Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 apr 2008 - Anul XIII, nr. 77 (3758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Profesor de la un liceu din Dorohoi, suspendat din funcţie după ce a fost filmat pipăind eleve

Marţi, 1 Aprilie 2008 (18:05:42)

Un profesor de la Colegiul Naţional "Grigore Ghica Voievod" din Dorohoi, implicat recent într-un incident violent cu unii dintre elevii săi şi care a fost filmat cu telefonul mobil în timp ce pipăia şi îmbrăţişa elevele a fost suspendat de ISJ Botoşani cel puţin până la sfârşitul anului şcolar.
  Imaginile cu profesorul din Dorohoi au fost postate pe site-ul You Tube şi ar fi fost filmate anul trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din filmare se vede cum profesorul de fizică îmbrăţişează câteva tinere şi le pipăie, fără să se jeneze de ceilalţi elevi.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a decis, marţi, suspendarea profesorului cel puţin până la sfârşitul anului şcolar.

"În 30 de ani de învăţământ eu nu am văzut asemenea comportament la un cadru didactic. Începând de astăzi, profesorul este suspendat de la liceu. În acelaşi timp, aştept concluziile de la expertiza medico-legală efectuată în celălalt incident, când a fost vorba de o agresiune. Dar, indiferent de rezultatele acesteia, cel puţin până la sfârşitul anului, domnul profesor nu va mai lucra în Colegiul Naţional «Grigore Ghica Voievod» din Dorohoi", a declarat inspectorul general adjunct Adrian Lăcătuş.

Profesorul fusese implicat, în urmă cu două săptămâni, într-un alt incident când a fost bătut de elevi chiar în timpul orelor de curs, după ce a reacţionat violent dând o palmă unui elev care a vrut să glumească cu el prefăcându-se că îl loveşte.

Astel, în timpul unei ore de curs, profesorul de la Colegiul Naţional "Grigore Ghica Voievod", din Dorohoi, a apostrofat un elev de clasa a XI-a care-l ironiza în timp ce preda. Liceanul s-a făcut că îl loveşte pe profesor, iar acesta a reacţionat lovindu-l cu palma. Imediat, elevul i-a tras profesorului un pumn în faţă, iar apoi a fost lovit şi de alţi elevi. Profesorul a sesizat Poliţia, care cercetează cazul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesor de la un liceu din Dorohoi, suspendat din funcţie după ce a fost filmat pipăind eleve .
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesor de la un liceu din Dorohoi, suspendat din funcţie după ce a fost filmat pipăind eleve0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei