Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2007 - Anul XII, nr. 282 (3653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Cheltuielile de campanie ale PLD, facturate până în prezent, însumează 581.200 RON

Luni, 26 Noiembrie 2007 (17:20:03)

Preşedintele PLD, Thedor Stolojan, a declarat, luni, că toate cheltuielile de campanie ale formaţiunii facturate până în acest moment, la nivel central, însumează 581.200 lei noi, în perioada următoare urmând a se primi raportările şi de la organizaţiile locale.

  Thedor Stolojan a ţinut să răspundă comentariilor venite din partea unor lideri de partide, care „încearcă să manipuleze opinia publică”, şi prin care încearcă că insinueze că PLD a avut „cheltuieli foarte mari în campania electorală”.

„Aceştia oameni care în partidele lor nu au trecut pragul de calificare se înşeală. Noi nu lucrăm cu consilieri străini plătiţi cu milioane de euro, cum fac PSD şi PNL sau alte partide mai mari sau mici”, a declarat Thedor Stolojan.

Liderul PLD a ţinut să precizeze că echipa de campanie a PLD, coordonată de vicepreşedintele Raluca Turcan, s-a ocupat cu ideea de afişaje, fiind în totalitate rezultatul muncii oamenilor din partid.

În plus, a spus Stolojan, PLD a apelat puctual la diveriţi specialişti, pentru fotografiile folosite în campania de panotaj, dar şi pentru testarea preferinţelor diferitelor grupuri sociale”.

„Noi nu plătim sume enorme pentru a primi sfaturi proaste”, a mai adăugat preşedintele PLD, precizând că liberal-democraţii au avut cheltuieli de campanie relativ mici ,comparativ cu alte partide.

El a ţinut să menţioneze că nivelul cheltuielor facturate, la acest moment, la nivel central, ajung la suma de 581.200 RON, iar în şapte zile, pe 2 decembrie, PLD va cunoaşte raportările de cheltuieli la nivelul fiecărui judeţ, de către organizaţiile locale.

„Vom depune decontul cu toate cheltuielile de campanie la Curtea de Conturi, aşa cum prevede legea”, a mai spus Stolojan.

Liderul PLD a ţinut să mai precizeze că suma relativ mică cheltuită de liberal-democraţi se datorează faptului că PLD a pregătit campania cu mult timp înainte de data stabilită pentru europarlamentare, în comparaţie cu celelalte partide politice, care au organizat totul pe ultima sută de metri.

El a dat exemplul afişajulului, care „a fost contractat cu luni de zile înainte, la preţuri mult mai mici decât cei care au lăsat totul pe ultima clipă”.

Stolojan a caracterizat declaraţiile unor lideri de partide pe acest subiect drept „probleme care îi frământă mult pe politiceni, care fac gălăgie mult cu gura”.

Liderul PLD a spus că rezultatul PLD la scrutinul din 25 noiembrie s-a bazat pe muncă, şi nu a fost „un miracol”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Cheltuielile de campanie ale PLD, facturate până în prezent, însumează 581.200 RON.
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: Cheltuielile de campanie ale PLD, facturate până în prezent, însumează 581.200 RON0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei