Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2008 - Anul XIII, nr. 42 (3723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stângă: Sper să debutăm cu dreptul şi să câştigăm cu Poli Ştiinţa Timişoara

Miercuri, 20 Februarie 2008 (20:22:41)

Căpitanul echipei Pandurii Târgu Jiu, Florin Stângă, a declarat, miercuri, că speră ca formaţia gorjeană să debuteze cu dreptul în meciurile oficiale din 2008 şi să învingă, duminică, pe Poli Ştiinţa Timişoara, în etapa a XX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Sperăm să fie un nou început pentru noi, să debutăm cu dreptul, să câştigăm cu Poli Timişoara şi să ne îndeplinim obiectivul, care este salvarea de la retrogradare. A fost un tur de campionat foarte urât pentru Pandurii, chiar dacă am avut un început bun, dar uşor-uşor am căzut în partea cealaltă şi acum stăm şi suferim pentru ce s-a întâmplat. Sunt optimist, sunt convins că dacă vom da tot ce avem mai bun în noi şi vom fi concentraţi vom reuşi să scăpăm de la retrogradare", a spus Florin Stângă.

Stângă a precizat că s-a format un lot destul de unit la Târgu Jiu şi crede că există deja coeziune între jucătorii români şi cei străini: "Pentru noi toate meciurile vor fi de acum încolo ca o finală, dar nu se va întâmpla nimic dezastruos dacă vom pierde vreun meci, important este să adunăm puncte pentru a îndeplini obiectivul. Toţi înţelegem că pe primul plan este obiectivul echipei indiferent cine va juca. Coeziune este între noi, toţi ne dorim să facem treabă bună; şi cei care au venit şi noi, cei mai vechi, toţi suntem aici pentru a câştiga. Şi pentru ei este o experienţă nouă şi sunt dornici de afirmare. Poate asta ne-a şi ambiţionat pe noi cei care am rămas să facem o treabă bună", a punctat Florin Stângă.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va întâlni, duminică, pe teren propriu, echipa Poli Ştiinţa Timişoara, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, ce va începe la ora 18.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stângă: Sper să debutăm cu dreptul şi să câştigăm cu Poli Ştiinţa Timişoara.
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stângă: Sper să debutăm cu dreptul şi să câştigăm cu Poli Ştiinţa Timişoara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare de pui cu varză de Bruxelles 2 porţii - 40 minute 10 aripioare de pui500g varză de Bruxelles50g unt50ml ulei (pref. măsline)50g ardei gras roşu1 lămâie± sare, piper Varza se opăreşte 1-2 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi se... Citeşte