Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 apr 2008 - Anul XIII, nr. 77 (3758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

SRI: Autoturismul lovit de maşina condusă de preşedintele Băsescu era în misiune legată de summit

Marţi, 1 Aprilie 2008 (13:37:17)

Purtătorul de cuvânt al SRI, Marius Bercaru, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că autoturismul lovit duminică de maşina condusă de preşedintele Traian Băsescu aparţine Serviciului Român de Informaţii şi era într-o misiune legată de summit-ul NATO.
  Marius Bercaru a precizat că maşina lovită de autoturismul condus de Traian Băsescu aparaţine SRI. Purtătorul de cuvânt al Serviciului a mai spus că maşina respectivă era într-o misiune legată de summit-ul NATO.

Maşina pe care preşedintele Traian Băsescu a tamponat-o, duminică, şi a proiectat-o într-o alta aparţine Serviciului Român de Informaţii, a relatat luni Pro TV.

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat, duminică seară, într-un accident uşor de circulaţie, în apropiere de Parcul Cişmigiu, el prezentându-se singur la Poliţie pentru formalităţile în acest caz. Băsescu s-a prezentat, duminică seară, la Secţia de poliţie de la Candiano Popescu, unde a stat aproximativ o oră, fiind însoţit de purtătorul său de cuvânt, Valeriu Turcan, şi de generalul de brigadă SPP, Cristian Creţu.

Şeful statului se afla singur în maşina pe care o conducea, aceasta nefiind avariată grav în urma accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, duminică seară, pentru MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în jurul orei 17.30, pe Bulevardul Regina Elisabeta, în dreptul sediului Primăriei Municipiului Bucureşti. "Accidentul s-a produs pe Bulevardul Regina Elisabeta, în jurul orei 17.30, când, din cauza nepăstrării distanţei de mers între autovehicule, maşina personală a preşedintelui Traian Băsescu a lovit o maşină aflată în faţă, pe care a proiectat-o în alt autovehicul aflat în faţa acesteia", a precizat comisarul Christian Ciocan.

Acesta a mai spus că preşedintele Traian Băsescu s-a dus, împreună cu cei doi şoferi, la secţia de poliţie teritorială, unde a anunţat accidentul. Şeful statului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, a adăugat comisarul Ciocan.

Administraţia prezidenţială a anunţat, duminică seară, la o oră după difuzarea ştirii de către presă, că preşedintele a fost implicat într-un accident uşor de circulaţie, când se afla la volanul autoturismului Wolkswagen Golf, culoare albastră, cu numărul B 11 FRH, proprietate a SPP. Maşina a lovit în partea din stânga spate o Dacie 1310, care frânase brusc, a precizat Preşedinţia.

În timpul deplasării, maşina în care se afla preşedintele era escortată de dispozitivul de protecţie al SPP, se arată în comunicatul Administraţiei prezidenţiale.

Purtătorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că, din punctul de vedere al Serviciului, securitatea preşedintelui a fost asigurată, duminică, pentru că acesta era însoţit de dispozitivul de protecţie când s-a produs accidentul uşor de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SRI: Autoturismul lovit de maşina condusă de preşedintele Băsescu era în misiune legată de summit.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SRI: Autoturismul lovit de maşina condusă de preşedintele Băsescu era în misiune legată de summit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei