Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2008 - Anul XIII, nr. 42 (3723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ion Marin: Avem nevoie de 20 de puncte pentru evitarea retrogradării

Miercuri, 20 Februarie 2008 (15:56:07)


  Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia sa are nevoie de 20 puncte în cele 15 etape rămase din retur pentru evitarea retrogradării, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Noi ne-am făcut nişte calcule şi după părerea noastră avem nevoie în cele cincisprezece etape rămase, să adunăm 20 de puncte pentru a scăpa de retrogradare. Cu Vasluiul şi cu Rapidul pe teren propriu vor fi nişte jocuri speciale pentru că jucătorii se vor mobiliza singuri. Cele mai grele partide le vom avea în compania celorlalte formaţii ce luptă pentru evitarea retrogradării. Mă bucur că suporterii vor fi alături de noi. Eu mi-am asumat nişte riscuri când am acceptat să mă arunc în iarbă din nou. Cred că merit un pic de susţinere din partea suporterilor pentru că tot ce fac este pentru club, pentru oraşul Constanţa. Cu toţii vom munci pentru a salva imaginea şi onoarea clubului", a spus Ion Marin.

Tehnicianul constănţean nu se teme de faptul că Steaua va împrumuta 3-4 jucători la Gloria Buzău, formaţie pe care Farul o va întâlni în etapa a XX-a. "Cu ce să mă sperie faptul că Steaua va împrumuta jucători la Buzău? Jucătorii ce au trecut pe la Steaua, Dinamo sau Rapid şi au jucat două-trei meciuri, ăia nu sunt stelişti, rapidişti sau dinamovişti, ci simpli pasageri. Stelişti, dinamovişti, sunt cei care joacă pentru echipă 80 la sută din meciurile unui sezon. Unii mai au şi pretenţii materiale de stelişti sau dinamovişti", a mai spus Ion Marin.

Ion Marin a precizat că echipa sa va practica un joc ofensiv contra buzoienilor. "Pentru întâlnirea cu Gloria Buzău, Farul nu îşi poate permite să adopte decât o formulă care să câştige. Pentru acest lucru trebuie să rişti şi eu îmi voi asuma acest risc. Eu sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie. Pentru a câştiga partida cu Gloria Buzău, jucătorii trebuie să dea dovadă de concentrare, dăruire, hotărâre, plus o organizare foarte bună. Jucătorii trebuie să mai aibă şi un angajament deosebit, să fie dispuşi la sacrificiu şi să dea dovadă de o disciplină de joc foarte severă. La toate acestea, dacă vom avea şi suportul publicului, atunci vom câştiga", a explicat Ion Marin.

Antrenorul echipei Farul Constanţa a explicat şi de ce Florin Lungu sau Mihai Guriţă nu se vor pregăti alături de ceilalţi jucători deşi au contracte până în vară. "Cu ce este de vină clubul Farul că Lungu nu vrea să-şi prelungească înţelegerea. Noi i-am făcut anumite propuneri financiare, însă el nu a vrut să semneze. De ce să se pregătească cu noi şi la vară să plece la altă echipă? Clubul Farul nu pregăteşte jucători pentru alte formaţii“, a precizat Ion Marin.

Ion Marin consideră că CFR Cluj are prima opţiune la câştigarea campionatului datorită avansului de puncte, dar are nevoie de un parcurs la fel de bun ca în tur. "Cea mai îndreptăţită echipă să spere la titlul de campioană este CFR Cluj. Problema este dacă va funcţiona la fel de bine şi în retur. Dacă va funcţiona la fel de bine ca în prima parte a campionatului, CFR Cluj va fi campioană. Am discutat cu Andone aseară (n.r.- marţi), dar nu mi-a spus nimic despre ce se întâmplă acolo. Am citit doar că ar exista unele probleme, tensiuni ce nu îşi au rostul la o echipă care a avut un asemenea parcurs. Steaua nu a avut evoluţii constante în tur, în timp ce Clujul da. Dar se pare că şi atunci când lucrurile merg bine apar tensiuni", a declarat tehnicianul constănţenilor.

Referindu-se la transferurile făcute de celelalte formaţii în această perioadă, tehnicianul Farului crede că achiziţiile trebuie să demonstreze că au valoare înainte şi apoi să se vorbească despre ele. "Nu pot spune ce echipă s-a întărit cel mai mult. Transferurile trebuie probate pe puncte. Când va începe «balul» se va vedea ce echipă şi-a ameliorat cel mai mult jocul", a menţionat Ion Marin.

Ion Marin a afirmat că prea puţin contează modul prin care arbitrii vor fi delegaţi la jocurile din Liga I. "Noi ne-am plâns de multe ori de arbitraj şi pe bună dreptate. Cu acest sistem nou poate va fi mai multă corectitudine. Pe noi nu ne încălzeşte că este un sistem sau altul, pe noi ne interesează ca brigăzile de arbitri să fie corecte", a încheiat antrenorul Farului.

Farul Constanţa întâlneşte, vineri, în etapa a XX-a a Ligii I, de la ora 19.00, pe teren propriu, formaţia Gloria Buzău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Marin: Avem nevoie de 20 de puncte pentru evitarea retrogradării.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Marin: Avem nevoie de 20 de puncte pentru evitarea retrogradării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare de pui cu varză de Bruxelles 2 porţii - 40 minute 10 aripioare de pui500g varză de Bruxelles50g unt50ml ulei (pref. măsline)50g ardei gras roşu1 lămâie± sare, piper Varza se opăreşte 1-2 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi se... Citeşte