Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2008 - Anul XIII, nr. 25 (3706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verificări

Facturile umflate la încălzire, la control

Joi, 31 Ianuarie 2008 (14:21:49)
Avalanşa de reclamaţii legate de repartizarea costurilor la încălzire sau apă caldă la nivelul asociaţiilor de proprietari a determinat Primăria Suceava ca împreună cu reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Utilităţi Publice să verifice activitatea asociaţiilor de proprietari din municipiul Suceava.
Activitatea acestei comisii va începe de săptămîna viitoare, iar controlul se va face atât prin sondaj, cât şi în urma unor sesizări venite de la locatari. Echipa de control va verifica funcţionarea sistemului centralizat de distribuţie a energiei termice şi modul în care facturile sunt repartizate pe fiecare locatar în parte.
Asemenea verificări se vor face în toată ţara, echipa de control a Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Utilităţi Publice urmând să colaboreze cu inspectorii din primării pentru a verifica activitatea preşedinţilor de asociaţii şi a administratorilor.
În plus, în cadrul Primăriei Suceava va funcţiona un post telefonic cu program permanent, la care cetăţenii, dar şi asociaţiile de proprietari, vor putea veni cu sesizări referitoare la serviciile de utilităţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facturile umflate la încălzire, la control.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facturile umflate la încălzire, la control0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă de legume cu pui 6 porţii - 70 minute 400g piept de pui 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 conopidă mică 1 ardei gras 1 rădăcină pătrunjel 100g unt 1 leg. pătrunjel •± sare, piper Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în... Citeşte