Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţeapă

A muncit pentru o agenţie de publicitate şi nu a văzut nici un ban

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentantul unei agenţii de publicitate din Bucureşti a tras pe sfoară o studentă din Suceava la modul cel mai grosolan. Profitând şi de naivitatea acesteia, nu i-a plătit suma cuvenită pentru cele două săptămâni cât fata a muncit pentru agenţie. Banii, în jur de 470 de lei, sunt aşteptaţi de victimă de două luni de zile, de când fata şi-a încheiat contractul cu firma.

De negăsit la telefoane

La finele lunii noiembrie, printr-o altă tânără, Alina Bujor, în vârstă de 20 de ani, l-a cunoscut pe un anume Adrian Pavel, delegat în judeţul Suceava al agenţiei de publicitate „Prospero” SRL.

După ce a văzut-o, constatând că este suficient de drăguţă pentru a putea vinde un produs, delegatul a semnat cu aceasta un contract.

Fata s-a obligat ca, în perioada 1-14 noiembrie 2007, să desfăşoare o activitate de promoţie „pentru produsele Elite Selected în unitatea Metro Suceava”, prin intermediul agenţiei de publicitate „Prospero” SRL.

În linii mari, persoanele care achiziţionau o cantitate mai mare de cafea de la standul fetei primeau drept bonus bonuri de carburant. Asta era şi misiunea fetei, de a-i convinge pe cei aflaţi în Metro să intre în joc.

După cele două săptămâni în care, conform contractului, a muncit în slujba agenţiei, fata avea de primit, pe baza procentului care i s-a promis din vânzări, în jur de 470 de lei. Adrian Pavel a anunţat-o că îi va da banii în termen de maximum 16 zile, perioadă necesară, spunea el, să adune banii de la firma producătoare de cafea.

I-a lăsat fetei un număr de telefon mobil, prin intermediul căruia urmau să ţină legătura.  Din acest moment, bărbatul nu a mai fost de găsit, deşi fata l-a contactat de nenumărate ori.

La un moment dat i-a trimis un SMS în care o anunţa că nu el se mai ocupă de problema banilor şi a ghidat-o către un altă bărbat, care nici el nu răspuns vreodată la telefon.

Managerul agenţiei promite că va rezolva situaţia

În cursul zilei de ieri am reuşit să luăm legătura cu managerul general al „Prospero” SRL Bucureşti, Alexandru Călinescu. Acesta a susţinut că va remedia imediat situaţia.

„Într-adevăr avem încheiat un contract de colaborare cu acest Adrian Pavel la Suceava. Are rolul de a le selecta, verifica şi superviza pe fetele care lucrează pentru noi. Banii au fost trimişi cu siguranţă, însă probabil s-au oprit la acest individ. Voi încerca imediat să iau legătura cu el, iar dacă nu va fi posibil, şi nu e de găsit, îi vom trimite din nou banii fetei”, a dat asigurări managerul general Alexandru Călinescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A muncit pentru o agenţie de publicitate şi nu a văzut nici un ban.
 Vizualizări articol: 3284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 7 voturi
A muncit pentru o agenţie de publicitate şi nu a văzut nici un ban3.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru paiu trimis de
(10 ian 2008, 16:38:29
a ras frumos aceasta fata in fata ta.S+au chiar nu mai ai ce scrie si te apuci de ****uri de aste.Parca ar fi prima copila tapuita!!!

2.   Tzeapa trimis de
(10 ian 2008, 17:31:28
paiule, sa moara roshka ca asta nu-i tzapa data de moshu' lu' dana humoreanu?!

3.   Teapa menegerului trimis de
(11 ian 2008, 12:34:52
si eu am lucrat pt pavel adrian in ianuarie 2007 si nici pana in ziua de azi nu am primit suma de bani promisa.ar trebui ca acest adi sa fie pedepsit drastic pt ca nu doar noi suntem tepuite ci si alte nenumarate fete.luati masuri
3.1  RE: Teapa menegerului trimis de
(11 ian 2008, 17:46:45
se scrie manager FLORI...
4.   Najphaa trimis de
(11 ian 2008, 17:07:21
poi de ce naiba nu se face ceva in leg cu tzeparii ajtia ... trasi in tzeapa cumva si ei ... macar sa "O" simta si ei adanc ...:)
5.   Pentru Paiu trimis de
(11 ian 2008, 17:50:23
La finele lunii noiembrie, printr-o alta t�nara....l-a cunoscut pe un anume.....

Fata s-a obligat ca, �n perioada 1-14 noiembrie 2007....

se vede cata atentie ai acordat articolului

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte