Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2008 - Anul XIII, nr. 71 (3752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alexei Berezuţki: Ca valoare, naţionala României vine imediat după cele mai bune echipe ale Europei

Marţi, 25 Martie 2008 (13:45:56)

Fundaşul Alexei Berezuţki (ŢSKA Moscova), component al reprezentativei Rusiei, a declarat că naţionala României este, ca valoare, aproape de cele mai bune echipe ale Europei, iar liderul ei, Adrian Mutu, este un jucător de înaltă clasă, informează cotidianul rus Sport Express.
  "Întotdeauna este o plăcere să marchez, dar un fundaş are în primul rând alte responsabilităţi. Ajung rar în careu, dar decisiv. Sigur că mi-ar plăcea să înscriu cu România, dar mai bine ar fi la meciurile de la Campionatul European. Oricum, dacă mi se va ivi o oportunitate, voi încerca să o speculez. Ca valoare, naţionala României vine imediat după cele mai bune echipe ale Europei. Acolo joacă Mutu, un fotbalist de înaltă clasă, care a evoluat la mari cluburi. Va fi un meci complex, mai ales că evoluăm în deplasare. Ştiu că în România a pierdut şi Olanda, suporterii români sunt destul de fanatici. Îmi amintesc de meciul pe care ŢSKA l-a jucat cu Dinamo în Cupa UEFA, când am pierdut", a spus Berezuţki, avertizând că echipa Rusiei ar putea produce supriza la Euro, aşa cum a făcut Grecia în 2004.

Mijlocaşul Roman Şirokov de la Zenit Sankt Petersburg speră ca naţionala Rusiei să arate un joc încurajator la Bucureşti. "Nu ştiu aproape nimic despre echipa României, dar este un test util în vederea partidei cu Spania de la Euro şi o bună posibilitate de a pune la punct anumite lucruri", a comentat el.

Antrenorul secund al echipei Rusiei, Igor Korneev, a declarat că echipa României este un adversar serios, care va reprezenta un rival pe măsură pentru jucătorii săi în pregătirea participării la Campionatul European: "În orice meci aşteptăm un rezultat pozitiv, aşa că şi de la Bucureşti vrem acelaşi lucru".

Mijlocaşul Konstantin Zirianov (Zenit Sankt Petersburg) a precizat că are anumite aşteptări de la amicalul cu România. "Important este că suntem împreună şi că mergem în România cu o stare de spirit foarte bună. Nu ştiu mare lucru despre adversar, doar că a terminat pe primul loc grupa de calificare la Euro, înaintea Olandei. Vrem să facem o bună pregătire pentru Campionatul European, să jucăm bine şi să încheiem fără accidentări. Rezultatul nu este cel mai important lucru", a spus Zirianov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexei Berezuţki: Ca valoare, naţionala României vine imediat după cele mai bune echipe ale Europei .
 Vizualizări articol: 344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexei Berezuţki: Ca valoare, naţionala României vine imediat după cele mai bune echipe ale Europei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei