti depasit.PS.nu sunt ruda cu nimeni si nici profesor.
73.   Pt un fost elev trimis de
( 4 iun 2008, 20:01:04
cuvinte ca bou bidon turtit curva imputit pot a mai avea alte intelesuri?care?educatia cu violenta a dat gres.au iesit retardatii pe care ii vedem azi peste tot.cu comportamentul dl profesor de eunuc complexat si nefericit nu poti daca esti labil psihic decat sa te sinucizi,mai ales cand ai 17 ani si primele deceptii in dragoste,saracie parinti care nu te inteleg,vise nerealizabile etc.cu limbajul sau de mahala dl Braicu nu are ce cauta decat la spitalul de nebuni.nu se gaseste nimeni sa-l filmeze sau sa-l inregistreze?faceti-o copiii.nu va lasati intimidati de un tiran eunuc.
74.   =)) trimis de
( 4 iun 2008, 20:11:35
uitati-va oleaca la ellaughing uita-ti ce mutra arerolling on the floor
75.   Mai traieste acest profesor???si tot asa a ramas?? trimis de
( 4 iun 2008, 20:15:24
desi nu am fost eleva acestui ,, domn profesor'' am avut si eu parte de o castana din partea dansului. asta s-a intamplat cu 20 de ani in urma. imi amintesc ca eram pe terenul de sport al liceului si ne incolonam pt a merge la autobuzele care ne duceau la strans cartofii, cum se facea pe atunci practica si pt ca nu am tacut in secunda urmatoare cand a suflat el din fluier pt a face liniste, nu a contat ca eram fata si firava vai de capul meu . mi-a tras o castana de am fost ametita aproape toata ziua respectiva. asa cum mai spunea cineva intr-un comentariu l-am ocolit multa vreme pe acest profesor chiar daca nu ma mai cunostea. il am in amintirea mea ca pe un profesor foarte sever si nervos, care injura din orice si intradevar ii facea pe elevi in toate felurile. ma mir cum de nimeni nu l-a reclamat pe acest profesor pana acum......dar poate ii scapati pe elevi de teroarea acestei bestii, poate s-oe sesiza cei de la inspectorat care inchid ochii cand nu trebuie...
75.1  RE: Mai traieste acest profesor???si tot asa a ramas?? trimis de
( 5 iun 2008, 07:20:51
A avut zeci de reclamatii dar s-a scos cu pile. Hacman zice ca nu se confirma afirmatiile elevilor, dar cititi forumul! ISJ il scoate pe Braicu, protejatul lui Buda. Buda, il are pe Buda la inspectorat, dar si pe Hacman. Deci....imbirligatura e clara.
76.   Stefan cel mic trimis de
( 4 iun 2008, 20:26:29
domnu Braicu care intr-o zi la sport o zis sa-i sug p....Ce cauta un bosorog cu fata de bidon turtit sa imi spuna asa cva si nu numai mie si la alti elevi nha ce sa-i ceri afara din invatamant jegosu**** ii spune lu cosmin ca pute bai tarane un baiat aja de bun ca fuma tot din cauza lui fuma de suparare BOU DRAKU prof prost
77.   E un porc trimis de
( 4 iun 2008, 20:34:11
pai l-am avut pe braicu profesor de sport si vorbea foarte urat cu fetele iar cu baietii avea un comportament inadecvat pt un profesor de sort.........o colega de a mea era scutata medicat si nu putea face sport........era obligata sa faca daca nu era injurata o facea vaca de la tara, jigodea dracu, ce mata te-a fatat bolnava....intr-o zi respectiva fata a venit cu mama sa la scoala si a facut-o proferoru curva si taranca rapanoasa de la tara..........

tin sa mentionez ca nu erau de la tara

dar domnu profesor braicu asa era ii placea sa jigneasca pe toti elevii inclusiv mamele si conducerea scolii nu a luat nici o masura in aceasta privinta

pai normal e cadru didactic si a fost acoperit

nu degeaba la lasat nevasta si copii daca are comportamentul pe care il are
78.   Braicu = moartea copiilor trimis de
( 4 iun 2008, 20:35:20
Ca sa spun Domnu Braicu nu prea se merita mai bine as zice

Criminalu Braicu ... am cv de spus daca tot incerci sa scapi si spui ca tu esti bun ca in clasa la tine au ramas doar copii destepti.. adica ce`i care au plecat au fost prosti?? Auzi vreau sati zic ceva nau fost prosti tu esti cel mai prost ca nai stiut sa te comporti cu ei pa. si speram sa scapam de tine cat mai REPEDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
79.   Rolul profesorului este acela de a educa trimis de
( 4 iun 2008, 20:38:08
Ceea ce face Braicu nu este educatie si nici severitate constructiva.. Am facut si eu la fostul liceu nr. 3 si-l cunosc pe acest ,,profesor"... Se purta intradevar groaznic cu fetele. Disciplina lui preferata era baseball-ul iar la un momendat unei eleve nu-i incapea casca de protectie pe cap iar ,,profesorul" radea cu gura pana la urechi spunandu-i ca o fi din cauza ca are capul patrat.. Aceasata nu este atitudine de profesor sever ci de unul scolit in purul mediu bolsevic.. Ar trebui sa fie supus unui test psihologic didactic. Va spun sigur ca la-r pica.
80.   Stim noi de liceul 3................ trimis de
( 4 iun 2008, 20:39:52
si mie imi trec prin memorie numeroase nereguli de la acest liceu.................precum si unele vorbe ale domnului profesor........"stati ca baligele in drum"......
81.   Braicule esti un nimic trimis de
( 4 iun 2008, 21:07:37
sint un absolvent al lic. alimentar promotia 1982. un om de nimic afost si asa a ramas acest '' cadru didactic'' rusine !!! pe unii viata ii mai schimba , pe acesta la indobitocit .
81.1  RE: Braicule esti un nimic trimis de
( 4 iun 2008, 22:13:43
Cum naiba ai absolvit liceul si nu stii ca "la indobitocit" se scrie L-A ....
82.   Fff buni prieteni trimis de
( 4 iun 2008, 21:09:39
Cosmin imi era ff bun prieten si sunt colega de sc..... pot sa spon ca eram poate singura fata care il intelegeam ca prietena ... el imi spunea de ff multe ori ca Dl profesor Braicul is bate joc de el....si sincer il cred deoarece si eu is eleva acesui profesor impreuna cu colegi mei suntem si suntem chinuiti de el. Cosmin avea multe probleme poate dar domnul profesor dac avea o problema mai speciala cu el trebuia sa il ia aparte si sa vb cu el nu sa nu il fi pus in situatii penibile in fata clasei.Saptamana asta am avut sport cu dumnealui shi ne spos ca baiatul suferea mintal eu sincera sa fiu cred ca domnul profesor sufera mintal .....multe generatii au suferit datorita lui....
83.   BOSOROG------Criminalu Brai....... trimis de
( 4 iun 2008, 21:13:30
Sa nu mai apuci, sa mai dormi linistit, cite ziile mai ai,, CRIMINALULE''////////
84.   ... trimis de
( 4 iun 2008, 21:13:31
pentru cei care zic ca rolul lui braicu este sa educe elevii....cum draq ii educa? injurandu-i?jignindu-i?facandu de ras?lovindu-i?daca nu stiti nu vorbitzi...
85.   ... trimis de
( 4 iun 2008, 21:17:59
cat de terorizatzi sunt bobocii aia....ii tin in pauze...intra in timpul orelor sii controleaza etc....jos cu braicu
86.   PENSIONARU trimis de
( 4 iun 2008, 21:18:02
braicule din cate aud uh nu jtiu dak mai apuci pensiawinking multi vor sa-ti rupa gatu ai grija pe unde meri ca nu se stie dak mai apuci ziua de maine
87.   Pentru daniel trimis de
( 4 iun 2008, 21:37:50
crezi ca mie tare imi placeau acele cuvinte???>.crede-ma ca le detest mai mult decat tine insa eu nu ma refeream la acele cuvinte.....nu vreau sa iau apararea domnului profesor dar nici sa il atac cand nu stiu ce s-a intamplat de fapt.....un lucru ati uitat oamenilor....ca nu e singurul baiat care s-a sinucis si s-ar putea sa nu fie singurul dak nu facem ceva...(si nu ma refer la profesori ci la voi elevii)...ce puteti face??????......fiti bunii unii cu altii..o apreciez mult pe acea fata care i-a fost buna prietena baiatului ....sper sa invatati ceva din asta...uitati-va la voi..nu mai aratati cu degetul....fiti buni unii cu altii ca si colegi..nu va mai aruncati cuvinte urate....ziceti ca domnul profesor spune cuvinte urate...da ia incercati sa fiti un exemplu pentru el ....

ceea ce imi doresc mult este ca fiecare adolescent sa aiba pe cineva aproape.....un bun prieten care sa-l sfatuiasca uneori sau care sa planga cu el...fiti buni unii cu altii ca viata e scurta
88.   Braicu=zamfir trimis de
( 4 iun 2008, 21:39:44
nu este nici o deosebire antre acesti 2 porciangry spaima suceveiangryx(
89.   :P trimis de
( 4 iun 2008, 21:42:08
tot esti prost nea` braicu ... stii sa faci mijto de altu` dar nu te`ai uitat la tine ce moaca d c** turtit ai ... mai bine ti`ai da foc k oricum esti mos` d aqu si mai ai cateva zilewinking
90.   Panarama trimis de
( 4 iun 2008, 21:42:41
mie mi-a fost prof ..cea mai tare faza ... ii zice uneia ...,,departeaza picioarele..aia nik...EL craceste-te fa in p-=0-a mati

alta faza ...vine unu cu o scutire.....se uita asta in scutire , il cheama pe pustan la el il cauta in gura ... se uita din nou pe scutire si ii zice... ba..asta e prea mica , nici sa te stergi la c.r cu ea nu poti ..iesi afara esti absent.....

alta faza ....:) ii zice la una fa..io te tin aici sa nu te ia astia cu hingherii:))

partea proasta e ca injura copii si ii face de cacao..plang pe capete la orele lui..partea buna e ca e disciplina total...e prea comunist da e pe duca
91.   ............ trimis de
( 4 iun 2008, 21:45:48
pentru cei care au avut si �nca au g�nduri de sinucidere �i sfatuiesc sa �ncerce sa arunce aceste ganduri...dak nu reusesc, sa mediteze la locul �n care vor ajunge dupa ce vor muri. meditati ad�nc....nu va lasati dusi de sentimente ...de �ntristari de moment.....biruiti...biruiti aceste sentimente si g�nduri poate mai t�rziu va lumina soarele si �n viata voastra.
92.   ... trimis de
( 4 iun 2008, 21:55:15
astia care sariti sa il aparati . spuneti ca el nu se leaga de noi daca nu suntem si noi cuminti . pai alti profesori pot sa ne certe si sa nu ne injure . de ce nu invata sa faca si el asa . la el orice se rezolva prin injuraturi . nu se poate vorbi calm cu el . cum pot si alti profesori sa ne certe intr`un mod mai civilizat , asa ar putea si el . dar nu vrea . ca e mai greu de caphappy .
93.   Braicu trimis de
( 4 iun 2008, 22:00:47
Braicu e un om de nimic,el vorbeste de comportamentel are un comp de **** taran sotia lui cum a murit atat vreau sa stiu?i dont know
94.   Te calc in picioare mai fosila zbarcita trimis de
( 4 iun 2008, 22:03:10
intr-o zi am sa calc odata fosila asta ma oftica si pe mine bosorogu asta cik ii un porcusor isteric (cik o fost coleg cu Jean Padureanu (actualul patron al Gloriei Bistrita) in liceu.) L-am cunoscut si eu de la sport si mio atras atentia ca mereu vb urat cu elevii nu avea nici un complex in exprimare de aceea nici eu cand am sa-l vad pe strada , cat cei din cunducerea scolii sunt niste nesimtiti daca nu i-au atitudine in privinta acestui profesor care sincer ii si urat, de un metru si o flegma si tipa ca birjarul prin curtea scolii sau pe teren zici cai taran primitiv ,bici daca ar mai fi avut in mana si ii alerga si pe profesorirolling on the floor
95.   Prieten de al lui COZMIN trimis de
( 4 iun 2008, 22:04:39
Domnule Braicu eu cred ca ti-ai gasit nasu in anu asta crek vreo cativa puscarias te vor trimite la pensie pe lumea cealalta iti urez noroclaughing sa dormi linistit poate te calmezi si uh vaca ambulanta **** pola in pilele tale [prostanu draku] bidon ii mata fumator e taicatu pacat ca taicatu era nebun crek mata o innebunit din cauza luilaughing si ai luat si uh boala, Sarracu bosorog ****te - n gura sa te****jegosule **** pola in tati ani tai de profesor.iti recomand cva asculta si invata : 1.spune rugaciunea.2.leagate de un copac3.cumparami un par de baesball si da-ti pantalonii jos sa ti-l bag in****ssi am nevoie si de un caine sa te fute si el in****dupa care iti bag paru de baesball in cura si ti-l scot prin buric laba trista
95.1  RE: Prieten de al lui COZMIN trimis de
( 5 iun 2008, 07:25:09
Nu uita ca in Romania se face dreptate dupa buzunarul inculpatului!

Ai buzunarul plin si dai....scapi, nu, nu scapi.
96.   Lol trimis de
( 4 iun 2008, 22:07:40
Ce vina are profu daca ala a vut chef sa se omoare. Doar nu i-a zis sa faca asta. Hai sa fim seriosi. Il stiu pe domnu Braicu de 14 ani. De la 7 ani fac baseball si el este antrenorul si cu toate ca este sever asta nu face decat sa ne ajute. Asa ca mai lasati vrajeala.
97.   Pentru un mosneag dezaxat trimis de
( 4 iun 2008, 22:09:43
Dute tataie la prasit , mata mai paste vaci si lasa tu elevii in pace nu te mai chinui sa educi tu ca nu ai succes . Mergi la sapa , se dau fonduri europene si pentru persoanele cu handicap sau cu dezablitati mentale si psihice.
98.   :(( trimis de
( 4 iun 2008, 22:10:31
Dumnezeu sa-l iertecrying era un baiat linistit si cuminte chiar dak avea unele vicii ca orice pustan
99.   Ue fasola trimis de
( 4 iun 2008, 22:12:31
si eu am facut cu el baesball si nu era aja dar de vreo 3 ani o innebunit raulaughing ue aja ca dak nu stii nu te baga
99.1  RE: Ue fasola trimis de
( 4 iun 2008, 22:16:31
pustiu nu folosi numele, si daca ai facut 3 ani ce, inseama ca tot o panarama esti daca iti permiti sa vb asa despre el
100.   Afurisitul trimis de
( 4 iun 2008, 22:16:05
chiar dak nu-l cunosc pe acest profesor ca nu il pot numi "domn profesor",eu consider ca e o bestie,dak el poate trece usor peste toate acuzatiile care i se aduc si peste moartea unui copil nevinovat,inseamna ca nu e in toate minitile..si dak cineva nu face ceva pentru a rezolva aceasta problema..nu cred ca comportamentul sau se va schimba fata de elevi...eu dak as fi avut asa un profesor nu cred ca ar mai apuk ziua de maine...jigodie
101.   Milos trimis de
( 4 iun 2008, 22:16:34
ue uh ce plm te bagi tot liceu stie ce face si de ce era in stare eu dak imi bat pola de uh un an de zile intruna uh nu te spanzurai uh doar il incurajai sasi bata pola de tine is deja prea multe fapte comise dak nu il da afara pe braicu facem cu toti un protest in asa fel incat noi elevii pana nu il da jos afara pe braicu nu ne vom mai prezenta la sc pt directoare craita: dati-l jos dak nu ve-ti cadea dumneavoastra jos
101.1  RE: Milos trimis de
( 4 iun 2008, 22:18:29
wow ce amenintare, vine vacanta de vara, oare nu trebuie sa nu mai mergeti la scoala ?laughing
102.   :)) trimis de
( 4 iun 2008, 22:19:04
sunteti cel mai tare din parcarea goala laba trista
103.   :)) trimis de
( 4 iun 2008, 22:20:25
iti garantez ca pana intram in vacanta braicu are zile friptelaughing
103.1  RE: :)) trimis de
( 4 iun 2008, 22:23:23
eu nu zic are dreptate in ceea ce face, dar sa zici ca el e vinovat pentru ca ala s-a simtit emo (eu ma omor) e diferenta mare

e doar un pretext pentru a putea lua o atitudine, lucru care pana acum nimeni nu a avut curajul sa-l faca
104.   Amu trimis de
( 4 iun 2008, 22:21:36
clarhappy pupa-l in fund pe braicu dak ii tii apararea
105.   Respectati copiii! trimis de
( 4 iun 2008, 22:21:39
Imi permit sa adaug si eu un comentariu si m-as bucura sa fie inteles. Am fost cadru didactic cu ani in urma, am predat un an la Liceul nr. 4, clase numai de baieti, eram cu vreo 8 ani mai in virsta ca ei si cu un cap mai scunda decit majoritatea. I-am respectat si am fost respectata. Si astazi ne salutam cu prietenie pe strada. Toti vor, la 16 sau 18 ani, sa para interesanti, teribili, stapini pe lume; copie uneori pe "liderii" din grupul lor dar in realitate au suflete de copii inca, reactioneaza in felul lor propriu atunci cind sint desconsiderati sau jigniti pe nedrept, de exemplu se sinucid. Nu este citusi de putin imposibil ca acel copil, jignit cu regularitate, sa se fi sinucis din aceasta cauza. Cumplit este ca profesorii nu constientizeaza asta. Respectati-l pe cel mai "golan" dintre elevii vostri, fiti corect cu el si veti vedea ce veti primi in schimb! Copiii se razvratesc! Isi cauta modele, isi cauta drumul, isi contureaza personalitatea.
106.   "Moartea intreaba de tine" trimis de
( 4 iun 2008, 22:22:37
bai braicule ti-ai gasit dracu mai al dracului ca tine ori mergi cu "dulapii" dupa tine sa te apere ori bye bye bye...in rest nu mai fac alte comentarii treaba spune multe...
107.   Anemania ahen trimis de
( 4 iun 2008, 22:23:55
jucam baschet si imi zice sa-i sug****
108.   Nu stii nimic trimis de
( 4 iun 2008, 22:26:28
nu era emo cozminlaughing in primu rand
109.   . trimis de
( 4 iun 2008, 22:31:00
am fost si eo elevul lui semestrul trecut..si mam transferat k nu se mai putea..isi batea joc de noi...dak ne vedea fara sacou de uniforma ne dadea pedepse sa scriem o fraza(a cate 3 randuri) de 100 de ori..la el cik nu aveam voie sa fumam..da ce fumam pe banii si plamanii lui??angryX(X(X( in rest,,cam ce ati zis si voi mai sus..am fost k un frate cu trandafir..deci vorbeam orice cu el..orice..da in ultimele 2-3 saptamani nu mai vorbea cu nimeni..nu mai era vesel..cum era de obicei.. sa adunat prea multe si la el..da totusi nu trebuia sa decurga la faptul acesta.. incat priveste tema braicu am patit-o si eu cu el..de multe ori..si mam saturat..
110.   Respectati copiii! trimis de
( 4 iun 2008, 22:32:25
Ma intreb, domnule profesor Braicu, ce folos au toate performantele de la concursurile sportive daca nu ati cistigat cel mai greu concurs, acela de a deveni un pedagog? Care era principala dvs. menire? Mai aveti timp sa reflectati la cele spuse de mine si sa va schimbati vocabularul.

Iar pentru copiii care au comentat aici, puneti burta pe cartea de gramatica, sa va fie rusine! Aveti si voi timp, la fel ca d-l vostru profesor, sa invatati sa scrieti corect. Daca vreti sa fiti respectati, impuneti respectul cuvenit! Sa nu mai indrazneasca nici un profesor sa va jigneasca!

Bafta voua si Dumnezeu sa-l aiba in grija pe colegul vostru!

111.   The true... trimis de
( 4 iun 2008, 22:32:44
nu e el de vina de moartea acestui baiat...ce sa'i faca el dak baiatu' avea o slabiciune..dar nah..nu trebuia sa se comporte asa cu el.Dar aproape tot ce se sp aiki e adevarat...lam avut ca prof de curand...ji nu am o parere buna despre el.Cand nu executi ji nu faci ce sp el te face in tot felu(ex. vaca,nesimtita,se mai ia si de parinti...de parca ar fi ei vinovati cu cv).Daca nu ai adidasi de schimb trebuie sa aduci minge de oina iar pana atunci ai apsent nemotivat(nu conteaza la el k o minge e 40 de lei).Zic si eu trebuie sa fii cateodata si sever dar nu asa,sunt si alte feluri in care sa educi un elev.Bafta tuturor elevilor care il au ca prof'!
112.   .............. trimis de
( 4 iun 2008, 22:33:34
sunt o fosta eleva al lic.nr.3 si din fericire nu l-am avut profesor pe braicu,dar pot spune ca in cei 4 ani de liceu ori de cate ori il vedeam vorbea foarte urat cu elevii sai ,un comportament de mahalagiu si nu stiu cum in toti acesti ani,acest profesor a ramas cadru didactic?nimeni nu a reusit sa impiedice activitatea dlui,tinand cont de comportamentul si vocabularul acestuia.nu poti numi profesor pe cineva cu asa un comportament,deoarece elevii trebuie sa ia exemplul profesorilor,sa fie educati,nu injurati si palmuiti.in ceea ce priveste decesul elevului,nu cred ca acest profesor este vinovat (chiar daca este atat de exigent)avem de ales la un momen dat,nu suntem in masura sa judecam!oricum,viata trebuie pretuita!!!!!!!!!!!!!

113.   Urat trimis de
( 4 iun 2008, 22:35:52
nu imi vine sa cred ce tocmai am citit... in primul rand este imoral sa faceti asemea aluzii... modul de predare si de a se impune in fata elevilor a lui D.Prof nu este un motiv sa se faca asemea acuzati... in al doilea rand.. autorul acestu articol se pare ca a fost mai mult subiectiv decat obiectiv cum ar fi trebuit sa fie...

114.   E un nesimtit acest profesor !!!!!!!! trimis de
( 4 iun 2008, 22:39:55
tare rau imi pare ca nu iam dat cu un scaun in cap la profu asta cat am fost elev ............. oricum o sa vin in tara si o sa io trag oleac la curut ........... pacat de copilul asta . Dumnezeu sal odihneasca in pace .................. saracul de el. bosorogule tot ce ai facut in viata asta o sa ti se intoarca !!!!!!!!!
114.1  RE: E un nesimtit acest profesor !!!!!!!! trimis de
( 5 iun 2008, 15:32:10
relevant...ai sa te intorci in tara!oare de ce vb urat Braicu cu tine? ca nu esti in stare decat sa culegi capsuni

115.   Miscarea este viata ,viata este miscare trimis de
( 4 iun 2008, 23:14:49
Ed.fizica si sportul face parte alaturi de celelalte obiecte din programa scolara.Participarea la ore este obligatorie .Cei care au scris lucruri negative despre acest domn profesor bine pregatit din toate punctele de vedere sunt niste "javre" si " p�rliti" ai societatii care n-au ce cauta �n acest sistem scolar.Prof.Braicu nu a facut altceva decat a respectat regulamentul scolar si demnitatea sa de profesor.Parintii care nu au �nteles aceste lucri sunt exact ca si copii lor, lipsiti de cei sapre ani de acasa.
115.1  RE: Miscarea este viata ,viata este miscare trimis de
( 5 iun 2008, 00:35:11
esti un dobitoc la fel ca acel pe care il aperi.un complexat.spanzurati-va voi nu adolescentii din cauza voastra jigodiilor
116.   Un dobitoc trimis de
( 4 iun 2008, 23:16:59
si eu am fost eleva la i3..adevarul e ca toata lumea se teme de braicu...injiile la adresa elevilor si mai ales a elevelor sunt o numik toata pe langa bataile cu batele de baseball luate de fete...d-zeu sa-l odihneasca pe domnul profesor darie k era singurul care avea puterea sa-l infrunte pe braicu..ce credeti voi k poate sa faca d-na buda niga(directoarea) cand si ea e terorizata de acest individ...cu omul asta nu se poate discuta omeneste...pe asta nu-l scoate din invatamant decat moartea...pt k se pare k nimeni nu poate sa-i faca nimik...cel putin nu aici in suceava..degeaba a luat batai de la fosti elevi terorizati de el k tot nu ia vanit mintea la cap si n-o sa-i vina vreodata...feriti-va de el cat puteti...
117.   For all trimis de
( 4 iun 2008, 23:27:22
Ai grija de viata, vultur planeaza in ceatza

O fiinta intinde o mana, cealalta poate fii hoatza

In dobanda

Sarpele ascuns sta la panda

De-un fir de ata atarna totul intr-o secunda

Leii devin prada

Femei vin gramada pe una o vrei

Ramas fara iubirea ei te-apuci sa bei

Privind in pahar astepti sa vina un zar

Un prieten rar trece u nu-l observi macar

Ai trudit visand ani de zile copile

Sa obtii ce altul ia intr-o zi pe pile

Nu-ti doresti a stii vreuna din meserii

Cand tatii se sting saraci, muncind zi de zi

Ai fratii in puscarii legati pt smekerii

Unii sfarsesc in franghii darul de-a trai

Banul sapa o groapa in care viermii se adapa din sangele fratelui

Fratelui prefacut in apa
118.   :(( trimis de
( 4 iun 2008, 23:31:27
:(( il cunosc de putin timp dar park ne cunosteam de o viatacrying imi pare rausad regrete eterne familiei sale si domnule BRAICU poate uh esti bolnav mintal nu saracu baiat ultima oara vb de tine omule dak ai pleca si ne-ai lasa si pornind de la ideea asta crek asa si se va intampla.Pacat ca e o intamplare nefericita.
119.   :( trimis de
( 4 iun 2008, 23:32:24
+
120.   Gigi becali trimis de
( 4 iun 2008, 23:40:20
Totul pare mare atunci cand esti mic

Nu-i nimic

Totul pare de neatins

Nu te lasa invins

Vorbesc de pace, si-arata armele

Cum .. cand toti trebuia sa fim egali din nastere

121.   Anonim trimis de
( 4 iun 2008, 23:45:41
braicu nu e prost degeaba...nu jtiu cum da deabia acum spunem toti de el : baietii nu va lasa-ti intimidati din cauza unui porumbel cu suflet de sata..
122.   Ne lasi trimis de
( 4 iun 2008, 23:48:37
lasa-ne in pana mea du-te si iesi la pensie ca dak continuuii asa nu mai ajungi la pensie asculta bn ce-ti spun
123.   SPAIMA LICEULUI trimis de
( 4 iun 2008, 23:48:55
DA VREAU DA VA SPUN CA SI EU AM TERMINAT LICEUL ALIMENTAR IN 91 SI ACEST DOMN PROFESOR ERA SPAIMA LICEULUI

CAND AUZEAM DE BRAICU TREMURAM TOTI NE PUNEA SA ALERGAM CATE 7 TURE AVEA UN VOCABULAR FOARTE MURDAR SI NU ERA DATA SA NU SE IA DE CINEVA LA ORA SA NU FACA MISTO

RUSINE DOMNULE BRAICU AM CREZUT CA POATE DEMOCRATIA ASTA VA MAI SCHIMBAT DAR SE VEDE CA NU DUMNEZEU SA_L IERTE PE COSMIN NU TREBUIA SA GASEASCA SINGUR SOLUTII

124.   S trimis de
( 5 iun 2008, 00:19:46
am fost eleva in clasa Prof. Braicu si m`am transferat in alta clasa din cauza lui , batandu`si joc de mine cu cuvinte jignitoare : vaca imputita , curva , putoare ordinara , proasta , vaculina , ma si injura de mama . In timpul orelor , il facea pe Cozminkiss***lau , fata de bidon turtit , **** , mocofan , prost , rapanos , mucos , vagabont . Parintii mei au fost la scoala si au vorbit cu conducerea scolii , acestia refuzand sa`l cheme de fata la discutii , spunand ca nu era in scoala , dar in acea zi era Consiliu Profesoral si el era de fapt in scoala . Tatal meu , vrand chiar sa`i rupa gatul pentru felul cum se purta cu mine si dupa cum ma facea , considerand a nu se cobora la nivelul lui , mutandu`ma din clasa . Nu este adevarat ce spune profesorul Braicu , inventa absente nemotivate , spunand in repetate randuri ca lui nu are nimeni ce sa`i faca si ca el are mai multa scoala decat parintii nostri la un loc .Asa o facut si cu morar
125.   Braicule ? trimis de
( 5 iun 2008, 00:22:54
dak sotia ta traieste braicule pot sa spun ca ANUL 2008 O fost ultimu an din viata ta de profan.crek sotia e traumatizata nu stiu cum poate trai cu un bolnav mintal k uh
126.   PD-L trimis de
( 5 iun 2008, 00:26:07
Dak tot ai ramas Lungule fa si uh schimbari la inspectorat pt al scoate din invatamant pe broscoiu asta raios
127.   Judecata trimis de
( 5 iun 2008, 00:31:04
totusi nu inteleg de ce nu a scris dc s-a sinucis concret k dak era scris rau de braicu demisiona din prima zi mosu si il putea da parintii si in judecata si iesea la pensie in cutia de chibrituri si pe deasupra era si fetita se caca ca din burlan
128.   :)) trimis de
( 5 iun 2008, 00:33:31
pt Braicu : ciuruit cu kalashu k si Ceausescu
129.   :-?? trimis de
( 5 iun 2008, 00:36:00
nu s-a spanzurat din cauza lui bracu desi are si el o parte de vina dak stai sa o iei logic mai erau 2 saptamani de jc dc tocmai acum trebuia sa se sinucida ?
130.   Pac pac trimis de
( 5 iun 2008, 00:50:23
braicule mai tii minte acu doi ani cand ai facut pe tine de frica si cand te'au pus baietii sa mananci praf si pietre de pe jos ?!?!?! daca tie dor atunci itzi mai facem o vizita!!
131.   ... trimis de
( 5 iun 2008, 02:23:10
nu cred ca acel copil s-a sinucis din cauza domnului braicu.....aici e o chestie interesanta....acest copil a mai vrut sa se sinucida! u atat am vrut sa sp....voi sa trageti concluziile!!
132.   . trimis de
( 5 iun 2008, 02:36:38
nu inteleg cum de acele persoane care au absolvit liceul inte 80-90 nu il inteleg? cica sunt indivizi cu capul pe umeri!?....normal ca doar teoretic....dar practic ganditi ca acei copii de 16-17 ani! ce s-ar fi intamplat dak parintii vostri nu ar fi fost mai severi atunci cand erati copii? ati fi ajuns ca si adolescentii de azi......cu mintea doar la moarte si la faptul ca trebuie sa aveti tot ce vreti pt ca altfel invinovatiti pe cei din jurul vostru de greselile pe care le comiteti! am participat alaturi de domul braicu la multe competitii si pot sa spun ca atata timp cat ne vedeam de treaba noastra era cel ma bun om!!!!
133.   ... trimis de
( 5 iun 2008, 02:40:16
a te sincide e o moda in ziua de azi...nimic nu ma mai mira si de aceea nu mi se pare normal sa il invinovateasca pe domnul profesor!
134.   .\ trimis de
( 5 iun 2008, 02:42:25
spuneati ca il facea de ra in fata clasei.....dar ...voi radeati de el nu?
134.1  RE: .\ trimis de
( 5 iun 2008, 09:56:29
imi place cum ai punctat aici;)...
135.   Special pt 122 trimis de
( 5 iun 2008, 02:55:36
crede-ma ca stiu mult mai bine decat tine cum e domnul braicu...si nu doar ca profesor ci si ca om! mi-a fost profesor 4 ani.......si eu am fost injurata de el...si de mine a spus ca sunt bolnava cu capul...dar mereu asta m- facut sa fiu mai puternica si sa dovedesc ca nu e asa! de ce nu va puneti si in locul lui! e adevarat ca e mare paca ca a murit acel copil dar asta a fost decizia lui nu a domnului braicu!!!
136.   .. trimis de
( 5 iun 2008, 02:58:32
pt cai care spuneau de domul braicu ca nu a fost un antrenor bun sau nu s-a implicat in asa ceva....acest antrenor s-a si-a dat sufletul pe teren mai mult decat noi......jucatoaree lui!! nu e el vinovat ca noi eram niste incompetente!
137.   Nesimtitul trimis de
( 5 iun 2008, 07:08:35
filmati-l cu telefonul mobil pe acest porc si dati-l in vileag! nu are ce mai cauta asemenea nemernic in invatamantul romanesc! cine l-a tinut in brate atatea ani?
138.   Complimente trimis de
( 5 iun 2008, 08:25:26
Injuraturile, expresiile murdare, cuvintele grosolane si amenintarile criminale - folosite abundent de o mare parte de comentatorii elevi sunt atit de ordinare incit cele folosite (conform afirmatiei lor) de catre profesor par niste nevinovate complimente....
139.   Nesimtiti trimis de
( 5 iun 2008, 09:25:29
Nu am citit in totalitate comentariile dar nu le dau dreptate elevilor.O fi prof.Braicu sever dar cred ca e adaptat la comportamentul elevilor.Am si eu un copil de 17 ani si imi este rusine de comportamentul,celor de aceasta virsta.Nu stiu decit sa ameninte,sa chiuleasca,sa nu invete(cu mici exceptii),sa fumeze, sa vorbeasca foarte urit,sa-si petreaca timpul prin baruri si habar nu au ce vor sa faca in continuare,intr-un cuvint sint JALNICI.Nu stiu care e motivul ptr care s-a sinucis respesctivul elev dar cind eram eu in scoala,un coleg a ales aceeasi cale de plecare in alta lume,dar nimeni nu aacuzat profesorii.MAI LASATI ABURELIULE SI REVENITI CU PICIOARELE PE PAMINT

139.1  RE: Nesimtiti trimis de
( 5 iun 2008, 10:18:04
BAI SCUTARU, INTAI EDUCATI COPILUL DE 17 ANI SI APOI TRIMITE-L LA SOCALA. INTAI SA ITI FIE TIE RUSINE CA L-AI ADUS IN ACEASTA STARE DE VAGABOND, SI APOI SA DAI DREPTATE UNOR ASTFEL DE PROFESORI
139.2  RE: Nesimtiti trimis de
( 5 iun 2008, 11:26:28
Din clipa in care te adresezi cu "bai", ti-ai pus semnatura. Omul nu se plange de baiatul lui ci se refera la o intreaga generatie (din care faci parte si tu, neispravitule) care nu invata dar se comporta golaneste...Tu dai un exemplu involuntar dar tipic pentru categoeia respectiva....
140.   Este interzis folosirea trimis de
( 5 iun 2008, 09:37:17
"Este interzis folosirea unui limbaj obscen, postarea de reclame sau linkuri URL, FTP etc." - "Este INTERZISA ...." ! Iata ce "adevarati" critici de arta ne cenzureaza !
141.   Le ? trimis de
( 5 iun 2008, 10:05:19
dc nu ai fost la inmormatare ?
142.   :) trimis de
( 5 iun 2008, 10:15:27
am citit citeva dintre comentarii si nu are rost sa-i tzinetzi partea lui prof Braicu;

educatzie nu se face asa cum inearca el sa o faca -- de cind invatzam acolo il stiu

si atunci ca si acum se poarta la fel ( de parca ar fi administrator la ferma )

parerea mea este ca nu ar avea ce sa caute la ctedra acest individ , si la fel ca el sunt o multzime de altzi profesori de la diferite discipline ; probabil ca daca acel control psihologic ar fi facut macar 1 data asa cum trebuie o mare parte din cadrele didactice actuale ar fi excluse din inmvatzamint ( asa cum ar fi si normal )

143.   Z trimis de
( 5 iun 2008, 10:24:08
ua...toti stia de la i3..hai sa ne impunem in fatza lui..sa nu mai asculatm ce zice...sai comentam..sau sa facem un protest..in fatza scolii..toti elevii..si sa strigam sal dea afara

144.   Decesul lui braicu trimis de
( 5 iun 2008, 10:40:07
bai bracule decesul acesta este o bucurie pt tine credetima stiu asta sunt elevul lui JOS CU CRIMINALUL
145.   CLIPA CATALIN MARIAN trimis de
( 5 iun 2008, 10:43:32
BAI IVANE ITI DAU DREPTATE NU AM CE COMENTA SI EU SUNT ELEVUL LUI SI STIU CUM E EEEEEEEEEEEEEEEEEEE UN CRIMINALLLLLLLLLLLLLLL JOS CU EL
146.   Suntem un grup. trimis de
( 5 iun 2008, 10:45:45
ba boule dupa ce ii duci pe elevii clasei a 9-F ai sa mergi cu un picior dupa cap ji cu masina pe genti daca le mai faci ceva sau daca ii mai injiri.BOULE ar fi bine sa te comporti si tu ca un prof ca altii
147.   Bracuuuuu jegosuuuuuuu trimis de
( 5 iun 2008, 10:47:43
sun eleva lui braicu si ma irita hai zi ca nu esti bucuros ca a decedat colegu nostru cosmin acum sincer ai petrecut ????????????????
148.   .... trimis de
( 5 iun 2008, 10:47:44
we nu va scrieti numele prostilor.ce tanai
149.   ..... trimis de
( 5 iun 2008, 10:51:06
ii dau dreptete la un comenteriu de mai sus e tare cik Braicu trebe impuscat cu calasu ca ceausesculaughing))))))))))))

150.   Eu nu radeam trimis de
( 5 iun 2008, 11:00:28
ba eu stiu cum e sa fii injurat de braicu nu iti mai venea a rade
151.   Rusine sa-ti fieeeeeeeeeeeeeeee trimis de
( 5 iun 2008, 11:06:50
SAI FIE RUSINE CA NU A FOST LA IMORMANTARE,nesimtitul.a scos diverse motive.
152.   Pt fost cadru didactic de la 150....si for all 163 trimis de
( 5 iun 2008, 11:07:21
Mi.au placut comentariile, va multumesc ! Vreau sa adaug ca acum vreo citiva ani am avut unul din baieti elev la isopescu . A fost hartuit de profesori pt incapatinarea lui si.mi venea acasa mereu nemultumit. Am vegheat din umbra ce se petrece si.mi venea sa merg si la muntele Athos pe jos daca as fi putut. A terminat scoala si am scapat de cosmar !Nu mai dau vina pe nimeni.....Baiatul lucreaza, s.a lasat de fumat, nu mai poarta pletele care.i deranja pe unii profi desi aveam grija sa fie curat...., sint multumita si cu citiva ani de serviciu pt cind o sa ies la pensie ! Citind articolul si comentariile impreuna, l.am auzit spunind : _ astia nu stiu sa se roage la un pietroi sa le cada un D.zeu in cap ? Sint multumita chiar daca la pensionare o sa am citiva ani minus ! .....Va zice o mama a carui copil nu i.a placut sportul !
153.   Gramatica trimis de
( 5 iun 2008, 11:13:05
Mai copii, pe voi va invata la scoala sa scrieti corect? Aveti dreptate in ceea ce spuneti despre Braicu -- dar punctuatia, ortografia si gramatica in general unde sunt? Nu-mi vine sa cred ca ati trecut clasa a opta si ati intrat la liceu, chiar si industrial, cu asemenea lipsuri in cunostinte elementare de scriere.
153.1  RE: Gramatica trimis de
( 5 iun 2008, 11:36:23
Ai dreptate cu gramatica... Dar ce spui de felul in care se exprima? Daca Braicu injura, l-au depasit cu mult. Daca Braicu ameninta, e mic fata de elevii lui...Cit despre gramatica e un simptom: de ignoranta, superficialitate, neintelegerea limbii, dezinteres pentru cultura. Daca aceasta e generatia de maine, ne asteapta un maine la nivel de Somalia si Afganistan !
153.2  RE: Gramatica trimis de
( 5 iun 2008, 12:05:15
Eh, si exprimarea la fel. Asa profesor, asa elevi, la ce sa te astepti mai mult. Asta este, daca liceul cere uniforma, poarta uniforma, daca liceul iti cere sa inveti, invata, si oricum, pana la 18 ani nu ar trebui sa fumezi. Daca nu vreti sa va purtati dupa reguli, lasati-va de scoala sau mergeti si voi pe la un SAM. Braicu nu se poarta omeneste, dar nici elevii nu par sa fie cum trebuie. Pai in mod normal, daca nu stiti ortograme pana la liceu ar trebui sa fiti lasati corigenti non-stop la romana.

In cazul baiatului eu cred ca o mare vina o parta parintii. Daca el s-a incuiat in sine de cateva saptamani cat era sa faca un drum pana la Suceava din Todiresti intr-o duminica sa vada ce face baiatul? Nu vreau sa judec, dar l-au lasat asa, al nimanui. Colegii de clasa radeau de el, parintii nu incercau sa vada ce e in sufletul lui, cei la care statea in gazda nu le pasa (de vreme ca nu au spus nimic cand muzica a cantat toata noaptea). Asta e, nepasarea celor din jur l-a
153.3  RE: Gramatica trimis de
( 5 iun 2008, 14:21:43
"Pai in mod normal, daca nu stiti ortograme pana la liceu ar trebui sa fiti lasati corigenti non-stop la romana."

"cei la care statea in gazda nu le pasa"

"de vreme ca "
154.   Cine vorbeste trimis de
( 5 iun 2008, 14:20:40
"Pai in mod normal, daca nu stiti ortograme pana la liceu ar trebui sa fiti lasati corigenti non-stop la romana."

"cei la care statea in gazda nu le pasa"

"de vreme ca "
155.   Tot felul de fosti elevi ! trimis de
( 5 iun 2008, 15:38:26
O gramada de comentatori.......de ce nu aveti bunul simt sa va puneti macar numele.

Nu stiu cat de mult s-a schimbat domnul Braicu fata de cum era acuma 10 ani , dar nu prea cred ca ar trebui sa se considere vinovat de moartea acestui baiat .

Nu l-am cunoscut pe baiat ca sa-l judec eu .

Oricum ca profesor nu am ce sa-i reprosez (am facut sportul 4 ani cu el) . Majoritatea care vorbesc urat despre el sunt acei pustani care nu stiu ce inseamna respectul cat de cat .

Sunt prea multe de zis ............O zi buna !

156.   Tot felul de fosti elevi ! trimis de
( 5 iun 2008, 16:08:58
O gramada de comentatori.......de ce nu aveti bunul simt sa va puneti macar numele.

Nu stiu cat de mult s-a schimbat domnul Braicu fata de cum era acuma 10 ani , dar nu prea cred ca ar trebui sa se considere vinovat de moartea acestui baiat .

Nu l-am cunoscut pe baiat ca sa-l judec eu .

Oricum ca profesor nu am ce sa-i reprosez (am facut sportul 4 ani cu el) . Majoritatea care vorbesc urat despre el sunt acei pustani care nu stiu ce inseamna respectul cat de cat .

Sunt prea multe de zis ............O zi buna !
157.   Fosta eleva in calsa domnului prof.braicu trimis de
( 5 iun 2008, 21:26:01
deci vreau sa spun k nu am stat mult timp in acea clasa...deocarece am auzit f multe despre el...inca de la premiere pe cand se anuntza dirigintele clasei 9F toti au inceput sa spuna mai in seapta "saracii de ei". . .pentru un profesor de sport cerea f multe. . .nici bine nu am inceput anul si deja ne cerea f multe...mai ales pt unii elevi de la tzara..eu tot din cauza lui m`am transferat. . .sunt convinsa ca si Braicu e vinovat pt aceasta sinucidere. . .cred k trebuie luate masuri urgent pana nu se repeta istorie. .sad
158.   Dak nu stiti taceti trimis de
( 5 iun 2008, 22:42:53
deci aia care nu au facut scoala la i3 ..si nu au avut nici un curs cu braicu..ar trebui sa taca..cei cre au facut ore cu braicu sau care inca fac..inteleg perfect comentariile de mai sus..braicu trebuie scos din invatamant....deci ce`i care nu stiti mai bine taceti...
159.   Fost elev al domnului I G Braicu trimis de
( 6 iun 2008, 01:18:13
nu vreau sa comentez nimic despre cazul baitului pt k nu cunosc situatia; ceea ce vreau sa adaug este faptul k in cei 4 ani in care l am avut k diriginte,dumnealui a avut doar intentii pozitive cu privire la educatia mea si implicit al celor 28 de colegi ai mei:

intradevar domnul profesor era mai rece in relatia sa cu elevii,dar in spatele aceste masti se afla o inima kalda kare iti dorea binele,dorea sa te educe...(in spatele replicilor cu umor se afla dorinta dumnealui de a te indrepta pe tine)

p.s.dak nu cunoasteti persoana cel mai indicat e sa nu faceti comm inutile...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei