Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică la poezie

Andreica intenţiona să-i compună lui Iordache „Balada unui greier mic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Stilul poetic adoptat în ultima vreme de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, şi exersat pe omologul său de la PD-L, deputatul Romică Andreica, nu şi-a găsit corespondent printre democrat-liberali.

Iordache, care i-a dedicat lui Andreica o baladă în care l-a făcut pe acesta cu ou şi cu oţet, nu a avut parte de un răspuns în versuri.

Andreica a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că iniţial s-a gândit să-i compună şi el adversarului său politic o baladă, însă a renunţat la idee pentru că a considerat că acest gen de dispută ar fi jignitoare pentru electorat, care aşteaptă de la competitorii politici un mesaj constructiv.

Purtătorul de cuvânt al PD-L Suceava a afirmat că a găsit şi nişte titluri pentru balada către Iordache, şi anume „Balada unui greier mic” sau „Micul împărat”. Andreica este hotărât să nu mai răspundă la atacurile lui Iordache, pentru că „dumnealui a încetat demult să mai fie credibil”.

„Ce încredere poţi să mai ai într-un individ care te minte uitându-se în ochi tăi? Trebuie să ai maxim de tupeu şi infatuare ca să faci acest lucru. Aş vrea să dau exemplul de la Mitocu Dragomirnei petrecut în această săptămână, când domnul Iordache a avansat chiar sume de bani pe care le-ar fi încasat domnul Flutur pentru nu ştiu ce evenimente gen gripa aviară sau nu mai ştiu ce minciuni demontate de-a lungul timpului de domnul Flutur. Stilul domnului Iordache continuă să fie unul mincinos şi jignitor”, a declarat Andreica.

 

„Domnul Iordache a început vangheliada în Suceava”

Purtătorul de cuvânt al PD-L Suceava constată că Virginel Iordache a început „vangheliada” la nivelul judeţului, apreciind că acest stil „i se potriveşte de minune”.

Andreica consideră că omologul său de la PSD, „care a fost un iepuraş la primăria municipiului Suceava”, face acum pe victima, luându-i apărarea şefului său de la judeţ Gavril Mîrza şi încercând să puncteze prin atacuri la preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur.

„Domnul Iordache urmăreşte poate o funcţie publică poate în toamnă sau crede în visele dumnealui că PSD ar mai putea ajunge la putere şi local şi la nivel parlamentar. De altfel, având în vedere stilul dumnealui, până a dobândi o funcţie publică eu zic că i s-ar potrivi aceea de a participa în staff-ul de campanie al lui Vanghelie. Nu-i voi mai răspunde niciodată acestui personaj”, a declarat Andreica. El a făcut apel la confruntare electorală constructivă şi civilizată şi la promovarea unor dezbateri pe proiecte pentru dezvoltarea judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreica intenţiona să-i compună lui Iordache „Balada unui greier mic”.
 Vizualizări articol: 1169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Andreica intenţiona să-i compună lui Iordache „Balada unui greier mic”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare-i gradina cu PD-Laturi trimis de
(29 mar 2008, 15:02:31
Cand am spus ca locatarii din cocina PD-Laturi sunt niste creaturi greu de definit, unii lingai de fund flusturatic m-au bracuit rau de tot. Iata inca un exemplu. Ei se cred deja la guvernare, impart functii, fac scheme ca si copii mici la gradinita, dar cate nu viseaza. Fiti siguri, nu va voteaza decat niste stafii tip Stolo, "intelectualii" si afaceristii plini de "succesuri", pentru ca "altii nu mai vorbeste cu mine". Asta asa ca o trimitere la filozofia basesciana, biblia voastra de capatai. Vanghelie este cu 10 clase peste voi, incultilor. Si ca sa nu uit, BOMBALAILOR, la cotet cu voi.
1.1  RE: Mare-i gradina cu PD-Laturi trimis de
(29 mar 2008, 19:10:53
patitule, nu vrei sa ne cunoastem? mai mare cretin ca tine nu am intalnit pe niciun forum...ai un nivel subunitar al iq.....pari a fi un fanatic de tip medieval, nu un om civilizat si tolerant al secolului XXI....mi-as dori o discutie "face to face" cu tine!
1.2  RE: Mare-i gradina cu PD-Laturi trimis de
(29 mar 2008, 21:08:50
nu ai tupeu sa mai raspunzi, analfabetule de STAN PATITU? sunt convins ca esti un semidoct...iar constructiile tale verbale tradeaza gradul de incultura si rautate ce te caracterizeaza!
1.3  RE: Mare-i gradina cu PD-Laturi trimis de
(29 mar 2008, 21:18:56
S-o intalnit Stalin cu Hitler si nu om' putea noi? Numa sa te tina bracinaru. Vino cu propuneri, doar esti PDL-ist. Vezi ca sunt calm si am scris frumos. Caracteristici tehnico-tactice: 1,55 m inaltime, 49 kg imbracat, ochi albastri, blond. Nu chiar ca Marele Blond dar pe aproape. Spunemi, esti baiat sau fetita, dupa cum te guduri parca ai fi o fetiscana din Prelipca. Daca gresesc, sute de scuze.
1.4  RE: Mare-i gradina cu PD-Laturi trimis de
(30 mar 2008, 00:51:51
nu...sunt barbat....si nu sunt din prelipca, nici macar din suceava...oricum, sunt mult mai rafinat decat tine...ma bucur ca ai auzit de stalin si hitler...chiar vrei sa ne intalnim? numai ca eu, spre deosebire de tine, nu am scris niciodata urat despre partidul pe care il reprezinti...vad ca voi, pesedistii, doar campanie negativa stiti sa faceti...haide sa avem o dezbatere constructiva....ce zici?
1.5  RE: Mare-i gradina cu PD-Laturi trimis de
(30 mar 2008, 14:10:29
Bai Stan Patitu, nu ti-a spus nimeni cat esti de ****?Tu daca **** PSD-ul te crezi destept?Pupincurist esti tu.
2.   Iar se baga caratorul de vorbe in seama trimis de
(29 mar 2008, 16:15:45
ia si bea banii pentru care esti platit si taci mai guzganule din gura. lu virinel jordache eu i-as compune : " Balada unui creier mic!"
2.1  RE: Iar se baga caratorul de vorbe in seama trimis de
(30 mar 2008, 14:14:19
Mare adevar ai mai spus.Numai ca emanatiile din creierul lui mic sunt otravitoare,duhnesc a hoit comunisto-ceausist.
3.   Staaaaaan? trimis de
(29 mar 2008, 20:08:40
Patitu,esti un *****!The End.
3.1  RE: Staaaaaan? trimis de
(29 mar 2008, 21:31:46
Voi, astia din PD-Laturi lucrati numai in haita. Cred ca nu sunteti suspecti de turbare, nu de alta da sa nu care cumva de atata muscat de****sa am probleme. Imi place la nebunie cum va afisati nivelul de pregatire politico-ideologica, ca un fir rosu se vede linia trasata de marele Baselu si trepadusii. Nu mai vorbesc de ceilalti stalpi de baza, Lenutele, Stafia Stolo si nu in ultimul rand ****** Flutur. *********
4.   Verginel minte trimis de
(29 mar 2008, 22:53:55
Nea Andreica, nu se osteni degeaba, nu se potriveste balada greierului la pork.

Iordache sa ne spuna cum primea shpaga Dacia lui, care mereu era descuiata.

Iordache sa ne spuna din ce bani a facut viloiul de intorci tirul in el.

Iordache sa ne spuna cum fura banii de la Scoala, si CJ...avand doua norme intregi.

Iordaca sa ne zica cum a tinut un om bolnav in proceste pana ce l-a bagat in pamant dupa care ia manglit casa.

Iordache sa ne zica cum ridica el mana in sus la CJ pe euroi

Andreica, lui asta i se potriveste balda porkului.
4.1  RE: Verginel minte trimis de
(30 mar 2008, 12:02:15
Daca a construit vila cum a mai furat-o de la cel care a murit? Mare-i gradina ta, Doamne. Ce ti-e si cu activistii PD-L, tupeu nemasurat, victimizarea adversarilor fara a aduce dovezi �n sprijinul celor afirmate si asta sub protectia anonimatului de pe forum, ca o dovada de curaj nebun.
4.2  RE: Verginel minte trimis de
(30 mar 2008, 15:56:28
vila numarul 2, ce esti asa greu ce cap, tovarase?
5.   JALNIC trimis de
(29 mar 2008, 22:57:45
ACEST STAN ***** ESTE UN *******.........
6.   Pentru briceag trimis de
(30 mar 2008, 17:45:55
Mai briceag tu stii cine este acest ***** de Andreica tatsu si mama sa au fost cei mai infocati comunisti din Falticeni.Andreica senior un **** dela Boroaia si mama sa din Bogdanesti .Andreica e ****** cu carul de unde sa stie el poezii doar daca ii sufla la ureche Gripa aviara.Lasa te mai briceag de meserie si ia o pauza pina dupa alegeri.
7.   Andreica, om de respect si consideratie trimis de
(30 mar 2008, 20:47:28
Nu este adevarat!..CUTIT umbla aici cu diversiuni. Nu conteaza de unde esti, ci unde ai ajuns. Andreica nu este si nici familia lui nu au fost gomunisti.

Andreica este ocupat pana pese cap ca sa mai faca balade si poezii acum, poate baga o bucata de Toparceanu, dar i-am zis ....treaba asta cu greierul nu merge la Phork.

Lui Dontu ii mergea poezia asta cu greierul, ala chiar ca nu a facut nimic cu mainile in viata lui(daca nu punem la socoteala neprihanirile). Un lenes de nota 10.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei