Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iuliu Mureşan: Decorarea lui Deaconu prinde bine în an electoral

Joi, 27 Martie 2008 (17:34:50)

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, că preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut probabil unele calcule când l-a decorat pe arbitrul Alexandru Deaconu, gândindu-se că Steaua are mulţi suporteri, iar o asemenea acţiune ar "prinde bine în an electoral".
  "Preşedintele Băsescu este un jucător, dar nu de fotbal, ci pe tărâm politic. Şi probabil că şi-a făcut nişte calcule că Steaua are mulţi suporteri şi prinde bine în an electoral", a spus Mureşan.

În ceea ce priveşte decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care va analiza vineri cazul meciului Rapid - Steaua, oficialul clujean a menţionat că, probabil, echipa din Bulevardul Ghencea va câştiga cele trei puncte la masa verde. "Mi s-ar părea corect reluarea meciului din minutul 73 sau în cel mai rău caz rejucarea partidei. Eu sper, dar nu sunt în comisie. Probabil că nu va fi aşa. După ce declaraţii s-au dat înainte de comisie, probil că aşa va fi (n.r. - victorie cu 3-0 la masa verde pentru Steaua). Şi în plus, există acoperire regulamentară. Deaconu putea să continue jocul. Dar a luat acea decizie. Acum acea decizie o să aibă urmări, se creează o practică, o speţă, care va trebui respectată. Probabil că toţi arbitrii la asemenea lucruri o să întrerupă partida. Pentru că trebuie să se aplice deciziile unitar, asta e foarte important", a adăugat preşedintele liderului Ligii I.

Arbitrul Alexandru Deaconu, a cărui decizie de a suspenda derbiul Rapid-Steaua a născut numeroase controverse, a fost decorat, marţi, de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul "Meritul Sportiv" Clasa a III-a, alături de alte pesonalităţi ale fotbalului românesc.

Preşedintele a declarat că l-a decorat pe Alexandru Deaconu pentru "curajul" dovedit de acesta în momentul în care a suspendat meciul Rapid-Steaua, şeful statului susţinând că tânărul arbitru a dat, astfel, semnalul că "în România trebuie să înceapă competiţia civilizată".

Traian Băsescu a decorat, marţi, la Palatul Cotroceni, personalităţi ale fotbalului românesc aparţinând generaţiilor anilor '60, '70, '80, '90 şi 2000, într-o ceremonie care ar fi trebuit să aibă loc, iniţial, la mijlocul lunii noiembrie 2007, şi care a fost amânată pentru primăvara lui 2008.

Deaconu a suspendat, joi, meciul Rapid-Steaua, în minutul 74, la scorul de 1-0, după ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. Decizia sa, care ar putea duce la pierderea meciului la masa verde de către Rapid, a stârnit nemulţumirea giuleştenilor şi a mai multor oameni de fotbal, care l-au acuzat că a făcut "jocurile" Stelei, echipă unde evoluat ca junior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iuliu Mureşan: Decorarea lui Deaconu prinde bine în an electoral .
 Vizualizări articol: 412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iuliu Mureşan: Decorarea lui Deaconu prinde bine în an electoral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei