Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pancu: Rapid va rămâne singura echipă penalizată din istorie

Duminică, 30 Martie 2008 (13:42:58)

Mijlocaşul Daniel Pancu a declarat că Rapid va rămâne singura echipă din istorie penalizată pentru incidente ca acelea care au dus la întreruperea derbiului cu Steaua, la 20 martie, în etapa a XXIV-a, şi în urma cărora Comisia de Disciplină a FRF a acordat "roş-albaştrilor" victoria cu 3-0.
  "Eu am spus de la început că nu avem nicio şansă. Nicio echipă nu va mai fi penalizată, o să rămână Rapidul, vă spun sigur, vom rămâne singurii în istorie. Nici nu mai contează acum. La Craiova am fost lovit cu o piatră, nu s-a luat nicio măsură. Au mai fost atâtea cazuri, la Galaţi nici nu mai ştiu câte monezi şi brichete mi-au trecut pe lângă cap. Părerea mea e că a fost o înscenare totul, dar faptul este consumat. Noi sperăm să nu se fi decis aşa primele două locuri. Mai sunt opt etape, deci 24 de puncte în joc, dar sunt puţine şanse să mai fie vreo surpriză", a spus Pancu.

De aceeaşi părere este şi coechipierul său Emil Dică, care a precizat că decizia Comisiei de Disciplină este o nedreptate pentru jucători. "Am adormit pe la 3 noaptea, dar din păcate s-a dat ce s-a dat şi nu cred că e corect faţă de noi, jucătorii, pentru că noi nu avem nicio vină. Dezamăgirea e foarte mare pentru că noi ne antrenăm, muncim în fiecare zi şi apoi pierdem un meci în care conduceam. Sunt şanse foarte mici să se mai schimbe ceva la apel. Nu e normal să se decidă la masa verde, dar în viaţă mai sunt şi lucruri anormale. Oricum, vom fi singura echipă din fotbalul românesc care pierde la masa verde. Sper să mă înşel, dar nu cred", a punctat Dică.

Mijlocaşul Costin Lazăr crede, în schimb, că după sancţiunile dictate împotriva Rapidului vor mai fi penalizate şi alte echipe. "E nedrept, fotbalul în general e nedrept, dar trebuie să ştim să acceptăm şi înfrângerile. Am aşteptat decizia pe Internet până la două noaptea şi, după ce am aflat-o, mai mult ne-a ambiţionat pentru meciul de azi. Oricum, e greu la apel. Rapidul a fost prima echipă sancţionată şi cred că vor mai fi şi altele. În Liga I n-am mai dat două goluri într-un meci, e foarte frumos, dar mai mult mă bucur pentru victoria de azi, pentru că e importantă pentru moralul nostru", a spus Costin Lazăr, care a marcat de două ori în meciul cu Ceahlăul, câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Comisia de Disciplină a FRF a acordat victoria Stelei, cu scorul de 3-0, în derbiul cu Rapid, întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0, pentru giuleşteni, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. Sancţiunea a fost dictată în baza articolului 83.2, raportat la art. 34 din Regulamentul disciplinar al FRF, iar FC Rapid a fost amendat şi cu o penalitate de 3.500 lei. De asemenea, clubul Rapid a fost sancţionat cu organizarea a două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise, în baza articolului 83.3, litera d, raportat la articolul 82.1 şi 3, literele a şi c, din Regulamentul disciplinar al FRF, şi cu o penalitate de 50.000 lei.

FC Rapid a anunţat că va contesta decizia la Comisia de Apel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pancu: Rapid va rămâne singura echipă penalizată din istorie.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pancu: Rapid va rămâne singura echipă penalizată din istorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei