Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rapid îl acuză pe arbitrul Deaconu de impertinenţă

Joi, 27 Martie 2008 (17:35:47)

FC Rapid l-a acuzat, joi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, pe arbitrul Alexandru Deaconu, cel care a condus cele două meciuri cu Steaua din acest sezon, de impertinenţă, după ce acesta a declarat că la partida tur fundaşul giuleştean Vladimir Bozovici nu a fost lovit cu un şurub.
  "Girat de Traian Băsescu şi Mircea Sandu, anonimul arbitru Alexandru Deaconu, devenit «vedetă» peste noapte, a început să-şi piardă coerenţa (nici aşa nu avea el prea multă...) şi să o ia de-a dreptul pe arătură! După ce a rupt-o la fugă de pe teren, ignorând orice obligaţie regulamentară, sportivă sau morală, fostul şi, se pare, actualul stelist Deaconu a început să articuleze şi alte fraze în afara văicărelilor tipice unui puşti de clasa a III-a (la asta s-o fi referit medalia primită la Cotroceni), făcând-o însă la fel de prost pe cât tuşeşte în fluier. Şi minte cu neruşinarea multor aşa-zise vedete de la noi, care încep să se dea importante imediat ce observă că se prăvălesc reflectoarele peste ele", se arată în comunicatul postat pe fcrapid.ro.

În comunicatul menţionat îl acuză pe Deaconu de rea credinţă: "Păi, domnule Deaconu, atunci ce şurub a mai predat Comisiei de Apel observatorul jocului Steaua-Rapid, dacă dumneata susţii cu o impertinenţă de neimaginat că respectivul obiect nici n-a existat?! Când toată lumea a văzut că jucătorul nostru, Cristi Săpunaru, i-a înmânat lui Alexandru Boc (în ciuda eforturilor lui Ionuţ Rada, să nu uităm!) şurubul care îi spărsese capul lui Bozovic, Deaconu vrea să ne spună că, probabil, Săpunaru s-a dus spre marginea terenului doar ca să dea mâna cu Boc... Dacă cineva mai avea vreo îndoială până acum în privinta bunei-credinţe a lui Deaconu, acum s-a lămurit definitiv".

Fundaşul giuleştean Vladimir Bozovici a fost lovit, în minutul 47 al partidei tur cu un şurub aruncat din peluza ocupată de suporterii stelişti, arbitrul Deaconu oprind partida pentru câteva zeci de secunde.

FC Rapid consideră că Deaconu n-a respectat regulamentele nici la partida tur, nici la cea din retur. "Dat, în sfârsit, în fapt pentru nerespectarea grosolană a regulamentului, şi în Ghencea, şi în Giuleşti, Deaconu apelează la nesimţire ca modalitate de susţinere a unei cauze deja pierdute. Premiat pentru fuga din Giuleşti şi pentru admirabilul spirit de autoconservare, sfidând astfel orice act de curaj adevărat săvârşit de alţi români rămaşi din păcate anonimi, monumentul de frică, laşitate, ignoranţă şi duplicitate numit Deaconu prosteşte o ţară întreagă şi legiferează fraudulos transformarea fotbalului românesc într-un banal concurs de aruncare cu bricheta. Ce credibilitate mai poate avea, de aici înainte, un asemenea arbitru făţarnic, ţinut în braţe cu o înverşunare absolut suspectă?", a conchis FC Rapid.

Judecarea cazului derbiului Rapid-Steaua, întrerupt în minutul 74 după ce arbitrul a fost lovit de un obiect din tribună, s-a amânat, joi, deoarece Comisia de Disciplină s-a declarat necompetentă să judece o plângere a giuleştenilor. Rapid a formulat o plângere împotriva deciziei arbitrului, considerând că decizia sa de a întrerupe meciul este neregulamentară. Comisia de Disciplină şi-a declinat competenţa şi a cerut CCA să se pronunţe dacă Deaconu a procedat regulamentar.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapid îl acuză pe arbitrul Deaconu de impertinenţă .
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapid îl acuză pe arbitrul Deaconu de impertinenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei