Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2008 - Anul XIII, nr. 71 (3752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comisia de Disciplină ar putea da joi verdictul în cazul Rapid-Steaua

Marţi, 25 Martie 2008 (16:26:41)

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal va judeca, miercuri, începând cu ora 17.00, incidentele de la meciul Rapid-Steaua, suspendat în minutul 74 din cauza lovirii arbitrului Alexandru Deaconu cu o brichetă, dar o decizie în acest caz s-ar putea da abia în cursul zilei următoare.
  "Comisia de Disciplină va judeca începând cu ora 15.00 cazurile din etapa a XXV-a a Ligii I, iar incidentele de la Rapid-Steaua vor fi analizate de la ora 17.00, atunci când au fost convocate părţile implicate. În funcţie şi de apărarea Rapidului, sunt şanse foarte mari ca o decizie în acest caz să se dea abia joi", au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, surse federale.

Aceleaşi surse au precizat că regulamentele FRF prevăd clar ca în această situaţie echipa gazdă să piardă partida cu scorul de 0-3, dar că Rapid poate obţine rejucarea partidei, în cazul în care avocaţii grupării giuleştene ştiu să întoarcă în favoarea lor cazul: "Ceea ce a apărut prin presă cum că se interesează în Spania despre un caz asemănător, dar în care meciul a fost rejucat, este o pistă greşită, nu vor avea astfel câştig de cauză. Dacă au avocaţi deştepţi, pot câştiga acest caz, adică partida să continue din minutul 74".

La data de 1 martie 2007, partida dintre echipele Betis Sevilla şi FC Sevilla, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Spaniei, a fost suspendată în minutul 58, după ce tehnicianul Juande Ramos a fost lovit de un obiect aruncat din tribună şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Incidentul a avut loc în minutul 57, după ce echipa FC Sevilla a deschis scorul, prin Kanoute. Lovit, se pare de o sticlă de suc în ceafă, în momentul în care se bucura pentru golul reuşit de echipa sa, tehnicianul echipei FC Sevilla, Juande Ramos, şi-a pierdut cunoştinţa, el fiind transportat pe o targă la vestiare. În timp ce jucătorii echipei oaspete şi ceilalţi membri ai băncii tehnice au decis să se retragă la vestiare, componenţii formaţiei Betis au rămas înmărmuriţi pe teren, aşteptând decizia arbitrilor. Potrivit raportului observatorului, partida a fost suspendată în minutul 58, în momentul în care FC Sevilla conducea cu scorul de 1-0, în manşa retur a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei. Federaţia Spaniolă de Fotbal a decis suspendarea pentru trei meciuri a stadionului grupării Betis Sevilla, după incidentul de la meciul cu FC Sevilla, şi reluarea partidei dintre cele două formaţii din momentul în care a fost întreruptă.

În minutul 71 al partidei Rapid-Steaua, la scorul de 1-0, un duel aerian între stelistul Mihăiţă Neşu şi Daniel Pancu s-a soldat cu accidentarea destul de serioasă a amândurora. Arbitrul Deaconu a întrerupt meciul şi a permis echipelor medicale să acorde îngrijiri celor doi fotbalişti. După câteva zeci de secunde, Deaconu s-a ghemuit acuzând o lovitură la cap cu un obiect aruncat din tribune. La staţia de amplificare a stadionului s-a anunţat că meciul va fi oprit dacă din tribune se va mai arunca vreun obiect. În timp ce Deaconu se îndrepta spre locul de unde urma să se reia meciul, aflat în dreptul tribunei a II-a, pe teren, în spatele său, a căzut un alt obiect aruncat din public, iar arbitrul a fluierat finalul întâlnirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisia de Disciplină ar putea da joi verdictul în cazul Rapid-Steaua.
 Vizualizări articol: 435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comisia de Disciplină ar putea da joi verdictul în cazul Rapid-Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei