Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2008 - Anul XIII, nr. 42 (3723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Senat: Administraţiile financiare ale municipiilor pot elibera certificate de cazier fiscal

Miercuri, 20 Februarie 2008 (15:56:49)

Senatorii au decis, miercuri, ca administraţiile financiare ale municipiilor să poată elibera certificate de cazier fiscal pentru persoanele fizice şi juridice.
  Senatul a adoptat, în calitate de primă Cameră sesizată, o iniţiativă legislativă a doi senatori UDMR, Antal Istvan şi Erdei Doloczki Istvan, de modificare a Ordonanţei Guvernului 75/2001 privind funcţionarea cazierului fiscal.

În prezent, persoanele interesate se pot adresa pentru eliberarea unui astfel de document la administraţiile financiare ale municipiilor reşedinţă de judeţ.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, cazierul fiscal se organizează de către Ministerul Finanţelor, la nivel central şi la nivelul unităţilor teritoriale competente - direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti, Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili, administraţiile finanţelor publice ale municipiilor reşedinţă de judeţ, precum şi cele ale sectoarelor municipiului Bucureşti.

Conform documentelor transmise de Guvern, Executivul nu a susţinut adoptarea iniţiativei legislative invocând scăderea semnificativă a cererilor de eliberare a certificatelor de cazier fiscal, dar şi resursele materiale şi umane care ar trebui să fie implicate pentru aplicarea prevederilor acestui act normativ.

Iniţiativa legislativă, care are caracter ordinar, urmează să intre în dezbaterea Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senat: Administraţiile financiare ale municipiilor pot elibera certificate de cazier fiscal.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senat: Administraţiile financiare ale municipiilor pot elibera certificate de cazier fiscal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare de pui cu varză de Bruxelles 2 porţii - 40 minute 10 aripioare de pui500g varză de Bruxelles50g unt50ml ulei (pref. măsline)50g ardei gras roşu1 lămâie± sare, piper Varza se opăreşte 1-2 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi se... Citeşte