Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2007 - Anul XII, nr. 289 (3659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vadim Tudor: PDL, o struţo-cămilă care nu va avea viaţă lungă

Luni, 3 Decembrie 2007 (21:38:14)

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a calificat, luni, fuziunea PD-PLD drept o construcţie artificială, care nu are niciun fundament doctrinar şi drept "o struţo-cămilă" care nu va avea viaţă lungă.

  "Era previzibil că se va ajunge aici. Băsescu de aceea a încercat să spargă PNL pentru a-şi crea un megapartid prezidenţial, dar, aidoma tuturor construcţiilor clocite de capul lui Băsescu, nici această construcţie nu va rezista, o să cadă", a apreciat liderul PRM.

El s-a declarat surprins că PLD, "partidul-fantomă" al lui Theodor Stolojan, intenţionează să adere la grupul politic PPE din Parlamentul European, din moment ce în forul european există un grup politic cu titulatura PLD.

"Să ne amintim de unde a plecat PD, de pe trotuarul stâng al politicii, a traversat strada, de era să îl ia maşina în bot, a ajuns în dreapta, acum fuzionează cu un grupuscul extras dintr-un partid de dreapta", a spus Vadim Tudor.

La rândul său, vicepreşedintele executiv al PRM, Lucian Bolcaş, a declarat, pentru MEDIAFAX, că PD şi PNL se află în situaţia unei "haite de lupi flămânzi" care se adună pentru a înhăţa ciolanul şi care, apoi, se vor încăiera între ei.

Potrivit lui Bolcaş,fuziunea celor două partide este "un eveniment anunţat de multă vreme", care "nu a creat nicio surprindere".

"Ne aflăm în faţa unui conglomerat eclectic, fără niciun pic de doctrină, care nu are ce să ofere pentru România", a susţinut Lucian Bolcaş.

Liderii democrat şi liberal-democrat, Emil Boc şi Theodor Stolojan, au anunţat, luni, că PD şi PLD vor forma Partidul Democrat Liberal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vadim Tudor: PDL, o struţo-cămilă care nu va avea viaţă lungă.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vadim Tudor: PDL, o struţo-cămilă care nu va avea viaţă lungă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu chimen 4 portii 45 minute Se fierb cartofii în coajă, se lasă la răcit şi se curăţă. Se taie ceapa şi se căleşte în ulei, împreună cu seminţele de chimen. Se adaugă sare şi piper. Când ceapa începe să se... Citeşte