Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2008 - Anul XIII, nr. 25 (3706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asfalt politic

Înţepături politice pe gropile din drumul din Şcheia

Joi, 31 Ianuarie 2008 (15:12:01)

Disputele pe marginea stabilirii autorităţii locale căreia îi revine sarcina de a reabilita drumul din comuna Şcheia continuă. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, declară că administrare acestui drum nu-i revine nici primăriei Şcheia, nici primăriei Suceava, ci Consiliului Judeţean. Acesta a fost destul de vehement în ceea ce priveşte responsabilitatea fiecărei părţi faţă de acest drum, aflat într-o avansată stare de degradare.
Lungu a subliniat că drumul de la Şcheia a fost trecut doar formal în administrarea Primăriei Suceava, numai pentru a înlesni obţinerea avizelor pentru montarea reţelei de apă, prin care s-a realizat aducţiunea apei potabile din sursa Berchişeşti, în cartierul Burdujeni. Cât despre şanţurile săpate pentru realizarea acestui proiect, edilul şef al Sucevei susţine că municipalitatea şi-a făcut datoria şi a adus terenul la starea iniţială.
„Consiliul Judeţean a găsit bani pentru a asfalta drumuri prin păduri, acolo unde au fost interese electorale, dar pentru acest drum, care este poarta de intrare în municipiul Suceava, nu s-au găsit bani. Dacă primarul comunei Şcheia sau cel al municipiului Suceava aveau altă culoare politică, se găseau bani”, este de părere primarul Ion Lungu, care acuză executivul judeţean că „s-a spălat pe mâini în cazul unuia dintre cele mai circulate drumuri din judeţul Suceava”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înţepături politice pe gropile din drumul din Şcheia.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înţepături politice pe gropile din drumul din Şcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FATARNICIE trimis de
(31 ian 2008, 19:48:03
Acesti doi primari Lungu si Andriciuc ar trebui sa se ia de mina ,sa-si puna pietre in buzunare si sa sara in apa Suceava.Mint cu nerusinare amindoi...va veni o zi cind cetatenii celor doua localitati isi vor da seama cum au fost pacaliti.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă de legume cu pui 6 porţii - 70 minute 400g piept de pui 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 conopidă mică 1 ardei gras 1 rădăcină pătrunjel 100g unt 1 leg. pătrunjel •± sare, piper Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în... Citeşte