Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfidare

Zeci de oameni au aşteptat cinci ore cursa de Spania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În jur de 30 de persoane din Suceava şi Botoşani au aşteptat, ieri dimineaţă, aproape cinci ore, să se îmbarce în autocarul care mergea spre Madrid.

Programat să plece din autogara Suceava la ora 4.30, autocarul companiei de transport Atlassib s-a pus în mişcare abia după ora 9.00, când nervii călătorilor erau deja de mult întinşi la maximum. Disperat, unul dintre călători a ajuns ieri dimineaţa şi la redacţia „Monitorul de Suceava”.

„Îngheţăm pe lângă gară din zori, unii dintre noi au alte legături prin ţară, le pierdem acum”, se plângea omul.

Cea mai mare nemulţumire a sa pleca de la atitudinea reprezentanţilor companiei de transport. Oamenii s-au plâns că nu li s-a comunicat în nici un moment care este motivul întârzierii cursei şi când au şanse să plece în sfârşit de pe loc.

Imediat după ora 9.00, când au ajuns şi reporterii „Monitorului” la faţa locului, autocarul îmbarcase în sfârşit călătorii şi se pregătea să plece din staţie.

Atitudinea reprezentanţilor Atlassib

Încercarea noastră de a afla cauza acestei mari întârzieri s-a lovit de „strategia” de comunicare a celor de la Atlassib.

Am luat mai întâi legătura cu directorul companiei de la nivelul judeţului, Gabriel Şalariu. După ce ne-a confirmat problemele cu cursa de dimineaţă, acesta ne-a ghidat către Compartimentul de Relaţii cu Publicul al companiei.

Aici, un anume domn Iancu, deranjat că vrem o opinie în aceeaşi zi, ne-a cerut să luăm legătura chiar cu patronul de la Atlassib. Nici acesta nu a fost de găsit la birou, iar solicitarea privind oferirea unui telefon mobil s-a lovit de un refuz total. Am primit în cele din urmă un număr de telefon mobil al unui alt director, însă nici acesta nu a fost de găsit.

Deşi am încercat să le explicăm celor de la Atlassib că ar fi o dovadă de respect faţă de clienţii lor oferirea unor explicaţii referitoare la întârziere, nu am obţinut nici un răspuns.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de oameni au aşteptat cinci ore cursa de Spania.
 Vizualizări articol: 1570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Zeci de oameni au aşteptat cinci ore cursa de Spania4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ceva normal trimis de
(10 ian 2008, 12:11:44
ii doare pe ei in cot! In Romania nu se pune accent pe calitatea serviciilor.
2.   Atlassib trimis de
(10 ian 2008, 13:06:47
Cei de la atlasib sunt niste nesimtiti, imgamfati, de parca te-ar duce gratis frate! Eu n-am sa mai merg cu ei niciodata
3.   Calvar trimis de
(10 ian 2008, 20:55:25
am venit si eu in italia cu euro fratello in data de 04012008 cursa pentru torino a fost groaznic autocar vechi ploua inauntru lipsa totala de respectarea pauzelo din partea soferilor compotament de badarani din partea lor unul din ei ;;cristi:mi se pare tuns 0 cu ochelari a cerut unui calator sacoboare sa se bata cu el pentru ca aavut curajul sa _i spuna sa fie corect doar bolovani poate sa transporte un astfel de personaj euro fratello si atlasib cele mai proaste firme pe care amcunoscut

4.   Atlassib trimis de
(11 ian 2008, 10:21:57
daca nu va place un serivciu oferit de firma atlassib, atunci de ce il folositi? nu va pune nimeni sa urcati in autocar..si acum...sa fim sseriosi..intarzieri au fost peste tot..aeroporturi, gari...autogari..etc...Deci ..sa nu fim rautaciosi...pentru ca..dupa parerea mea..e cam singura firma mare din romania care exista inca pe piata...

o zi buna!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte