Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2008 - Anul XIII, nr. 42 (3723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mâncare, artă şi senzualitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Căpşune şi pasiune, seducţie şi ciocolată, frişcă şi senzualitate. Mâncarea şi sexualitatea au lăsat din totdeauna loc imaginaţiei.
Există sau nu alimente afrodisiace? Sunt voci care susţin că anumite alimente conţin un compus chimic care îi face pe oameni să devină mai pasionaţi de sex şi altele care spun că singurii compuşi chimici capabili să provoace dorinţa sunt feromonii, care însă se miros, nu se mănâncă. Există însă şi persoane care dau frâu liber formelor, artei şi imaginaţiei pentru că, potrivit acestora, cel mai bun afrodisiac rămâne mintea.
În Germania a fost lansată recent o carte intitulată „Desserts fur Veliebte” („Deserturi pentru amanţi”), realizată de Ulrich Grolla, şi care cuprinde numeroase reţete pentru petrecerea momentelor intime alături de partener. Fotograful german a combinat cum nu se poate mai bine arta fotografică şi cea a bucătăriei şi a erosului. În cele 96 de pagini ale cărţii sunt prezentate 41 de reţete ce pot fi savurate pe trupul persoanei iubite.
O căpşună şi o felie de ananas combinate cu frişcă sau cu zahăr pudră pot face minuni atunci când vine vorba despre momentele intime. Formele, dar şi mirosul alimentelor au capacitatea de a stimula toate simţurile. Grolla a realizat unele dintre cele mai apetisante deserturi, pe care le-a expus pe corpul nud al unor frumoase şi senzuale modele, urmând sfaturile lui Dalai Lama, care spunea „dedicaţi-vă dragostei şi bucătăriei cu toată inima”.
Apetisante în toate înţelesurile cuvântului, deserturile au fost expuse în mod artistic pe corpurile modelelor. Acordându-se atenţie celor mai mici detalii, trupurile modelelor au fost acoperite cu felii de ananas, cireşe, frişcă, miere zahăr, praline sau căpşune.

Body sushi - artă şi mâncare

În Japonia există o adevărată artă legată de expunerea mâncării pe trupul gol al femeilor. Se numeşte body sushi şi constă în servirea tradiţionalului sushi, preparatul pe bază de peşte crud însoţit de alge, orez sau ouă de ţestoasă, direct de pe corpul nud al femeilor. Clienţii restaurantelor unde se serveşte în această manieră au posibilitatea de a mânca direct de pe „platourile umane”. O astfel de experienţă reprezintă, aşa cum au spus mulţi dintre cei care au avut ocazia să savureze o astfel de masă, „o adevărată celebrare a nudului, mâncării şi artei”. Chiar dacă sunt întâlnite în special în Orient, în ultima perioadă astfel de restaurante au apărut şi în America şi Europa.

Reţete pentru momentele intime

Folosindu-vă de o felie de ananas, o linguriţă de îngheţată de vanilie, o felie din fructul pasiunii, un cub de ciocolată şi amareto, puteţi realiza propriul desert pe pielea partenerului. Altă reţetă pe care o puteţi prepara pe corpul persoanei iubite este gelatina de fructe. Aveţi nevoie de 0,5 litri de suc de fructe, un pic de suc de lămâie, gelatină şi zahăr. Puneţi timp de cinci minute gelatina în apă rece. Încălziţi jumătate din cantitatea de suc de fructe fără a o fierbe. Puneţi gelatina în suc şi amestecaţi bine, adăugând încet cantitatea de suc oprită, spoi sucul de lămâie şi zahărul. Lăsaţi să se răcească, apoi puteţi trece la decorarea corpului partenerului în funcţie de imaginaţie. La final, decoraţi totul cu frişcă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mâncare, artă şi senzualitate.
 Vizualizări articol: 4025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mâncare, artă şi senzualitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare de pui cu varză de Bruxelles 2 porţii - 40 minute 10 aripioare de pui500g varză de Bruxelles50g unt50ml ulei (pref. măsline)50g ardei gras roşu1 lămâie± sare, piper Varza se opăreşte 1-2 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi se... Citeşte