Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acuze

Primarul PD-L din Slatina, acuzat de PNL că interzice afişajul electoral

Luni, 12 Mai 2008 (17:56:37)
Primarul PD-L din comuna Slatina, Ilie Gherman, este acuzat de liberalii suceveni că interzice celorlalte partide să-şi lipească afişele electorale pe spaţiile special amenajate în acest sens. Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a declarat că, la sfârşitul săptămânii trecute, Ilie Gherman i-a ameninţat pe liberalii care intenţionau să lipească afişe pe panourile din comună. „Ilie Gherman s-a comportat cum a fost lăsat şi încurajat să se comporte de ani buni, ca pe moşia personală. Primarul baron a interzis echipei liberale să afişeze în spaţiile legal amenajate, conducând-o până la ieşirea din comună, sub ameninţarea lovirii maşinii”, spune Steiciuc. El a adăugat că acest gen de comportament este specific celor din PD-L, membrii acestei formaţiuni politice fiind învăţaţi de liderii judeţeni să încalce legile. „Primarul în cauză este membru al PD-L, partidul care te învaţă că poţi să faci orice ilegalitate pentru că vei fi apărat de umbrela puterii. Şi credem că fapta lui Ilie Gherman va fi salutată de liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi încurajată de ceilalţi lideri ai partidului stat”, a încheiat vicepreşedintele liberalilor suceveni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul PD-L din Slatina, acuzat de PNL că interzice afişajul electoral.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul PD-L din Slatina, acuzat de PNL că interzice afişajul electoral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jale mare la Slatina trimis de
(12 mai 2008, 23:05:15
Ilie Gherman e primar de multi ani in Slatina si a trecut din partid in partid doar doar l-o mai sustine cineva in candidatura pt Primarie. Ceea ce pare sa nu conteze sunt toate afacerile dlui Gherman pentru care au platit de cele mai multe ori colaboratori platiti modic pentru fidelitate dar care s-au ales cu procese penale sau cu demiteri din functii pentru ca au semnat in locul primarului acte ilegale (ma refer la un fost vice-primar).

PLD lasase impresia de partid de incredere la creare dar se pare ca undeva la fuziunea cu PD-ul s-a rupt ceva sau a fost scoasa la iveala adevarata fata a partidului. De ce nu se uita nimeni la dosarele si trecutul politic a celor care umbla din partid in partid in fiecare an electoral? Si mai mult, de ce nu vede nimeni ca Ilie Gherman isi schimba partidul in preajma alegerilor in functie de formatiunea care are cele mai mari sanse sa castige?

Rusine PD-L!! Pentru ca dl. Gherman nu mai stie de mult ce inseamna asta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei