Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare

PNG Suceava şi-a anunţat candidaţii de primar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană a PNG-CD Suceava şi-a prezentat, marţi 25 martie a.c., candidaţii pentru funcţiile de primar din toate localităţile judeţului, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în sala „Dom Polski”.

În deschiderea manifestării, preşedintele PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu, a anunţat că organizaţia pe care o conduce intenţionează ca la alegerile locale din acest an să obţină un procent de minim 10% din voturile electoratului sucevean.

„Rezultatele obţinute de fiecare organizaţie locală, modul în care vă veţi implica în campania electorală, vor reprezenta criterii de performanţă în baza cărora veţi fi promovaţi din punct de vedere politic”, le-a transmis Ghiţă Ignătescu membrilor PNG aflaţi în sală.

El a explicat că alegerile locale vor reprezenta pentru PNG un pas extrem de important în vederea începerii pregătirilor pentru alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an, iar rezultatele obţinute vor demonstra că acest partid este unul „adevărat şi puternic”, cu numeroşi reprezentanţi în administraţiile locale.

În acelaşi timp, Ignătescu a arătat că potrivit unui sondaj IMAS, PNG ar obţine 8% din voturile electoratului, în timp ce preşedintele partidului, George Becali, ocupă a treia poziţie la încredere, după Traian Băsescu şi Theodor Stolojan.

„Preşedintele PNG, George Becali, este perceput ca o persoană puternică, impunătoare, ca un om care a reuşit în viaţă cu ajutorul lui Dumnezeu. În plan financiar este cel mai bogat om din România, în plan sportiv proprietarul celui mai puternic club de fotbal din România. Iar plan social este fără doar şi poate cel mai popular şi generos om”, a mai spus preşedintele PNG Suceava.

 

„PNG va fi buturuga mică ce va răsturna carul mare al neocomuniştilor”

După discursurile oficiale, au fost prezentaţi toţi candidaţii pentru funcţiile de primar, din care îi amintim doar pe cei care intenţionează să câştige primăriile localităţilor urbane, respectiv Mihaela Moroşanu – Suceava, Romeo Marcu – Rădăuţi, Eliza Panţîru - Gura Humorului, Costică Todică – Fălticeni, Liviu Stoleru - Câmpulng Moldovenesc, Ion Petru Gavril - Broşteni, Iulian Ionel Gheorghiţă - Dolhasca, Dumitru Ţîrlă – Frasin, Costel Maniliuc - Liteni, Dormidou Scripcari – Milişăuţi, Dorel Ichim - Salcea, Gheorghe Bahan - Solca, Ionel Chelba - Vicovu de Sus.

Prezent la Suceava, vicepreşedintele la nivel naţional al PNG, Constantin Alin Lupu, a arătat că acest partid va reprezenta „buturuga mică ce va răsturna carul mare al neocomuniştilor”.

El le-a transmis membrilor PNG prezenţi la acest eveniment mesajul lui George Becali, precizând că „preşedintele nostru vă iubeşte şi vă mulţumeşte pentru că sunteţi alături de domnia sa în slujba Crucii şi a neamului românesc”.

Lupu a declarat că rezultatele de după alegerile locale din acest an vor demonstra că PNG este un partid puternic.

„Cred că ne-am săturat de cei care ne-au condus până acum. Şi din acest motiv, haideţi, oameni buni, să ne trezim şi să facem, după majoratul Revoluţiei, o nouă revoluţie, începând de aici din Moldova”, a declarat Alin Lupu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNG Suceava şi-a anunţat candidaţii de primar.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
PNG Suceava şi-a anunţat candidaţii de primar4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu gigi pana la capat trimis de
(27 mar 2008, 12:50:58
eu cu ei o sa votez ca sunt curati si au credinta
2.   Stelist trimis de
(27 mar 2008, 13:48:42
votam png votam steaua
3.   Cv-uri trimis de
(27 mar 2008, 14:05:44
Unde gasim toate cv-urile acestor domni si doamne? Unde gasim afacerile pe care le detin ei si/sau familiile lor? Unde gasim declaratiile de avere? Macar sa putem vota in cunostinta de cauza!
4.   Mergem cu PNG-CD trimis de
(27 mar 2008, 14:51:48
alternativa este PNG-CD au si ei o sansa,eu le-o acord.
5.   Sondaj trimis de
(27 mar 2008, 16:52:28
Cine credeti ca va fi primarul Falticeniului?
6.   Mai multi ciobani decat oi trimis de
(27 mar 2008, 17:38:09
Da voi vreti chiar toti la primarie? Cine fras o sa mai ciobaneasca, doar nu l-ati lua pe Flutur ca aista va vinde toate mioarele si lasa numai berbecii, sa aiba cu cine sa se impunga. Doamne iartama ca am zis ca nu mai scriu de Flutur, da parca cineva dinauntru ma indeamna. Daca o sa iesiti voi toti primari atunci trai neica pe noi, cas, lapte, urda si bacite cu buricu gol fugarind lupii tineri din PNL. Succes, numa sa nu-l chemati pe Pimen sa va stropeasca cu aghiasma ca nu luati nimic, vedeti cum a procedat cu stadionul Steaua. Acuma nu ma bracuiti si voi ca destul ma musca de cur, pardon, fund, astia din PD-Laturi, viitoarele cadre de nadejde ale PNG pentru inlocuirea ciobanilor ajunsi primari.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei