Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2008 - Anul XIII, nr. 25 (3706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăcătuş: Sunt sigur că nu vom câştiga toate meciurile la scor

Joi, 31 Ianuarie 2008 (15:18:50)

Antrenorul FC Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, joi, la Larnaca, unde echipa sa efectuează un stagiu de pregătire, că este sigur de faptul că "roş-albaştrii" nu vor câştiga toate meciurile la scor, aşa cum vrea finanţatorul Gigi Becali, informează site-ul oficial al grupării "roş-albastre".
  "Şi noi ne dorim să câştigăm cu 4-0, dar nu cred că vom obţine astfel de victorii în toate meciurile. Depinde de cum vor evolua jucătorii noi, precum şi cei care sunt deja la echipă. Dacă jocul iese aşa cum ne dorim, ne putem aştepta şi la astfel de rezultate. Eu sunt sigur, însă, că nu vom câştiga toate meciurile la diferenţă mare. Conducerea celor de la CFR Cluj se înşeală atunci când spune că lupta se dă între ei şi Steaua. Lumea omite Rapidul sau Urziceniul. Rapidul, însă, este la cinci puncte de CFR şi oricând poate profita de duelurile indirecte", a spus Lăcătuş.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că le va impune jucătorilor săi să câştige meciurile la diferenţe mari de goluri, deoarece s-a săturat de scoruri la limită, iar dacă echipa va mai termina vreun meci cu scorul de 1-0, îi va certa la vestiare pe fotbalişti.

Lăcătuş a menţionat că are 28 de jucători în pregătire şi că este mulţumit de ceea ce s-a realizat până acum cu privire la participarea acestora la antrenamente. "Sper ca, odată cu începerea jocurilor de verificare, să fiu mulţumit şi de prestaţia echipei. Eu nu pun rezultatul pe primul loc în aceste meciuri. Desigur, dacă echipa joacă aşa cum trebuie, vor fi şi victorii", a spus el.

Antrenorul stelist a menţionat că titlul depinde, în cea mai mare măsură, de rezultatele obţinute de Steaua, dar trebuia ca şi CFR Cluj, şi Rapid să nu mai aibă rezultatele din turul campionatului. "Meciul cu CFR Cluj este decisiv pentru noi în lupta pentru titlu. În fotbal se pot întâmpla multe. Ne dorim foarte mult să câştigam acest joc şi să ne apropiem cât mai mult de ei şi să profitam, cât putem, de paşii greşiti făcuţi de ei. Dacă nu vom câştiga acel meci, putem spune că lupta pentru titlu s-a încheiat", a comentat Lăcătuş.

El a adăugat că este loc de mai bine la noile achiziţii, precum şi la restul jucătorilor. "Steaua nu poate sta doar în jucătorii noi. Sperăm ca ei să aduca un plus de valoare lotului şi să reuşească, împreună cu ceilalţi, ce nu am reuşit în tur. În ceea ce priveşte o eventuală trecere a lui Rada la Dinamo, nu ştiu nimic. Probabil că există nişte discuţii între conducerile cluburilor, dar rămâne de văzut. Rapidul este pe locul doi datorită valorii lotului lui Mircea Rednic şi a jocurilor prestate. În ceea ce priveşte plecările, la noi nu sunt semne că s-ar întâmpla asta", a spus Marius Lăcătuş.

Tehnicianul FC Steaua îşi doreşte ca Mirel Rădoi, accidentat, să revină cât se poate de repede la echipă. "Nu este aşa de grav precum s-a scris în presă. Important pentru moralul lui este să treacă cât mai repede peste această problemă şi să revina cât mai repede alături de echipă, să ne ajute pentru a câştiga campionatul. Nu ştiu dacă patru jucători convocaţi la naţională sunt mulţi sau puţini, însă mai sunt şi alţii care vor fi convocaţi pe viitor, cum sunt Rădoi, Ghionea şi Pleşan, care revin acum dupa accidentări şi era normal să nu fie chemaţi acum. Este şi bine, şi rău, fiindcă nu ne vom putea baza pe ei în meciurile de pregătire rămase. Jucătorii nou-veniţi nu vor avea şansa de a juca împreună cu ei în toate partidele. Fotbalul este acelaşi în toată lumea şi, daca ai valoare, trebuie să te obişnuieşti cu ideea de a nu juca mereu cu colegii cu care ai putea începe campionatul", a subliniat Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a vorbit şi despre transferurile dinamoviştilor Ştefan Radu şi Claudiu Niculescu la Lazio Roma, respectiv MSV Duisburg: "Ştefan Radu şi Claudiu Niculescu sunt doi jucători de valoare şi rămâne de văzut dacă Dinamo va găsi soluţii bune pentru a-i înlocui. Este mai greu pentru Dinamo să mai spere la titlu, dacă judecăm după diferenţa dintre ei şi lider".

Lăcătuş speră ca echipa sa să realizeze lucruri frumoase în retur. "Dacă vor avea chef de dans după goluri (n.r. - aşa cum a spus Jose Moreno), nu am nimic împotrivă. Fiecare dintre jucători se poate manifesta aşa cum vrea, în limita regulamentului însă", a comentat antrenorul FC Steaua.

Marius Lăcătuş nu a vrut să comenteze cearta dintre antrenorul şi portarul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, respectiv Bogdan Stelea, soldată cu excluderea din formaţie a jucătorului, însă a adăugat că îl doare faptul că doi prieteni foarte buni au ajuns să se certe.

Referindu-se la tactica de joc, antrenorul stelist a adăugat că sistemul de joc îl adaptezi şi în funcţie de jucătorii pe care îi ai la dispoziţie. "Este important ca şi cei obişnuiţi să joace doar cu mingea la picior să înţeleagă că trebuie sa munceasca mai mult pe faza defensivă. Astfel, vor avea şansa de a juca mai mult în primul 11. Dacă nu pot face asta, vom reveni la vechiul sistem şi vor fi mai mulţi atacanţi care se vor lupta pentru un post vacant", a spus el.

Lăcătuş s-a arătat deranjat şi de zvonurile care îi condiţinoează funcţia de rezultatul meciului cu CFR Cluj, adăugând că nu a existat o declaraţie a patronului, managerului sau preşedintelui cu privire la o demitere a sa. "Ar fi o mare performanţă pentru mine, ca antrenor, să ajung cu Steaua în Liga Campionilor şi de pe locul doi, însă nu ar fi o performanţă pentru Steaua, care e obişnuită cu prima poziţie. La Steaua este tot timpul presiune. Orice antrenor şi jucător care vine la Steaua trebuie să înţeleagă că se lucreaza sub presiunea rezultatelor. Noi ne dorim mereu aici rezultate bune şi obiectivele sunt mereu câştigarea campionatului şi participarea în cupele europene, în grupele Ligii Campionilor şi, de ce nu, în primăvara europeană. Noi trebuie să tratăm toate meciurile din retur ca şi cum ar depinde de fiecare participarea noastră în Liga Campionilor", a comentat tehnicianul.

Lăcătuş spune că Steaua îşi doreşte să câştige toate cele 15 meciuri rămase de disputat, dar acest lucru nu este de ajuns. "CFR poate să piarda cu noi şi să le câştige pe celelalte. Nu comentez arbitrajul, fiindcă nu mă interesează. Dacă cineva va greşi în mod tendenţios împotriva echipei mele, voi lua, însă, atitudine. Vreau ca suporterii să fie alături de noi, în număr cât mai mare. Eu de-abia aştept să înceapă campionatul şi sper ca, odată cu meciul cu CFR Cluj, stadionul să fie plin şi să rămână aşa la toate meciurile pe care le avem până la final ", a încheiat Marius Lăcătuş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş: Sunt sigur că nu vom câştiga toate meciurile la scor.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş: Sunt sigur că nu vom câştiga toate meciurile la scor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă de legume cu pui 6 porţii - 70 minute 400g piept de pui 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 conopidă mică 1 ardei gras 1 rădăcină pătrunjel 100g unt 1 leg. pătrunjel •± sare, piper Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în... Citeşte