Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrian Porumboiu îşi acuză jucătorii: Toţi sunt nişte nesimţiţi!

Duminică, 30 Martie 2008 (19:37:16)

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că toţi jucătorii din echipa antrenată de Dorinel Munteanu "sunt nişte nesimţiţi", după prestaţia foarte slabă din meciul cu Steaua, pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, în etapa a XXVI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Becali nu are niciun fel de vină. De vină suntem eu şi jucătorii. Eu ce pot să fac mai mult în condiţiile în care au jucat pe o primă de 400 de milioane? Asta este nesimţire curată! Toţi sunt nişte nesimţiţi. Chiar dacă sunt suspendat, aştept să plece toată lumea şi mă duc în vestiar să le mulţumesc pentru efortul depus. Eu sunt fraier, pentru că îi aduc să joace la Vaslui în loc să-i las să joace pe la Botoşani. Asta e condiţia lor. Eu tot fac echipă, nu pot să merg în continuare cu aceşti jucători. Vor să-mi păteze mie numele? Eu turbez acolo în tribună să văd nişte nesimţiţi de jucători. În alte meciuri au jucat, iar acum nu au făcut absolut nimic", a spus Porumboiu.

Oficialul vasluian consideră că şi antrenorul Dorinel Munteanu este vinovat pentru rezultatul şi evoluţia echipei din meciul cu Steaua. "Munteanu este şi el vinovat. Ce? El nu avea o primă de 150 la sută în cazul unei victorii? Scoate pe cel mai bun din echipă (n.r. - Petar Jovanovici), era practic cel mai periculos jucător al nostru... Dorinel Munteanu să rămână să-şi ducă contractul până la capăt, iar dacă vrea să plece să o facă. Nimeni nu este ţinut cu forţa la Vaslui şi poate să plece toată echipa", a punctat Adrian Porumboiu.

Fostul arbitru FIFA a subliniat că partida de duminică "este a doua mâhnire" pe care o trăieşte de la implicarea la FC Vaslui şi nu crede că este întâmplător că se întâmplă tot la un meci cu Steaua, după ce în urmă cu două sezoane "roş-albaştrii" au câştigat campionatul după o victorie în ultima etapă la Vaslui, cu scorul de 4-0, coroborată cu un eşec al Rapidului la Petroşani. "Este a doua mâhnire pe care o am de când am investit în fotbal şi deloc întâmplător tot cu Steaua. Dar o să aflăm adevărul peste vreun an de zile, cum o să aflăm şi cu bricheta, cum s-a aflat şi adevărul de la meciul dintre CFR şi Dinamo, când Becali a spus că a dat un milion de euro celor de la Dinamo. Nu rămâne nimic înmormântat. Nu pot să cred că asta e valoarea echipei", a spus Porumboiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Porumboiu îşi acuză jucătorii: Toţi sunt nişte nesimţiţi!.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Porumboiu îşi acuză jucătorii: Toţi sunt nişte nesimţiţi!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei