Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Argăseală: Ofertele pentru jucătorii Stelei vor veni după Campionatul European

Luni, 12 Mai 2008 (14:45:51)

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, luni, la finalul Adunării Generale a FRF, că un jucător de echipă naţională trebuie să aibă oferte de transfer, iar propunerile pentru stelişti vor veni, probabil, după Campionatul European din Austria şi Elveţia.
  "Jucătorii Stelei au valoare, au ajuns la acest nivel, însă ofertele o să vină, o să vedeţi, după Campionatul European. Cu siguranţă, un jucător de echipă naţională trebuie să aibă oferte. Dacă Steaua ar fi fost o echipă ca toate celelalte, n-am fi avut acum o echipă calificată direct în grupele Ligii Campionilor. Ca urmare a punctelor aduse de Steaua, una dintre echipe merge direct în grupe. Rădoi are calităţi şi de jucător, şi de căpitan, şi de antrenor. Când o să-i vină timpul, probabil o să se facă antrenor. Este un caracter care se pretează la meseria asta. Mirel este un viitor antrenor foarte bun al Stelei", a spus oficialul stelist.

Argăseală a comentat şi atacurile preşedintelui grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, care a cerut retrogradarea echipei Steaua pentru "cazul Cluj", în caz contrar mai multe formaţii urmând să nu se prezinte la disputele cu "roş-albaştrii". "Domnul Iancu de la Timişoara vorbeşte în proporţie 90 la sută despre echipele care au rating, ca să poată să apară. N-are niciun fel de relevanţă ce spune, în legătură cu presupusa intenţie a unor echipe de a nu juca. Nu există în regulament aşa ceva, totul trebuie făcut conform regulamentului. Să nu se prezinte! Domnul Iancu a văzut că vorbind de Steaua îşi poate face simţită prezenţa, de Timişoara nu l-am auzit vorbind, probabil n-are ce să spună. Nu ştiu câte echipe nu se prezintă, ca să facem înmulţirea cu şase şi să vedem câte puncte adunăm din neprezentare. Nu cred, sunt gogoriţe, n-are niciun fel de suport, sunt lucruri care n-au tangenţă cu realităţile, sunt glume", a spus el.

Argăseală a menţionat că n-ar fi un lucru ieşit din comun ca Steaua să întâlnească în turul trei preliminar al Ligii Campionilor formaţia Galatasaray Istanbul, unde ar putea ajunge fostul tehnician stelist Gheorghe Hagi. "Nu e niciun fel de problemă, ar fi doar faptul că un antrenor român s-ar întâlni cu un alt antrenor român într-o competiţie foarte mare şi asta ar fi foarte bine pentru România. De ce să ne fie teamă? O echipă care vrea să meargă în Liga Campionilor nu trebuie să aibă teamă, ci doar emoţiile specifice".

Finanţatorul grupării Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă seara, în cadrul unei emisiune televizate, că jucătorii echipei sale nu au foarte mare valoare pentru că nu au existat oferte de transfer pentru ei. "Când n-ai oferte pentru jucători, înseamnă că n-ai jucători de foarte mare valoare. Joi, când m-am întâlnit cu echipa la restaurant, le-am spus: «Vreo câţiva de aici să fie atenţi, că prietenul meu Bucur are nevoie de jucători la Buzău». Chiar le-am spus la întâlnire: «Nu puteaţi să alergaţi şi voi mai mult, să facem un egal?». Nu spuneau nimic. I-am zis lui Dică: «Îţi dau drumul, şi lui Goian la fel, sunt cei mai buni jucători la ora asta de la Steaua». Dar dacă nu dă nimeni, atunci care e valoarea? Pe Dică l-am lăsat la 2,5 milioane, n-a dat nimeni, pe Goian 3,5 milioane, n-am avut oferte. Asa că le-am zis: nu mai strigaţi voi că vreţi să plecaţi, plecaţi dacă aveţi oferte", a spus Gigi Becali la emisiunea Fanatik Show de la Telesport.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Argăseală: Ofertele pentru jucătorii Stelei vor veni după Campionatul European .
 Vizualizări articol: 376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Argăseală: Ofertele pentru jucătorii Stelei vor veni după Campionatul European0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei