Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2008 - Anul XIII, nr. 71 (3752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezinvoltură

Lungu recunoaşte lucrările făcute prin firma fratelui său la puncte termice

Marţi, 25 Martie 2008 (15:30:25)
Primarul de Suceava, Ion Lungu, a recunoscut, marţi, că firma fratelui său a executat lucrări de reabilitare a unor puncte termice din Suceava, dar a precizat că aceasta nu s-a întâmplat în urma unor contracte directe cu primăria, ci prin lucrări în subcontractare. În opinia primarului, acest lucru nu reprezintă o problemă pentru că este practica firmelor care câştigă licitaţiile să dea ulterior lucrări în subantrepriză şi doar întâmplarea a făcut ca unul dintre subcontractanţi să fie firma Pro Tehnica, a fratelui său geamăn.  “Nu înţeleg ce ar vrea domnul Donţu. Să-mi exilez familia în perioada în care sunt primar? Nu cred că este corect. Firma fratelui meu a făcut lucrări la punctul termic, nu este o chestiune ilegală, toate firmele procedează la fel. După ce câştigă licitaţiile, firmele dau lucrările în subantrepriză. La fel se întâmplă şi pe SAMTID şi pe ISPA. Firmele care câştigă licitaţiile caută apoi firme care să le vină în ajutor şi subcontractează o parte din lucrări”, a afirmat Ion Lungu.Lungu a mai arătat că fratele său şi-a înfiinţat firma în anul 2002, dar lucrări de acest gen, precum şi de reabilitare a unor şcoli, a efectuat de când este el primar. Întrebat dacă nu vede anumite similitudini între contractele indirecte ale fratelui său cu municipalitatea şi afacerile copiilor fostului prefect PSD Ioan Cuşnir şi ai preşedintelui Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, pe care atât Alianţa D.A. cât şi actualul lider al primarului Lungu, Gheorghe Flutur, le-au acuzat în ultimii ani ca “afaceri de familie”, Ion Lungu a răspuns: “Nu ştiu, eu nu am acuzat pe nimeni. Dacă cu risipa pe care o vede acum domnul Donţu se puteau face nu ştiu câte apartamente, cu risipa din vremea PSD se poate face un cartier”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu recunoaşte lucrările făcute prin firma fratelui său la puncte termice.
 Vizualizări articol: 2062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Lungu recunoaşte lucrările făcute prin firma fratelui său la puncte termice2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mafia trimis de
(26 mar 2008, 16:25:00
corb la corb nu-si scoate ochi, toti sunteti niste mafioti, unde esti tu tepes Doamne

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei