Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Zeci de elevi suceveni s-au calificat la olimpiadele naţionale cu profil tehnic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

43 de liceeni suceveni, care studiază la profilurile tehnice, s-au calificat la etapele naţionale ale olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară tehnologică.

Elevii provin de la Grupul Şcolar „Laţcu Vodă” din Siret, Grupul Şcolar nr. 1 din Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava, Colegiul Agricol Fălticeni, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, Grupul Şcolar „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, Grupul Şcolar „Nicanor Moroşanu” din Pîrteştii de Jos şi Grupul Şcolar „Andronic Motrescu” din Rădăuţi.

Elevii calificaţi la etapele naţionale ale olimpiadelor tehnice sunt din clasele X-XIII, inclusiv de la clasele de liceu tehnologic, ruta progresivă, şi anume elevi care au urmat şcoala profesională şi apoi au continuat cu liceul.

 

Zece suceveni la naţionala de istorie 

Elevii calificaţi urmează profiluri diverse, de la tehnician proiectant, mecatronist sau tehnician în construcţii şi lucrări publice până la tehnician în gastronomie, tehnician veterinar sau tehnician ecolog.

În ceea ce priveşte calificările elevilor suceveni la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare, zece elevi din judeţul Suceava vor participa în perioada 29 aprilie – 4 mai la olimpiada naţională de istorie, care va avea loc la Târgu-Mureş. Elevii sunt din clasele VIII-XIII şi sunt din Suceava, Rădăuţi, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de elevi suceveni s-au calificat la olimpiadele naţionale cu profil tehnic.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Zeci de elevi suceveni s-au calificat la olimpiadele naţionale cu profil tehnic2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(29 mar 2008, 14:22:59
Aria curriculare este "tehnologii" si in aceasta se incadreaza si disciplina Educatie tehnologica de la gimnaziu. De ce autorul articolului nu precizeaza ca si la aceasta disciplina se invata, se participa la olimpiada nationala si se aduc premii si mentiuni asa cu a fost anul trecut, dar si in alti ani??? Vrem ca aceastei discipline sa i se recunoasca statutul si importanta si sa nu mai fie considerata "cenusareasa" tuturor. Felicitari celor 4 elevi din cl V/VIII care vor participa la Olimpiada nationala la Focsani!!!
2.   Rele trimis de
(29 mar 2008, 20:43:04
ILUZII CU PRIVIRE LA ASA ZISE OLIMPIADE, CARE NU FAC SCOLA MAI BUNA.

vEDETI CE DEZASTRU ESTE IN SCOLI. nU SE MAI MERFGE PE COMPETITIE DOMNILOR RAMASI IN URMA CI FIECARE COPILSA SE AFIRME DUPA POSIBILITATI.

vA ILUZIONATI DEGEABA.... RUSINE...
3.   ORICUM TREBUIE SA MEARGA CEI CU LOCUL I trimis de
(29 mar 2008, 23:11:22
CE MAI ARTICOL,IN FIECARE AN MERGE CATE UN ELEV LA FIECARE CLASA 9,10,11,12, SI RUTA PROGRESIVA,ACELA CU NOTA CEA MAI MARE LA FAZA PE TARA.CA ACOLO NU MAI FAC NIMIC ASTA E ALTCEVA.

DE CE AU FOST LA OLIMPIADA TEHNICA PROFESORI IN COMISIA IN CARE AVEAU SI ELEVI PARTICIPANTI????

S- A SIMTIT ASTA LA NOTARE,CARE NU AU AVUT PROFESORUL DE LA CLASA IN COMISIE NU A LUAT NIMIC CHIAR AU FOST ASPRU DEPUNCTATI.
4.   Porcilor trimis de
(30 mar 2008, 10:31:09
Ce vreti bhai ,va e ciuda ca nu sunt si neamuri de a voastre? copiii aia tot au pus mina pe carte!asa 5 minute dar sau straduit! da voi ***** de ce sa vedeti partea buna,nooo..... totui la pamint! **** va ti intrebat cum de copiii capsunarilor se descurca bine in spania chiar daca nu stiu o boaba spaniola,la mate, chimie etc.credeti ca asa au iesit din *****? noooo,tot amarita de scoala romaneasca!
5.   NEDUMERIRE trimis de
(31 mar 2008, 10:53:57
Acesti zeci de elevi au nume , de ce nu sant prezentati cu numele lor, cu profesorii lor, ci doar asa ca sa publicati un articol, despre realizarile scolilor si mai ales ale elevilor doar asa la general !? Dar daca ar fi vorba despre un viol sau alte lucruri atunci cat mai pe larg. Participa elevi la multe manifestari cu rezultate remarcabile , reprezinta judetul, scolile in care invata , dar nici o publicatie nu sufla nici o vorba.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei