Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2008 - Anul XIII, nr. 71 (3752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

PSD critică absenţa autorităţilor la comemorarea eroului de la Păiseni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, europarlamentarul Cătălin Nechifor, a criticat absenţa autorităţilor statului la comemorarea a şase luni de la moartea eroului naţional, suceveanul Ioan Grosaru, care şi-a pierdut viaţa în timpul unei misiuni în Irak. Nechifor a arătat că la Păiseni, acolo unde este îngropat eroul, au fost de faţă doar reprezentanţi ai PSD, „singurul partid care şi-a dovedit responsabilitatea”.

Au participat la comemorare Cătălin Nechifor, secretarul general al partidului, europarlamentarul Titus Corlăţean şi deputatul Ioan Stan. „Am fost alături de familia îndoliată şi pot să spun că după şase luni de la dispariţia acestui sucevean am reuşit prin eforturile pe care le-am făcut noi, cei din PSD, să dăm şcolii cu clasele 1-4 din Păiseni denumirea acestui erou naţional, Ioan Grosaru. Este un gest de minimă recunoştinţă pe care l-am făcut în calitate de partid responsabil faţă de un om care şi-a dat viaţa pentru România, pentru ca soarta noastră în NATO să fie dusă într-o zonă mai bună şi acceptată cu bun şi cu rele”, a declarat Nechifor.

El a precizat că la eveniment au fost prezenţi colegii de arme al lui Ioan Grosaru şi consideră un lucru „absolut ruşinos” absenţa reprezentanţilor statului român.

„Este absolut ruşinos ca statul român să nu recunoască totuşi o jertfă care a fost făcută de un soldat pe un câmp de bătaie. Cei din PSD au înţeles şi şi-au făcut datoria ca partid responsabil”, a încheiat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD critică absenţa autorităţilor la comemorarea eroului de la Păiseni.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
PSD critică absenţa autorităţilor la comemorarea eroului de la Păiseni2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   S-a trezit si umflatul sa vorbeasca trimis de
(25 mar 2008, 14:17:28
n-au fost ca sa-ti ajunga tie mancarea de la praznic. si asa am auzit ca pe unde mergi, ramane foamete dupa ce halesti tu. nu-ti mai ajunge.
2.   Putina decenta trimis de
(26 mar 2008, 11:08:01
Credeti ca de prezenta voastra aveau nevoie rudele lui Grosaru? V-ati dus acolo pentru campanie electorala nu ca v-ar fi pasat de disparitia bietului om. Pacat de moartea lui, dar eroism inseamna mai mult decat sa pleci intro zona de razboi periculoasa, fara dotare tehnica corespunzatoare si sa mori din inconstienta conducatorilor statului. Ce semnificatie are moartea acestui om? Este mai degraba un martir pentru ca a murit degeaba! Ce a obtinut Romania din asta? O lauda din partea americanilor?

Catalin Nechifor ar face bine sa nu-si mai etaleze grasimea ca e dovada de lipsa de bun simt fata de cei multi care trudesc in anonomat si nu acumuleaza straturi de osanza mancand ...la praznicele eroilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei