Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marcel Popescu: Dinamo, Steaua şi Rapid nu o vor lăsa pe CFR Cluj să domine fotbalul intern

Luni, 12 Mai 2008 (17:37:03)

Preşedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că cele trei cluburi din Bucureşti, Dinamo, Steaua şi Rapid, nu o vor lăsa pe CFR Cluj să domine fotbalul intern, pentru că acestea au tradiţie în Liga I.
  "Nu a fost un sezon bun pentru echipa de fotbal. S-au întâmplat multe la noi, dar aşa se întâmplă în viaţa unei echipe. Însă finalul de sezon a demonstrat că Dinamo îşi doreşte să redevină o forţă. 18 titluri de campioană la fotbal nu mi se par puţine. În ultimii cinci ani cred că am luat mai multe titluri decât Steaua. Sunt foarte bucuros că a apărut CFR Cluj. Dar Bucureştiul nu se lasă, că aici este istorie, glorie, nu vor muri echipele din Bucureşti. Clasarea nu ne onorează, dar finalul sezonului ne-a scos. Dinamo, Steaua şi Rapid nu vor lăsa CFR-ul să domine în fotbalul intern. Eu nu cred în aducerea mereu a unor jucători noi, pentru că dacă nu îi păstrezi, nu poţi face echipă", a spus Popescu.

Oficialul grupării dinamoviste a menţionat că echipa Steaua poate fi depuncată numai dacă informaţiile vehiculate în "cazul valiza" se adeveresc. "Cred că Steaua poate fi depunctată, dacă se constată că cele apărute peste tot sunt adevărate. Probabil că există un dram de adevăr, nu ştim cât, dar probabil că există. Va fi depunctată numai dacă federaţia şi liga îi va chema pe cei de la Steaua şi de la Cluj. E greu să iei măsuri, pentru că totul trece prin hârtii", a precizat Marcel Popescu.

În cadrul unei festivităţi organizate, luni, la Teatrul Naţional, CS Dinamo va acorda trofee şi medalii jubiliare cu ocazia sărbătoririi a 60 de ani de la înfiinţarea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti unor foşti şi actuali fotbalişti: Alexandru Ene, Dumitru Ivan, Iuliu Uţu (generaţia '50-'60); Constantin Frăţilă, Ion Pârcălab, Florin Cheran (generaţia '60-'70); Cornel Dinu, Mircea Lucescu, Augustin Deleanu (generaţia '70-'80); Ionuţ Lupescu, Florin Răducioiu, Florin Prunea (generaţia '80-'90); Claudiu Niculescu, Ionel Dănciulescu, Bogdan Lobonţ (generaţia actuală). Câştigătorii trofeului "Gheata de Aur" Dudu Georgescu, Rodion Cămătaru şi Dorin Mateuţ vor fi şi ei premiaţi. De asemenea, un trofeu special va fi acordat jucătorului echipei Fiorentina, Adrian Mutu.

Dintre antrenorii care au condus formaţia Dinamo vor fi premiaţi Angelo Niculescu, Mircea Rednic şi Ioan Andone. De asemenea, trofeul "Câinii Roşii" va fi acordat foştilor jucători Lică Nunweiler, Nelu Nunweiler şi Radu Nunweiler. La capitolul preşedinţi, Vasile Ianul, Vasile Anghel, Mircea Stoenescu, Cristian Borcea, Nicolae Badea vor fi premiaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marcel Popescu: Dinamo, Steaua şi Rapid nu o vor lăsa pe CFR Cluj să domine fotbalul intern.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marcel Popescu: Dinamo, Steaua şi Rapid nu o vor lăsa pe CFR Cluj să domine fotbalul intern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei