Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plângeri

PSD, asaltat de plângeri la adresa lui Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni susţin că sunt asaltaţi de plângeri la adresa fostului ministru al agriculturii, senatorul Gheorghe Flutur, plângeri venite din partea oamenilor prezenţi la adunările pe care le face PSD în localităţile judeţului.

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Cornel Popovici, a declarat că cea mai importantă problemă cu care se confruntă sucevenii, problemă care a apărut pe perioada „guvernării portocalii”, se referă la Legea 247  a proprietăţii, sau Legea Flutur, cum i se mai spune.

„Oamenii ne-au spus că până să declanşeze a doua revoluţie portocalie îi cer domnului Flutur să-si asume Legea 247, datorită căreia populaţia rurală a Românei se află în procese. E un subiect asupra căruia noi vom reveni şi vom aduce cazuri concrete prin care să arătăm că datorită acestei imperfecţiuni a legii oamenii sunt puşi pe drumuri în cea ce priveşte retrocedarea”, a spus Popovici.

 

Preţurile mari la alimente puse în cârca lui Flutur

Vicepreşedintele PSD Suceava a adăugat că sucevenii îl acuză pe Flutur că, datorită politicii sale, preţurile la alimentele de bază au luat-o razna, în timp ce produsele agricole se vând pe sume de nimic. „Domnule Flutur, spun oamenii, vin sfintele sărbători de Paşti. Cum veţi explica oamenilor că datorită politicii dumneavoastră un litru de ulei azi este 70.000 de lei vechi, un kilogram de făină este 25.000 de lei, un kilogram de zahăr este 40.000 de lei, iar ţăranii noştri sunt mai săraci în situaţia în care pentru jumătate de litru de apă plată plătesc trei litri de lapte? Tot datorită politicii dumneavoastră, domnule Flutur, cartofii de import comercializaţi în marile lanţuri de magazine costă 15.000 de lei, iar oamenii care muncesc cu trudă pe ogoare nu pot vinde un kilogram de cartofi nici cu 2.000 de lei vechi. Unde sunt acele minunate pieţe ale cartofului promise în anul 2004 pe marginea şanţurilor de la Moara, Şcheia, Grăniceşti, Vereşti sau Milişăuţi?”, a spus Popovici.

 

Flutur, somat să coboare „la firul ierbii”

El îi recomandă lui Flutur, „decât să se joace de-a politica la televizor”, să coboare pe teren, „la firul ierbii”, să asculte necazurile oamenilor „pe care tot le le-a provocat” şi să le şi rezolve.

„Să rezolve inclusiv problema tichetelor pentru subvenţii, a căror tipărire a costat 70 de miliarde de lei vechi, iar ţăranul român s-a ales cu praful de pe toba maşinii de ministru al agriculturii. Oamenii sunt disperaţi. Când aud la televizor a doua revoluţie portocalie tremură de frică, pentru că nu se poate mai rău de atât”, a precizat vicepreşedintele PSD Suceava, care a mai adăugat că la adunările PSD oamenii „vin valuri” din toate comunele judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD, asaltat de plângeri la adresa lui Flutur.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD, asaltat de plângeri la adresa lui Flutur1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMUNISTILOR trimis de
(27 mar 2008, 12:01:56
EU NU CRED CA FLUTUR ESTE VINOVAT DE ACESTE LUCRURI CI ACTUALA GUVERNARE. CE VINA ARE FLUTUR CA UN KG. DE CARTOFI DE IMPORT COSTA 15000 LEI VECHI. CINE I-A IMPORTAT? CINE A LUAT COMISIOANE? DE CE NU SE INCURAJEAZA PRODUCTIA INTERNA? ESTE RUSINOS CA GRANARUL EUROPEI CU ERA NUMITA ODATA ROMANIA SA IMPORTE FAINA DIN UNGARIA SAU CARTOFI DIN POLONIA SAU TURCIA. DE CE GUVERNUL TARICEANU NU A OPRIT ACEST LUCRU. AUD?
1.1  RE: COMUNISTILOR trimis de
(27 mar 2008, 17:53:05
aici e mana lu marza pt ca sa speriat de sondajele din mediul rurallaughing stiu domnule marza altceva nai ce face .. mai degraba iti iei niste ciubote si un harletz ar prinde mai bine da cum sa te mazgalesti tu cand poti sta cu fundu in sus ca sa te pupe clontubig grin.. ahh si creca nu te poti apleca de burta
2.   Reclamatii justificate trimis de
(27 mar 2008, 13:39:07
Pai nu este normal ca atunci cand imi intra porcul vecinului in papusoi, sa-l reclam? Asa si cu Flutur, fiind un exemlar feroce de porcina in politica si improscand peste tot cu rahatul pe care-l serveste la adunarile PDL-iste multijudetene, oamenii reclama pe buna dreptate. Nu mai este mult pana pe 1 iunie si scapam de specimenele astea, aveti putintica rabdare, oameni buni.
2.1  RE: Reclamatii justificate trimis de
(27 mar 2008, 20:30:52
am stat vreo cateva zile si am studiat acest nume STAN PATITU ....eu cred asa ....ca e o jigodie PSD_ista care are acest nume de cod sa il recunoasca tata marza ca si-a facut comentariu zilnic ....mare lichea ordinara ...in loc sa zica , ceva constructiv face numai injurii ....deci STAN PATITU=jigodie PSD-ista
3.   Pentru STAN trimis de
(27 mar 2008, 15:05:36
Flutur e padurar mai STAN, de ce il insulti pe acest om maret? Mediul lui natural e padurea! Acolo se va intoarce dupa alegeri!
4.   RSP .PTR STAN IMPUTITU trimis de
(27 mar 2008, 15:39:32
BAI IMPUTITULE SI RESTUL COMUNISTILOR DIN P.S.D. ..CE ARE SULA CU PREFECTURA ,CE LEGATURA ARE PRETUL ULEIULUI CU FLUTUR .VA IES DIN BIBILICILE ALEA NUMAI TAMPENII ..NU SPUNETI CA VOI SI P.N.L.ul CARE SUNTETI LA PUTERE A-TI ADUS TARA IN SITUATIA ASTA..ELECTORATUL NU O SA-L MAI PUTETI MINTI CU CIORI DIN ASTEA CARE NUMAI VOI LA P.S.D. LE VEDETI PORUMBEI IMACULATI...
4.1  RE: RSP .PTR STAN IMPUTITU trimis de
(27 mar 2008, 17:20:46
Inca un exemplu de neam prost inregimentat in cocina PDL-isto- PCR-ista condusa de catre maria sa fermierul Flutur. Bombalaule.
5.   JALNICILOR trimis de
(27 mar 2008, 15:48:30
AM VAZUT INTR-O ZI O COADA MARE DE TOT SI NU STIAM LA CE ESTE .. ACUM ABIA MI-AM DAT SEAMA ERAU ASALTATI P.S.D.isti CU PLINGERI..DEJA IMI DAU LACRIMILE CIND STIU CIT VA DOARE IN COT DE TARANUL ROMAN...NESIMTITILORRRRRRRRRRR
6.   Mda trimis de
(27 mar 2008, 17:49:26
acuma se incearca sa se puna in carca la flutur totlaughing sa zicem ca el a facut legea da cine a votato oameni buni? si psdu si pnl ca altfel nu avea cum sa treaca ... si el nu mai e ministru de un an si da tot lui i se pune in carca ce se intambla cu taranii si cu laptele lor care de fapt e din cauza magazinelor mari... da sunteti prea posedati polititc sa va mai ganditi ca poate nui asa ... mai cititi un ziar financiar mai uitativa la un post de specialitate si dupa aia faceti comentarii de astea
7.   Bv x-ule trimis de
(27 mar 2008, 18:07:00
ce ai putea sa le cero comunistilor astia de psd-isti? asta e se simt amenintati si latra si ei pe unde apuca...slava Domnului ca nu toata e lumea incuiata ca sa va mai creada hotilor
8.   Jalnice atacurile la flutur trimis de
(27 mar 2008, 19:44:12
mirza eternizat in fruntea judetului dupa formula acesti submediocrii care ne conduc ar trebui sa-si vada de socotelile lui ,acum de cand cu uninominal mult mai complicate...acum nu mai sunt doar cativa consilieri de cumparat ci cam mult electorat care zice dl mirza ca e demn si nu se vinde ...pentru ajutoarle lui sociale sau pentru cele doua miliarde promise fiecarui viitor primar PSD la prima rectificare.e de compatimit acest psd care isi da cu stangu in dreptu si voteaza o lege de uninominal la consiliul judetean care pentru ei ,pesedisti expirati si compromisi de comisioane e sinucidere curata!
9.   Staaaaaan? trimis de
(27 mar 2008, 20:17:37
Esti prost! The End.
10.   Ajutor trimis de
(27 mar 2008, 21:23:38
stan patitu e pnl.ramane doar cu comentariile pe forum,ca pnl va juca hora cu taranistii vreo juma de veac!
10.1  RE: Ajutor trimis de
(28 mar 2008, 09:45:10
Este cumva PNL-ul un partid in care sa-ti fie rusine sa activezi? Eu cred ca-i un partid respectabil, cu oameni respectabili si de onoare. Rusinos este sa fi pdl-ist, partid care a pastrat toate metehnele comuniste, inclusiv intimidarea prin folosirea dulailor dresati sa convinga pe cei care nu sunt de acord cu ineptiile lor. De exemlu, este un nebun, GIOVANNI, care se crede justitiar si-mi prevesteste o desconspirare si pedeapsa aspra pentru ca-l contrazic. Esti un nemernic, dupa felul cum ai pus problema eu, daca as fi pdl-ist, te-as zvarli afara ca pe un rahat, faci de ras specia umana. Nu mai am cuvinte, doar sa mai spun ca PD-Laturi si-a intrecut chiar si partidul mama PCR. Asta asa ca sa stie poporul cu cine voteaza. Bombalailor.
11.   Mirak marge la intimidare trimis de
(28 mar 2008, 02:12:07
Mirzak, cel mai mare escroc al Sucevei.

Coane Gica, tot asa inainte. Nu te lasa intimidat de putregaiul asta comunist de Mirzak. Trebuie neaparat sa luam tot ce ni se cuvine din administatia Sucevei si ...desigur, localele.

PDL, un partid care si-a castigat resepctul.

Toata consideratia!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei