Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 apr 2008 - Anul XIII, nr. 77 (3758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Experienţă traumatizantă

Dus în pădure în pijamale, lăsat fără doi dinţi şi ameninţat cu moartea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actor fără voie într-un film cu gangsteri. Dan Cristian Burduja, un tânăr în vârstă de 21 de ani din cartierul sucevean George Enescu, a căzut victimă într-un război pe care spune că nu-l înţelege. Luat din faţa blocului în miez de noapte, îmbrăcat doar în pijamale, tânărul a fost sechestrat şi dus în pădure. Umilit, bătut şi jefuit, Dan Cristian Burduja a spus că nu a crezut că va mai ajunge teafăr acasă, iar acum, după o săptămână în care a trăit cu teama că povestea se va repeta, a decis să depună plângere penală.

Şocanta întâmplare s-a petrecut în seara zilei de 23 spre 24 martie. Dan Cristian Burduja spune că nimeni şi nimic nu-i dăduse de înţeles că va ajunge să tremure pentru viaţa sa. Era trecut de ora 23.00, când un prieten de-al său, care locuieşte în aceeaşi scară de bloc, l-a sunat şi l-a anunţat că mai mulţi indivizi doresc să-l vadă, în caz contrar urmând să-i spargă geamurile maşinii, un BMW, pe care tocmai o cumpărase cu 2.300 de euro.

„Iniţial nu am vrut să cobor, dar apoi mi-am zis că nu se poate întâmpla mare lucru. Mi-am luat adidaşii în picioare şi am mers jos, împreună cu prietenul meu, îmbrăcat doar în pijamale.

Afară erau patru persoane, din care cunoşteam trei. La un moment dat, mi-au spus să urc în maşină, că afară e cam frig”, a spus Burduja.

Imprudenţa de a urca în maşină avea să-l coste. După ce i-au spus că merg la o cafea în zona Şcheia, cei patru şi-au schimbat planurile. Maşina a mai mers câteva sute de metri, şi, după ce doi dintre cei patru indivizi au făcut schimb de locuri, a început distracţia.

„Eram la mijloc între ei, nu aveam nici o şansă de a mă apăra. Mi-au zis că e un mesaj de la şeful lor, Şerşeniuc. M-au întrebat cum am avut tupeul să-mi cumpăr maşină fără să plătesc taxa de şmecher şi apoi au început să-mi care pumni. Când am intrat în pădure la Ilişeşti au tras maşina printre copaci şi m-au obligat să cobor”, a povestit Dan Cristian Burduja.

 

I-au rupt doi dinţi

În pădure, la lumina farurilor maşinii, tânărul povesteşte că a trăit momente de coşmar. Dan Cristian Burduja a precizat că cei patru indivizi l-au obligat să stea în genunchi şi după ce i-au smuls de la gât lănţişorul de aur cu greutatea de 13 grame au trecut la fapte.

„M-au bătut cu ce le-a venit la îndemână. În afară de pumni şi picioare am fost lovit şi cu o bâtă. Au zis că vor să-mi spargă genunchii, dar în final s-au răzgândit. De la loviturile primite mi-au rupt şi doi dinţi din faţă şi mi-au spart buza. La plecare m-au pus în portbagaj şi au pornit maşina. După circa 5 minute au oprit din nou şi m-au scos din portbagaj şi m-au băgat din nou în maşină. Mi-au spus că dacă depun plângere la poliţie nu voi scăpa viu nici eu şi nici familia mea, pentru că ei au pistoale şi relaţii importante în oraş”, a menţionat Dan Cristian Burduja.

Apoi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, tânărul a fost adus înapoi în Suceava şi abandonat în faţa blocului.

De altfel, Dan Cristian Burduja nu-şi poate explica nici măcar de ce a căzut victimă.

„Pe câţiva dintre cei care m-au sechestrat şi m-au bătut îi cunoşteam din cartier, pentru că locuiesc tot aici, la bulevard. Nu am avut discuţii contradictorii cu ei, nu am datorii la ei sau la altcineva, iar în ultima perioadă am fost la muncă în Italia. Poate or fi crezut că am furat prin Italia şi doreau să le dau cotă parte şi lor”, a mărturisit Burduja.

 

Certificatul medico-legal confirmă că Burduja a fost bătut ca hoţii de cai

Pentru că era plin de sânge şi murdar de pământ, Dan Cristian Burduja a mers la prietenul său, Ionuţ Gemănaru, care s-a speriat când l-a văzut cum arată.

„Nu m-am gândit că o se întâmple aşa ceva. Înainte de a-l lua cu maşina m-au sunat şi pe mine şi mi-au spus să-l scot din casă pe Burdujeni (n.r. – Dan Cristian Burduja) că altfel îi sparg maşina. Am văzut că l-au luat cu ei cu maşina, dar nu mi-am închipuit că o să-l aducă în asemenea hal, era aproape desfigurat”, şi-a amintit Ionuţ Gemănaru.

Deşi a vrut să-şi ducă prietenul la spital încă din acea noapte, Gemănaru nu a reuşit şi asta pentru că „maşina celor patru tot dădea ture prin faţa blocului”.

A doua zi, Dan Cristian Burduja s-a prezentat la Policlinica Suceava, iar medicii legişti care l-au examinat au confirmat multiplele leziuni suferite de tânăr, inclusiv faptul că i-au fost rupţi doi dinţi.

„Burduja Dan Cristian prezintă echimoze, excoriaţii şi fractura unei coaste drepte, leziuni ce au putut fi produse prin lovire cu corpuri sau mijloace contondente, cu câteva ore anterior examinării din 24.03.2008. Leziunile pot necesita 18-19 zile de îngrijiri medicale”, se arată în certificatul medico-legal emis de legiştii suceveni.

 

Azi va fi depusă şi plângerea penală

După o săptămână în care a stat într-un stres permanent, tânărul a decis că lucrurile nu pot rămâne aşa. În cursul zilei de duminică a contactat un avocat, iar ieri s-a întâlnit cu acesta şi i-a relatat întregul eveniment. Ioan Bulboacă, avocatul ales de Dan Cristian Burduja pentru a-i apăra interesele, a declarat că a redactat deja plângerea penală şi urmează ca în dimineaţa zilei de marţi să o depună la Parchet.

„Faptele relatate de clientul meu sunt de domeniul filmelor cu mafioţi. Sunt de o gravitate ieşită din comun şi sper ca organele abilitate să ia măsuri cât mai rapid pentru ca lucrurile să nu degenereze”, a spus Ioan Bulboacă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dus în pădure în pijamale, lăsat fără doi dinţi şi ameninţat cu moartea.
 Vizualizări articol: 2536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.15/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 13 voturi
Dus în pădure în pijamale, lăsat fără doi dinţi şi ameninţat cu moartea3.2513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Probabil trimis de
( 1 apr 2008, 11:06:37
probabil ca nu este primul si nici ultimul, tiganii din suceava fac legea , politia este mina in mina cu ei si nu le face nimic
1.1  RE: Probabil trimis de
( 1 apr 2008, 22:40:32
parca si hotul de Max facea de astea... eu cred ca el a fost... si dupa aia a scris o poezie si un articol.
2.   EU trimis de
( 1 apr 2008, 11:17:58
NU PREA CRED EU CA ERA EL USA DE BISERICA SI L-AU LUAT AIA ASA PE NEPUSA MASA CEVA NU SE LEAGA.CE A CAUTAT AIA A GASIT .ALTII CUMPARA MASINI DE 20.000 DE EURO SI NU LE CERE NIMENI SA LE DEA BANI ASTA SI-A CUMPARAT UN BMW DE 2 DE EURO SI A AVUT PROBLEME.NU TINE
2.1  RE: EU trimis de
( 1 apr 2008, 15:59:49
tu crezi ca acel numit serseniuc e in stare de a se lua d cei care au masini d 20.000 ?? s lleaga d toti copiii fie ei usa d biserica sau nu... sa se ia d cei ca el sau mai tari nu d copii
3.   Tolerantza zero trimis de
( 1 apr 2008, 11:21:50
sper si eu ca organele abilitate sa se sesizeze
4.   Nu este primul trimis de
( 1 apr 2008, 11:24:54
este posibil cine locuieste in zona il stie mai bine, eu nu imi permit sa fac asemenea comentarii la adresa lui, probabil ca are o legatura cu faptele. Indiferent de legaturi nu au dreptul sa faca asa ceva. Pacat ca nu a mai trait Ceausescu ca ne scapa de astia
5.   Nu mai spune trimis de
( 1 apr 2008, 11:27:57
eu cred ca aceia care l-au batut pe bietul baiat ,fac paractica,pregatindu-se pentru cand vor fi mai ..."asa zisii smecheri de cartier".probabil nu au mai mult de 20 de ani,iar dupa modul de gandire nici macar cat un copil de 5 ani.puterea sta in muschi pt ei.Romanie tara draga ,esti plina de astfel de "animale"!
6.   Rushine .... te'ai facut de ras trimis de
( 1 apr 2008, 11:37:54
sersh ... asa lucrezi omule??? trimiti pustanii sa'ti rezolve treburile??? parca te credeai mare dur prin orash, m'ai deamagit .... pate te'nfunda si pe tine ....
7.   Minciunica trimis de
( 1 apr 2008, 11:39:08
Looooooooooolllllllll....auzi frate, mesaj de la "seful lo Serseniuc"...looooooollllllll

Ma baieti ma, cine cunoaste putin cum sta treaba prin viata de noapte a sucevei moare de ras cand vede ce zice boul ala fara dinti...

Serseniuc nu e in stare sa aiba grija de el, ce sa mai zic de altii.....baiatu ala ori e hot de-a lui Sers, ori i-a dat o teapa, oricum ceea ce zice e cusut nu cu ata alba, ci rosie, de sare in vedere!!!!

Ce sa zic, dupa ce l-au batut bine l-au mai si adus inapoi, totul pentru o masina de 2000 de euro...probabil vreun luxos bmw seria 3 cu un an mai batran decat proprietarul...fratilor, daca niste racheti adevarati te-au luat si te-au dus in padure la ilisesti, 70 la suta NU TE MAI INTORCI!!!!
7.1  RE: Minciunica trimis de
( 2 apr 2008, 19:11:15
date dracu si tu si mata ....si hotz de buzunare o fost mata ....nu el ....a fost smecher si o sa fie smecher pentru ca isi permite.....
8.   Ca`n filme trimis de
( 1 apr 2008, 11:48:58
Unde dracu` e Politia sa bage cateva bastoane si ani de puscarie in toti shmekerii astia? Cred ca daca mai aud o data numele lu` Shersheniuc fac o criza ceva. Ce naiba nu`i inkis hotul ala de buzunare inca? Iar shmekerii astia ar trebui sa fie de mult la Botosani.
8.1  RE: Ca`n filme trimis de
( 1 apr 2008, 20:58:00
de vina sunt instantele de judecata nu politia; de cate ori nu au fost prinsi serseniuc si alti smecheri iar instantele de judecata iau lasat in libertate
9.   Comentariu trimis de
( 1 apr 2008, 11:53:12
Ceea ce spune Suceveanul(care mai stie ceva) e adevarat.Cine crede ca Sers sperie pe cineva, ori e nebun ori e prost....Eu i-as invita pe baietii astia sa treaca pe la mine prin Obcini, sa-i calmez putin........Sa vina astia sa ma ia cu masina! Pai le tai capul cu sabia la toti!.....Foarte bine a facut ca a depus plangere.
9.1  RE: Comentariu trimis de
( 2 apr 2008, 19:13:23
tu ********** direct ...nu tai capu...te inseli amarnic.....cacaciosule
10.   Sunt smecher de smecher trimis de
( 1 apr 2008, 11:54:16
cand merg in cartier i-mi trag taxa de smecher
*********
astazi la Suceava sunt ************** salbatici de la sate deveniti oraseni
moldova evului mediu
10.1  RE: Sunt smecher de smecher trimis de
( 1 apr 2008, 20:11:01
tiganule.nu mai carai pe forum,ca te impusc!Fi-ti-ar natia stirpita!
11.   INDIFIERENT DE CE A FOST LA MIJLOC trimis de
( 1 apr 2008, 11:55:18
INDIFIERENT DE CE A FOST LA MIJLOC. NU SE REZOLVA ASA. ASTIA TREBUIE SA AJUNGA IN INCHISOARE! SI SMECHERII LOCALI SERSENIUC SI ALTII.
12.   Mda trimis de
( 1 apr 2008, 11:56:12
De ce nu s-a laut de altu ma de s-a luat exact de asta care umbla cu toti aia din g-enescu pun pariu ca iau dat-o din ''prietenie'' , nu te ia nimeni la omora ca ti-ai luat masina la 2000 euro , eu am masina de 5 ori mai scumpa si nu ma luat nimeni pe strada la taxa de protecite , nu prea se mai ia nimeni de tine in ziua de azi decat daca isi permite si te are cu ceva la mana sa fim seriosi ce cauti accea gasesti , smecherie costa baieti mei dragi , a cautat a gasit si tot asa...
13.   Bine ma trimis de
( 1 apr 2008, 11:57:26
sers,,,mare smecher//////da cand i-a pus Falconety pistolul la cap,,in seara de Craciun,,,,unde erau muschii lui SERS?
14.   Cine`s astia? trimis de
( 1 apr 2008, 12:02:08
Cine dracu` e Falconety?

Si ptr "eu" din obcini - da`ne un nume sa iti confirmam sau nu, dle ninja
15.   Titlu trimis de
( 1 apr 2008, 12:32:16
mda...mai ***** ,adevaru ca e de ras .daca nu va leaga tata ,cum nici pe sers nu l a legat prea mult , in scurt timp se lasa cu crime ,ca in berceni .mai in gluma ,mai in serios,uite dusmanie si figuri si ii bagi la unu cutitu in cap.mai ales ca i stii ,dupa ce te au ars.legal baietii isi iau parmaie ,sers si el ar trebui ,numai ca cei 4 tre sa l bage si nu cred .pt fapta lor tot atat isi iau .daca cei 4 nu intra si se impaca cu ala ,clar ca distrusii astia de gabori inca mananca din palma lu sers.da baietasu sa nu uite ca mai sunt instante in tara.nu ti fie teama ,nu te omoara nimeni ,mergi si n alta instanta si baga i in parnaie.altfel ii incurajezi si se ajunge rau la un moment dat .si ei o pot mierli .cazu e grav si organele de ancheta sa si faca in **** mea treaba de alcoolisti.
16.   Adevaratzii duri nu se incurca cu lucruri marunte trimis de
( 1 apr 2008, 12:36:16
ma-ndoiesc...ca totul e pe bune...
17.   Niciodata trimis de
( 1 apr 2008, 12:48:18
************ la toti din g.e,,,suntem peste toti,oricand,oriunde...
18.   Gainarul trimis de
( 1 apr 2008, 13:12:30
Sers. e un gainar. La prostii din astea cu pustani ii merge, caci cu altcineva nu se poate pune. E un fricos.

18.1  RE: Gainarul trimis de
( 2 apr 2008, 01:12:48
FRICOS E TACTU...IA-TE DE EL DACA TE TINE P..A
19.   Numai prosti trimis de
( 1 apr 2008, 13:39:08
ii plina suceava de ****** care se sparg in figuri si se dau tare interesati in plus nu au nimic in cap.nu stiu ce sa mai faca ca sa impresioneze si sa se sparga in figuri ..............tare prosti sunt

20.   ... trimis de
( 1 apr 2008, 13:57:57
plugaru cu golf`u lu cumnatusu ii satisfac dorintele lui serseniuc...si fiti calmi k dak se int vreo unu cu serseniuc in trafic ori trage pe dreapta ori se caca pe el la calc toti sunt jmekeri,kte magarii a facut si nu e in parnaie asta doar datorita lui N.B un bun prieten...cine jtie cunoajte
21.   Loool trimis de
( 1 apr 2008, 14:05:36
eu i-ash prinde si i-ash bate pe toti shmecherii ashtia.inclusiv pe politzaii care sunt mana in mana cu shmecherii...sunt multzi.ash da afara toti politzaii si ash baga altii noi...eventual din alte judete.asa nu ar mai cunoste pe nimeni.care gresheste afara.sunt altii la coada.
22.   Pana intr-o zi trimis de
( 1 apr 2008, 14:26:55
Candva intr-o zi o sa-si gaseasca sfarsitul un smecher de asta in momentul in care unu o sa cedeze nervos si in momentul in care il va injosi ii va crapa capul ... tre sa moara cineva ca si politia sa se sesizeze ...de fapt or sa cada multi politisti smecheri care ii ajuta pe acesti nenorociti ... cand vine ordin de la bucuresti se ca;a pe ei
23.   Hotii striga hotii trimis de
( 1 apr 2008, 16:00:32
de ce nu spune gemanaru cate dosare penale are pt hotii si cine la invatat sa fure nu sersh? si de ce nu spun aceste 2 sifoane ce au furat ultima oara in austria la viena acele multe telefoane si politia de ce nu vrea sa colaboreze cu austriecii si sa vada dupa imei si telefoanele din piata mica ca sunt acelea si sunt furate de ei. pentru paduret = boxeorule lasa sifoanele si nu le mai tine partea ca urmatorul tu vei fii dat la politie caci stii ca geamanu are alt sef si tu esti in plus
24.   1000 euro trimis de
( 1 apr 2008, 16:03:31
1000 euro costa executia unui asa zis smecher mai ales in sv....vecinii nostri ucrainieni abia asteapta un ban cinstit....winking
25.   Aiurea trimis de
( 1 apr 2008, 16:03:38
ar trebui toti smecherii astia gen shersh sau mai stiu eu care...inchisi pe viata...din cauza lor uite...un baiat bun ca dan burduja sta terorizat in casasad....nu e drept...cine sunt ei sa comande toata suceava...lasa`ti`ne sa ne simtim bine...nu sa stam terorizati oriunde va vedem...smecheri de 2 lei...Dane...foarte bine ca ai fost la politie...ma bucur ca ai avut curajul asta .
26.   " un mesaj de la seful lor, Serseniuc." ?????? :)) trimis de
( 1 apr 2008, 16:39:13
DA DE CAND SERSENIUC E ASA DE " SMEKER" ?????laughing) SINCER ,ACESTI " SMEKERI" AR TREBUI BATUTI SI BAGATI LA " RACOARE" PENTRU CATIVA ANI PENTRU FAPTELE PE CARE LE FAC >....
27.   Astia.... trimis de
( 1 apr 2008, 16:56:45
astia sunt smecheri baa ca mor de foame pe strazi si miroase a jeg dupa iei mai tinetiva gura in**** mea de fraieri de gara ce sunteti miroase a **** dupa voi huliganilor la muncaaaaa mancavar dracu
28.   B trimis de
( 1 apr 2008, 17:45:20
trebuia sati dea si la m****

29.   Heil h.....! trimis de
( 1 apr 2008, 17:55:34
si-a luat drepturile europene..................f muma lor de tigani! la parnaie cu voi
30.   Pentru Burduja trimis de
( 1 apr 2008, 18:15:08
ba Burduja, bun martor ai un hot din masini proaspat liberat din penitenciar,un talhar la drumul mare care fura lantisoare de la gat.E o vorba:Spune-mi cu cinte te insotesti ca sa-ti spun cine esti.
31.   Vai saracu trimis de
( 1 apr 2008, 18:21:55
saracu de el .... o fost la furat in austria si o strans baiatu 2 banuti si si`o luat o masinuta si astia il terorizeaza pff.. l`o lasat fara 2 dinti .. i`o lasat cam multilaughing
32.   .. trimis de
( 1 apr 2008, 18:26:55
bai sa mor eu daca nu... il stiu pe dan.. am fost la aceasi scoala impreuna acu 13/14 ani in urma la generalu 1. cand am auzit de asta ma fost cumplit shocat si inca sunt. nu mi-o venit sa cred ca pe cine cunosc va aparea in ziar! in tot cazu mafiotii aia merita sa vie spanzurati! si inca asta e putin zis! o sa plateasca ei foarte curand.

33.   Uhhhh... trimis de
( 1 apr 2008, 18:34:15
gemanaru....spaima vitrinelor dela altex shi flanco hahahahahahha......baga-i sers****`ntre buci ca`i frumusel dracu`
34.   Stres trimis de
( 1 apr 2008, 18:47:30
Am aflat si eu dupa ce am mai discutat cu el....se parea ca este foarte calm cand il vedeam,dar totodata agitat!....saracu`...l`am intrebat dar nu a vrut sa`mi spuna dar acum a facut bine ce`a facut....speer sa nu fie problema....;)
35.   Bravo Dane trimis de
( 1 apr 2008, 18:47:47
Bravo Dane bine ai facut...sa intre asa zisii ``SMECHERI`` la inchisoare ca pana la urma urmelor toti ajung acolo....toti ceilalti care stiu sa`l manance de *** pe baiat fara sa`l cunoasca luati la ***** inainte sa v`o luati de la ``smecheri`` si inca ceva aia care stiu mai bine ce se intampla in suceava v`as ruga sa va mai documentati putin....ca....smecheri ca Shersheniuc s`au fumat acum mult timp....Ca sa fii smecher trebuie in primul rand sa fii putzin mai cizelat (cult) pt cei care nu prea le au...ca daca ejti mare si tare dar nu stii sa scoti o vorba esti de toata besina...Linistiti`va...Ionut Gemanaru si Dan Burduja si cei mai buni asa ca sa moara inima in voi de kkciosi
36.   Pt RICIU trimis de
( 1 apr 2008, 18:57:17
RICIUUUUU TI-A DAT LA BUCI GEMANARU ?? DE ZICI K E FRUMUSEL..POPO CE ESTI....FACI BOT PE ASCUNS,LUMEA VREA SA STIE CINE ESTI .....AI FOST VICTIMA UNUI VIOL?? SI PE TEMA ASTA TE DESCARCI SI TU CUM POTI ,TARFA MASCULINA!!!
37.   De cacat trimis de
( 1 apr 2008, 19:01:59
oricum..ce a facut a facut...fura poate era obligat sau cine stie...stiti numai sa dati in copii de astia..si sa rupeti capul...cine sunteti voi mai???Dumnezeu?chiar faceti voi legea sau ce dracu?inchisi k asa nu se mai poate..unde traim in filmele de groaza??meritati voi ****tzi in****si sa va dea la ****,SA VA SPARGA DINTII..DE FAPT SA VA LASE INVALIZI...SI FARA MAINE...TAMPITILOR..SI CRED K SERSH A AVUT CEVA ''AFACERI'' CU EL...DE I-A FACUT TOATE ASTEA..DAR NICI CHIAR ASA BAI OMULE...CEVA DE MIZERIE IN TARA ASTA
38.   Sifoanele contra ataca.... trimis de
( 1 apr 2008, 19:09:54
Bei voi astea..de unde mama voastra stiti voi ce fac baietii?? k ati auzit? si eu am auzit multe,dar dak te iei dupa auzite nu ajungi nicaierea....vb fara sa puteti proba nimik din tot ce spuneti si afirmati!! sunteti genu de oameni care traiti pe spatele altora,eu zic cine e vinovat sa plateasca in fata legii!!! cel mai corect !!!! pt restul..numai bine !!!
39.   Pt RICIU trimis de
( 1 apr 2008, 19:12:29
Auzi Riciule sa`ti i`au toata familia`n ***** si inca ceva...cred ca tu vei fi cel care v`a fi tras in buci...dupa parerea mea ejti un sclavet obosit care mananca la **** degeaba...da`ti numele fraierica si mai vedem daca ejti asa tare in **** si lui Gemanaru te`as ruga sa`i ******** dekt sa vb degeaba multa*** tie si celor care te ascutawinking
40.   Brb trimis de
( 1 apr 2008, 19:28:20
VA DATI TOTI AN FIGURI AICI !!! DAR CAND ASISTATI LA UN JAF LA DRUMU MARE FACUT AN SV , TOTI DATI COLTURILE !!!! LASATIMA SI VOI CU VORBELE ASTEA GOALE !!!! DACA ATI PUNE AN PRACTICA DOAR JUMATE DIN CE ZICETI........... !!!!!
41.   Parinti trimis de
( 1 apr 2008, 19:48:19
unde erau parintii acestui copil cuminte?ca probabil locuia cu parintii?!!cine il cunoaste pe acest Burduja ar fi bine sa spuna cu ce se ocupa!
42.   Invidie trimis de
( 1 apr 2008, 20:58:25
daca sifoanele care a doua zi dupa ce l au dus la padure nu ar fi fost sa si bea cafeaua de dimineata cu shushariuc si cu halaicu incercand pe semne sa mai dea ceva in primire...nu ar fi depus plangere la politie....nu s ar mai fi ajuns la politie...de ce va mananca in fundulet de toti baietii care se descur5ca?????normal ca daca nu aveti altceva mai bun de facut cand stati cu scaunelul in piata mica la prostit lumea cu telefoane......si inca ceva daca tot s au confiscat telefoanele alea din piata mica...de ce nu s au confiscat si de la restul ...cum ar fi si cele de la sifoane ...sau ei au tot dreptul sa si pastreze marfa......normal .....cine da informatii e cel care iese cel mai bine....vai si amar de capul militiei romane ... cand se vor duce la vale se vor duce toti odata........cat despre plugaru(sifonul nr unu)si vampiru(un clontos care nu a stiut vreodata ce inseamna o femeie) am si eu o intrebare pt ei....ce ce nu v ati luat smecherilor care sunteti de prietenul lui burduja???
43.   ... trimis de
( 1 apr 2008, 21:09:36
...tot eu am sa va dau raspunsul......ca nu va tinut.....!!!!!!!!! cum te ai simtit plugarule cand l ati tarat toti 4 din masina si l ati omorat in padure........???????????????? v ati simtit tari nu i asa????chiar crezi ca sifoneala o sa te scoata de la toate ...eu tare cred ca de data asta ti sa cam infundat .........si daca tot va trimite sersenic la colectat taxe....macar sa va trimita si el la cineva mai mare sau nu l tine.......daca mi cititi mesajul o sa va dati seama cine sunt si sa stiti ca va astept.....vampirule de ce fugi in militie cand ma vezi pe strada ...te temi nu i asa?????????padurea e aproape si pt voi .......contati pe mine......
44.   Atacam trimis de
( 1 apr 2008, 21:13:40
deci obositii astia patru.......direct la parnaie cu ei.........botosani..........v 20 de ani.....pusi pe aceasi camera cica cu ``seful nostru serseniuc``...=fara valoare.........in rest pace fratilor.........o sa vedem la ce is buni si gaborii astia..........k in rest .....
45.   Bla bla bla trimis de
( 1 apr 2008, 21:14:48
bai da fraieri sunt unii jur...suceava a devenit orasul inteloplaughing

toata lumea e smekera,da de fapt e nimeni...]

sincer cred k ati vazut prea multe filme

cat despre gabori...............bai frate,consuma banii statului degeaba,k oricum nu fac nimic.ce salar are un politist???ati vazut ce masini au???nu k mii ciuda,da putin respect fata de oameni,k totusi au jurat sa apere tara,da ce fac ei???ajuta la distrugerea ei.bv d-nilor politisti.tineti-o tot asa k o sa ajunge-ti f bine
46.   Justitia e egala trimis de
( 1 apr 2008, 22:18:33
indiferent pt cine au lucrat cei 4 indivizi, indiferent ce smecheri or fi, aia 4 tre sa raspunda penal ca justitia e egala, nu face discriminari.Din moment ce, cei 4 fantastici l-au batut pe junior si iau furat si lantul de aur e talharia frate in forma calificata.....Indiferent ca sunt oamenii la odiosul ala de sers care vinde haine tinute in porbagajul masinii lui baietii astea si-au batut joc de un om fratilor...Nimanui nu cred ca i-ar convine sa fie dus cu forta la padurici nopate si sa fie batut........om vedea ce o face justitia dar ma cam indoiesc ca sistemul nostru ii va condamna.......aurolaci ca sers la parnaie tre sa ajung si sa ajunga femeia la vreun pedofil.......bafta
47.   ....... trimis de
( 1 apr 2008, 22:26:33
wa park se aude ca in G.E. nu ia nimeni bataie si nuj ce iar in Obcini toti iau bataie .... dar cam in G.E. se ia bataie , si nashpa pentru Baiatu asta ca poate chiar o luat bataie degeaba ... nu conteaza ca avea masina de 2000 - 20000 E ... da poate Serseniuc avea pica pe el sau ... nah ... dar nu cred ca-s de alu' Serseniuc ... dar nah .... Imi pare rau de baiat si bine ca o facut plangere si nu o ramas ca prostu' sa stii ca ai fost batut si nu ai zis nimanui ....
48.   Sclaavilor trimis de
( 1 apr 2008, 22:47:06
uooff cati sifoni exista p`aici ... ce aveti cu ei dak fac bani ? cat despre aia 4 ... moare inima`n ei de ciuda k se descurca baietii... de aia s`o luat de burduja... cumva cea mai slaba veriga...dak tot erau asa smardoi cred k nu era nevoie de 4 oameni ... pt burduja..dar nah...oricum dragii mei..totul se iarta nimic nu se uitawinking ... nici n`o sa stiti cand o sa va lase shersh..multa **** pt aia kre mananca **** despre geamanu , burduja si paduretz.. is cei mai buni baietilove struck ji apropo bv`o burdujenihee hee) ai fost baiat destept ..big grin s`o sugeti intensbig grin
49.   Bla bla trimis de
( 1 apr 2008, 23:02:32
vorbe vorbe si iar vorbe.....ba da voi va plictisiti tare,sincer!"lume interlopa" si "mafie".....toti dau cu parerea si nici unu nu face nimik!pe net sunt toti duri,da pt baiatu care a luat bataie a facut bine k depus plangere,dar din pacate,nu cred k va reusi sa rezolve ceva,k asa e in romania,iei bataie sau esti omorat,nu-i nimik,altul la rand

50.   Palmashul trimis de
( 1 apr 2008, 23:37:52
Cine poate fi xxx decat sclavul si schilodul de paduretz:)) bai tinere stai in banca ta acolo la 3 barboshi....nu mai stie lumea de tine.
51.   Pt Palmashul trimis de
( 1 apr 2008, 23:44:04
:))) cred k te cam inseli ... sincer..hee hee) nu e eltongue
52.   :)) trimis de
( 1 apr 2008, 23:47:04
pt AL-QAIDAlaughing) scuzelaughing) dar ma amuzi aja tare incat m`am cam derutat ...
53.   PLUGARII SI A SERSENIUCI - SIFOANELE SUCEVEI!! trimis de
( 1 apr 2008, 23:49:36
..cine are noroc are.....cine n`are..n`arelaughing
54.   Smecherie .. trimis de
( 2 apr 2008, 00:27:45
Metoda au auzit`o baietii prin legende cu baieti de cartier ..si au zis sa o aplice pe distrusul asta .. Oricum are fata de figurant ..si daca nu ma insel chiar l`am vazut acum vreo 2-3 ani cu figuri prin oras ..in fine ..faza cu serseniuc nu cred ca e adevarata ..pt ca serseniuc e prea mic si neinsemnat in oras ca sa aiba si oameni pe care sa`i trimita ..Si daca ar fi fost bun si`ar fi rezolvat singur problemele ..`n fine ..astea`s comentarii care nu cred ca`si au rostul,daca sersh e plecat din tara ..inseamna ca a avut vreo legatura ..pt ca are coditze..happy
55.   Smecheri trimis de
( 2 apr 2008, 00:39:56
De ce nu va puneti numele astia care ziceti ca faceti si asteptati ? sau va cam cad morcovi din buzunare ? inca ceva ... Smecher = baiat cu bani facuti de el ..bani pe care n`are timp sa`i cheltuie ..automat e si destept nu ? .. aia`s putini in Suceava si prea putine auzi de ei ..pt ca majoritatea nu`s grandomani ..
56.   Rau trimis de
( 2 apr 2008, 00:42:01
sunt plecat in strainatate cu toata familia , mie tare dor de casa ,mas intoarce si maine acasa ,dar cand vad si aud asemenea lucruri imi trece dorul pe loc.intrebarea mea este : cine va conduce tara asta peste vreo 20 de ani??

pai daca ma uit la tineretul din romania vad numai gangsteri,spargatori de seifuri,,drogati(UITATE LA OTV),hoti,batausi etc. si mai vad si statul roman care se uita pasiv la aceste lucruri ,SI nu face nimic^!!!!!!!! si va fi si mai rau!!!!!(parerea mea).
57.   :P trimis de
( 2 apr 2008, 00:55:24
nu va mai dati atata cu parerea ... c`a fost sau nu mana lu shersh... e long story aici ... aja k gura mica ji nu va mai agitati atata,k oricum parerea voastra prea putin conteazatongue important e sa`i infunde pe cei 4 crai kre is mari smardoi cu baietzashi k burdujeni ...straight face ... ji restu mancatorilor de **** ... luai`atzi dranga la mozoale lu gemanaru ji lu paduretz ... soareci de camera kre suntetzi ... mult drum
58.   Iti aminteste ceva................numele de zara?? trimis de
( 2 apr 2008, 11:09:42
te-ai ajuns si tu bai??? care te-a ***** zara in fundulet,bai spaima vampirilor!esti un sconcs inputit si stai linistit ca daca ai sa ajungi la parnaie nu o sa te **** nimeni ca esti urat cu crengi!si pt trasu de plug....stai acasa ca ai plod!cat despre,anunt nu cred ca de la o masina s-a ajuns la asa ceva ,cred ca a fost alceva!
59.   Ati ajuns de rasul lumii trimis de
( 2 apr 2008, 11:45:56
Bai fratilor mie sincer mi`e mila de copilul pe care il are plugaru ala ca in rest ar trebui sa infundati toti puscaria...sunteti toti niste sifoni dar tot voi sunteti tari in *****....burduja e un baiat bun asta ca sa stie toata lumea care nu`l cunoaste si care`l mananca la ****....nu a avut niciodata de impartit nimic cu nimeni toata treaba e ca moare lumea de invidie ca baietii fac bani si restu freaca menta pe un scaun in piatza mica si vand telefoane.Crapa inima`n voi...dar nu va vine si voua randul?? V`ati luat 4 de 1....cat de prosti puteti fi???Si acum ce faceti??O dati la impacari nu?Nu va convine sa ajungeti fetite pe la botosani....ahaa si lui Gemanaru oricum ii ***** ca n`aveti ce`i face....si ce atata mancati la **** de paduretz...da`ti numele tifosilor si vedem atunci care pe care....toti 3 se pisa pe voi ca`i doare pe ei la basca de ce **** mancati voi...;) love struck
60.   Bv`o trimis de
( 2 apr 2008, 12:23:20
bineeee Annabig grin .... bv`otonguesmug aja e .. deci sa le dam la **** sifonilor ji invidiosilorbig grin ...
61.   Pt AL-QAIDA trimis de
( 2 apr 2008, 12:42:20
Mai baiatule vad ca tare`ti mai place sa mananci lumea de *** ce nu dai fatza in fatza cu ``schilodul`` de paduretz sa vezi ce schilod e...te tzine??? astept raspuns urgentlaughing))))))) tifosuleeeeeeeeeeeee
62.   ........ trimis de
( 2 apr 2008, 12:47:37
oricum vampiru se fute in cur

63.   :P trimis de
( 2 apr 2008, 12:48:30
daa tu ANNA totzi is smardoi in spatele monitorului .... degeaba astepti rasp ..=)))) tupeu ala dak avea ceva de zis la adresa lu paduretz trebea sa`i zica in fata... dar cum nu poate sa`i faca altceva dekt sa`i suga**** se agita k un pepsi aici pe forum .... sclaviloorr nu mai postati comm dak n`aveti curaju sa scrietzi j numele ... ce jegi penali ... multaa **** pizde`n****ce suntetzi ...
64.   :P trimis de
( 2 apr 2008, 12:53:52
chiar stiti cum o fost faza cu vampiru j zara ?rolling on the floor)) n`aj puteaa sinceer ... pt nijte haine ...rolling on the floor)))))))) smardoiu**** mele ... ti`ai dat tubu la bataie j`aku ejti mare cocos ... sclav fara dinti ...
65.   Pffff trimis de
( 2 apr 2008, 12:55:56
Bine zis ..... Clontzosule te`ai daruit pe 2 haine.....rusine sa`ti fie...eu nu te`as fute nici sa`mi platesti.....ZABALOSULEEEE
66.   Pffff trimis de
( 2 apr 2008, 12:57:58
Bine zis ..... Clontzosule te`ai daruit pe 2 haine.....rusine sa`ti fie...eu nu te`as fute nici sa`mi platesti.....ZABALOSULEEEE
67.   Talharie,etc... trimis de
( 2 apr 2008, 20:23:27
parerea mea e kiar dak se impak sii iarta el....e totusi fapta cu violentza,si nu te iarta instantza. in fine era un cantec odata "viatza este k sio scara"..:))... dupa fapta si rasplata..nai cum sa fii si sifon si baiat...knd dai baietii pe gheata din invidie..se intoarce..doar nai crezut k ramane asa...si e doar inceputul;..poti sa cantzi deacu mult la muzicutza gaborilor k nu prea mai sunt sanse...trebuia sa te gandesti k ai un copil..si sati vezi de treburile tale nu de ale altora...fii sigur plugarule k e doar inceputul...asta a fost legal va urma sa platesti si pe partea astalalta..
68.   Am gloante pt toti smecherii cand vin in tara trimis de
( 2 apr 2008, 21:37:50
abia astept sa execut cativacrying(

69.   Darlailor trimis de
( 2 apr 2008, 23:05:14
noroc de scandalurile astea cu interlopi se mai injura lumealaughing
70.   . trimis de
( 2 apr 2008, 23:14:18
am respect pt multi baieti din suceava asta...insa pt a serseniuc niciodata...
71.   Tssss trimis de
( 2 apr 2008, 23:18:11
prost mai mare ca sers ma jur daca am vazut in ss rolling on the floor) cik zice el la baietzi "am o geaca adidas, se pisha pe toate gecile din suceava, cine vrea sa cumpere?"laughing prost rau ma jur
72.   PT FANII LU' SERSENIUC trimis de
( 2 apr 2008, 23:20:53
CE SMECHER DIN ORAS ATI MAI AUZIT SA IA BATAIE DE LA LUCRATORII DE LA ROSAL...SERSENIUC A LUATrolling on the floorrolling on the floor) SAU DE LA UN DASCALrolling on the floor))
73.   VA-M FACUT LA PSIHIC!! trimis de
( 3 apr 2008, 00:10:16
nu mai subestima lumea plugare...ca esty la sexu omului..sti reclama la beck`s?doar k tu bei pipi..omu alege..ori,.....ori!!SMECHERI AU LUMEA LA INAINTARE!!!!cU SAU FARA 2 DINTZI!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei