Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steaua a învins FC Vaslui, scor 1-0, şi a egalat la puncte liderul CFR Cluj

Duminică, 30 Martie 2008 (18:02:36)

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, şi a egalat la puncte liderul clasamentului, CFR Cluj, care întâlneşte, în ultima partidă a rundei, pe Dinamo, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 65 de Jose Moreno, aflat la a doua reuşită consecutivă pentru "roş-albaştri". La un şut puternic din afara careului al lui Ovidiu Petre, mingea a ajuns la atacantul columbian, care a pivotat şi a marcat cu de la 11 metri, în stânga lui Hăisan.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 3. Andronic, 5. Mardare, 17. Bălace - 16. Sabou (4. Panait '60), 21. N'Doye - 20. Ljubinkovici, 30. P. Jovanovici (18. Buhăescu '57), 10. S. Frunză - 26. Bukvici (23. M. Matei '70). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski, 3. D. Goian, 6. M. Rădoi, 18. P. Marin - 8. Ov. Petre - 29. Mendoza (9. V. Badea '64), 10. N. Dică, 23. Pleşan, 16. Nicoliţă (25. Neaga '50) - 22. Jose Moreno (11. Habibou '88). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Andronic '34, P. Jovanovici '34, Bukvici '55, Buhăescu '73, Buhuş '85 / N. Dică '27, Ov. Petre '41, Goian '90+2

Partida a fost arbitrată de Istvan Kovacs, ajutat de asistenţii Marcel Savaniu şi Octavian Şovre. Rezervă a fost Marius Martiş. Observatorii partidei au fost Dumitru Mihalache şi Corneliu Sorescu.

La meci au asistat 9.000 de spectatori, între care 500 de suporteri stelişti.

Galeria vasluiană a afişat pe gard un banner cu mesajul "Din echipă cu renume european aţi ajuns milogii României" şi o cutie simbolică pe care era scris "Cutia Milei".

De asemenea, în apropierea galeriei vasluiene a fost postată o brichetă gigant, de aproximativ 2 metri, pe care scria "A se arunca în caz de urgenţă", aluzie ironică la faptul că Steaua a câştigat la masa verde meciul cu Rapid, din etapa a XXIV-a, care a fost întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0 pentru giuleşteni, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit de un obiect aruncat din tribună.

Înainte de începerea meciului, galeria vasluiană a mai afişat un banner uriaş pe care erau desenate două mâini: una liberă, care încearcă să apese pe un buton roşu aflat lângă alte două butoane verzi, şi una care ţine un ciocan, iar alături mesajul "La Vaslui nu funcţionează butoanele". Alte mesaje afişate de suporterii vasluieni: "În teren 11 jucători, cu arbitrul 12, trei puncte, faceţi furori", "Multe interese, un aranjament, o decoraţie / Fotbalul scos din ecuaţie", "Cu o brichetă s-a aprins campionatul".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua a învins FC Vaslui, scor 1-0, şi a egalat la puncte liderul CFR Cluj.
 Vizualizări articol: 533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steaua a învins FC Vaslui, scor 1-0, şi a egalat la puncte liderul CFR Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei