Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2008 - Anul XIII, nr. 71 (3752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucescu: În meciul cu Rusia ne putem da seama de potenţialul echipei

Marţi, 25 Martie 2008 (13:44:47)

Antrenorul formaţiei ucrainene Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, luni seara, la sosirea în ţară, că în partida amicală cu Rusia, de miercuri, ne putem da seama de potenţialul echipei naţionale, adversarul beneficiind de experienţa tehnicianului olandez Guus Hiddink.
  "Rusia este o echipă puternică şi s-au calificat într-o grupă foarte grea. Au un antrenor excelent, cu foarte multă experienţă. Prin ceea ce a făcut cu Australia demonstrează că este conectat la fotbalul modern. De aceea este un meci important, chiar dacă este de pregătire şi cred că ne putem da seama foarte bine de potenţialul echipei. Au ales un foarte bun partener. Este extraordinar că Mutu şi-a revenit foarte repede şi sunt convins că băieţii vor face un meci bun şi vor reuşi şi un rezultat pe măsură. Nu cred că riscă nici Cristi Chivu participarea la Campionatul European", a declarat Lucescu luni noaptea la sosirea pe aeroportul Henri Coandă.

Meciul amical România - Rusia, se va disputa, miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul Steaua.

Rugat să comenteze evenimentele de la partida Rapid - Steaua, întreruptă din cauza faptului că spectatorii au aruncat cu obiecte pe teren, Lucescu a spus: "Nu mai comentez pentru că voi mă băgaţi în polemici".

După ce antrenorul Mircea Lucescu a declarat că nu este exclus să se întoarcă în ţară, deşi intenţionează să ducă la bun sfârşit contractul cu Şahtior Doneţk, până în 2009, s-a vehiculat ideea ca tehnicianul român să negocieze preluarea conducerii băncii tehnice a grupării dinamoviste din vara acestui an.

Mai mulţi suporteri dinamovişti au asistat săptămâna trecută la Doneţk, la meciul Şahtior-Metalist Kharkov, unde au afişat acelaşi banner ca şi la partida Gloria Bistriţa - Dinamo, cu mesajul: "Nea Mircea, întoarce-te acasă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucescu: În meciul cu Rusia ne putem da seama de potenţialul echipei.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucescu: În meciul cu Rusia ne putem da seama de potenţialul echipei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei