Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: Partidul care va câştiga Bucureştiul va marca o anumită direcţie de vot

Joi, 27 Martie 2008 (17:45:01)

Deputatul PSD Adrian Năstase consideră că partidul al cărui candidat va câştiga Primăria Bucureşti "va marca, într-un anumit sens, o anumită direcţie de vot" şi spune că decizia PSD în cea ce priveşte candidatul pentru Primăria Capitalei nu trebuie să fie "marcată de subiectivitate".
  Adrian Năstase a declarat, joi, la Ploieşti, că toate formaţiunile înscrise în cursa electorală la alegerile locale au "o responsabilitate deosebită" şi că partidul al cărui candidat va câştiga Primăria Bucureşti "va marca, într-un anumit sens, o anumită direcţie de vot". Năstase a adăugat că "votul politic va fi influenţat de câştigătorul de la Bucureşti". Adiran Năstase a mai declarat că pentru PDL "este important" să câştige Primăria Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu vreau să spun că trebuie să vină cineva care să ascundă în continuare hârtiile care, într-un fel sau altul, şi deciziile care, într-un fel sau altul, au fost luate uneori aiurea în cadrul Primăriei Generale", a spus Năstase.

În ceea ce priveşte discuţiile din cadrul PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, Adrian Năstase a afirmat că ambii candidaţi luaţi la acest moment în considerare - Marian Vanghelie şi Sorin Oprescu - au calităţi care-i recomandă pentru a fi nominalizaţi.

Despre Marian Vanghelie, Năstase a spus că are avantajul că se bucură de "sprijinul masiv" al organizaţiei PSD Bucureşti şi că are "calităţi de luptător şi de organizator deosebite", în timp ce, referindu-se la Sorin Oprescu, Adrian Năstase a afirmat că acesta se bucură de o percepţie mai bună nu doar la nivelul Bucureştiului, ci şi la nivelul judeţelor, lucru care, susţine Năstase, "contează din punctul de vedere al impactului general".

Întrebat pe care dintre cei doi posibili candidaţi îl preferă, Năstase a reamintit că are o "relaţie specială" cu Sorin Oprescu şi că îi înţelege acestuia "o anumită frustrare şi o anumită nemulţumire" legate de faptul că atunci când a candidat la Primăria Bucureşti organizaţia PSD din Capitală nu s-a mobilizat suficient.

"În momente importante în competiţiile electorale anterioare el (Sorin Oprescu - n.r.) a pierdut la diferenţe extrem de mici şi poate că o mobilizare mai bună atunci a organizaţiei noastre de Bucureşti ar fi ajutat ca istoria, nu doar a Bucureştiului, ci şi istoria României, să fie alta", a spus Năstase.

El a adăugat că decizia PSD în ceea ce priveşte numele candidatului pentru Primăria Bucureşti nu trebuie să fie una subiectivă, cu trebuie bazată pe analize interne obiective. Întrebat dacă la acest moment există posibilitatea apariţiei unui candidat surpriză din partea PSD pentru Primăria Bucureşti, acesta a evitat să răspundă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: Partidul care va câştiga Bucureştiul va marca o anumită direcţie de vot.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: Partidul care va câştiga Bucureştiul va marca o anumită direcţie de vot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei