Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Campioana unei mari uimiri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când se trage linia şi se adună titlul şi cupa, mai ales dacă nu te numeşti Dinamo, Rapid sau Steaua, se cheamă că ai făcut istorie. CFR-ul din Cluj, fie şi cu chiu, cu vai, a reuşit şi se cuvine să primească, dacă nu unanime aprecieri, măcar sincere felicitări. Acum câteva luni eram convins de acest succes, dar acum pot spune că am avut dreptate înşelându-mă! Alţii mai bătrâni ca mine, mai hârşiţi, au văzut semne care spuneau că Steaua va fi campioană, chiar dacă era la multe lungimi de barcă în spatele CFR-ului, iar aceste semne s-au materializat uluitor de repede. Prea repede, poate! Apoi totul a căzut în extrema cealaltă, clujenii înşişi păreau resemnaţi. Cum au putut juca un meci capital precum cel de la Mioveni! Închistaţi, fără idei, neprimindu-le nici măcar de pe bancă, pentru că Andone făcea schimbări post pe post în atac, în timp ce pe Leao şi Minteuan, doi închizători, îi prindea ultimul fluier în teren! Ca să nu mai pomenesc de meciul cu Pandurii, singurul pierdut acasă, dar în ce manieră şi în ce moment... Considerând căpitanul ca fiind emblematic pentru echipă, atunci Cadu chiar a fost emblematic pentru starea în care se afla echipa atunci. După ce oltenii au deschis scorul, Cadu a clacat psihic şi a luat două galbene în câteva minute, anulând astfel coechipierilor săi aproape orice şansă de a întoarce rezultatul după pauză. Până la urmă, au reuşit să-şi tragă la mal barca în derivă, cu sprijinul dinamovişilor, care i-au ajutat printr-o implacabilă lege a compensaţiei, după ce îi aruncau pe ultima treaptă a podiumului cu exact un an în urmă. Asta este campioană, sigur nu mai rea decât ar fi fost altele, cu ea vom defila la toamnă, iar până atunci e timp şi pentru hăinuţe noi, şi pentru o altă stare de spirit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campioana unei mari uimiri.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campioana unei mari uimiri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei