Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veniturile lui Ion Iliescu în 2007: indemnizaţiile de senator şi de fost şef al statului şi pensia

Joi, 10 Ianuarie 2008 (13:46:59)

Veniturile fostului preşedinte al României, Ion Iliescu, în anul fiscal 2007, au provenit, potrivit declaraţiei sale de avere actualizată, din indemnizaţia de senator şi din cea primită de la Administraţia Prezidenţială, pentru perioada în care a fost şef al statului, precum şi din pensie.
  Singurele modificări aduse declaraţiei de avere a senatorului PSD Ion Iliescu, în 2007, conform documentului postat pe site-ul Senatului, le reprezintă veniturile acestuia, din indemnizaţia de senator, cea de la Administraţia Prezidenţială, pentru perioada în care a fost preşedintele României, şi pensie.

Astfel, în anul fiscal care s-a încheiat, preşedintele de onoare al PSD a câştigat, de la Senat, o indemnizaţie de 53.950 RON, iar de la Administraţia Prezidenţială, 55.600 RON, pentru perioada în care a fost şef al statului.

În declaraţia de avere actualizată, Ion Iliescu a trecut şi pensia de 33.000 RON, dar şi o indemnizaţie de 8.400 RON, de la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice.

Veniturile soţiei lui Ion Iliescu au venit din pensie, în valoare de 10.600 RON.

Declaraţia de avere a senatorului PSD nu include nici o referire la capitolele conturi bancare, plasamente, investiţii şi împrumuturi sau la capitolul terenuri.

Ion Iliescu are trecute în declaraţia de avere actualizată apartamentul din str. Moliere, achiziţionat în anul 1996, de 156 mp, precum şi un autoturism Vokswagen, din 2004.

La capitolul obiecte de artă, senatorul Ion Iliescu se poate lăuda cu o colecţie întreagă de tablouri, 16 la număr, achiziţionate înainte şi după 1989, precum: Baba, Catargi, Pacea, Bunescu, M. Steriadi, V. Pintea, etc, dar şi mici obiecte de artă, sculpturi, sticlă şi artizanat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Veniturile lui Ion Iliescu în 2007: indemnizaţiile de senator şi de fost şef al statului şi pensia .
 Vizualizări articol: 340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Veniturile lui Ion Iliescu în 2007: indemnizaţiile de senator şi de fost şef al statului şi pensia1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte