Google
SHOPPING CITY SUCEAVA - Targul extrascolar
SHOPPING CITY SUCEAVA - Targul extrascolar
SHOPPING CITY SUCEAVA - Targul extrascolar
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5989 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,8275 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   ø imagini |   ø fişiere video

Primii turişti s-au cazat la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac

Vineri, 21 Decembrie 2007 (12:42:23)

Primii turişti s-au cazat deja la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac construit pentru al treilea an consecutiv din blocuri masive de gheaţă scoase din Lacul Bâlea, aflat la peste 2.000 de metri altitudine, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Turiştii - o familie de englezi formată din cinci persoane - au venit special pentru palatul de cleştar din creierii munţilor şi au rezistat în hotel toată noaptea de joi spre vineri.

"Am aflat despre acest hotel şi am vrut neapărat să-l vedem. A fost superb, nu ne-a fost frig deloc", a declarat unul dintre turişti.

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac este în acest an mai mare decât în anii precedenţi şi beneficiază şi de un restaurant de lux. Mâncărurile ce se vor servi aici vor fi preparate de maeştri bucătari aduşi special de la Bucureşti.

"Suntem gata în proporţie de 95% cu pregătirile la hotelul de gheaţă. Vom încerca şi în acest an să facem din acest hotel un obiectiv turistic de excepţie care să atragă cât mai mulţi turişi şi să promoveze turismul din Munţii Făgăraş", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Arnold Klingeis, managerul hotelului de gheaţă.

Pentru Crăciun mai sunt şase camere libere în hotel, iar pentru Revelion au mai rămas doar patru. Sejurul pentru Crăciun este format din trei nopţi şi costă 100 de euro de persoană. În această sumă intră cazarea, masa de Crăciun, formată din specialităţi culinare, dar şi produse tradiţionale româneşti şi surprize.

Sejurul de Revelion este de cinci nopţi şi costă 299 de euro. În preţ sunt incluse cazarea şi demipensiune, dar şi masa de Revelion. Pentru cei care îşi vor petrece Revelionul la munte, organizatorii au pregătit o sumedenie de surprize, foc de tabară, dar şi foc de artificii.

Hotelul de gheaţă are zece camere, care vor primi denumiri ale planetelor din sistemul solar. În afara sărbătorilor de iarnă, preţul unei camere este de 178 de lei pe noapte.

Potrivit managerului hotelului, inaugurarea oficială va avea loc doar la 1 februarie, în prezenţa unor oficialităţi ale judeţului Sibiu, dar şi a unor reprezentanţi ai Ministerului Turismului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primii turişti s-au cazat la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac.
 Vizualizări articol: 209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primii turişti s-au cazat la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac0.05

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte