Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2007 - Anul XII, nr. 282 (3653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sânge pe şosea

Două accidente rutiere mortale, în numai câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a treia a ajuns în stare gravă la spital, în urma unor groaznice accidente petrecute pe şosele din judeţ.

Sâmbătă seară, în jurul orei 21:00, pe DN 2, la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, şoferul unui „Volkswagen Bora” a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a rupt parapetul de protecţie de pe marginea drumului şi s-a izbit violent cu maşina de un copac.

La faţa locului au ajuns, în numai câteva minute, echipele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, circulaţia în zonă fiind întreruptă pentru câteva zeci de minute.

Impactul a fost nimicitor, maşina fiind distrusă în proporţie de 80%. În autoturism, se afla o singură persoană, identificată ulterior în persoana unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Bârlad (Ionel Ivan).

Din nefericire, bârlădeanul nu a mai avut nici o şansă, pompierii de la Descarcerare chinuindu-se minute bune să-i scoată cadavrul dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Din câte se pare, victima mergea spre Cumpărătura, acolo unde intenţiona să-şi vândă autoturismul (VS 08077).

Poliţiştii de la Circulaţie aveau să afle şi motivul producerii accidentului: viteza. Acul de la vitezometru rămăsese blocat la 120 de kilometri la oră, o viteză mult prea mare pentru starea carosabilului din acea seară.

„Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă... când l-au scos din maşină, era fărmat tot... S-au deschis airbag-ul, dar ce folos... Mergea omu’ să-şi vândă maşina la târg... Doamne Fereşte”, îşi făcea cruce pe marginea drumului unul dintre martorii groaznicului accident, arătând spre un anunţ de vânzare lipit pe unul dintre geamurile mormanului de fiare contorsionate.

Ancheta poliţiştilor a durat până târziu în noapte, circulaţia prin zonă desfăşurându-se pe un singur fir.

Familie distrusă de un şofer inconştient

Câteva ore mai târziu, un apel telefonic anunţa la <112> o nouă tragedie pe şosea. De data aceasta, pe raza oraşului Liteni.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 7:00, Aurel Mititiuc, în vârstă de 20 de ani, din comuna Udeşti, se afla la volanul unui autoturism „Fiat Doblo”. Afară era ceaţă, iar carosabilul umed.

La un moment dat, pe o porţiune de drum în aliniament, tânărul a pătruns brusc pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o „Dacia Papuc”. În această maşină se aflau doi soţi din Botoşani, Mihai (54 de ani) şi Agripina Larianov (55 de ani).

În urma impactului deosebit de violent, femeia a decedat pe loc, iar soţul ei, aflat la volanul „Daciei Papuc”, s-a ales cu leziuni grave, fiind scos din maşină cu ajutorul pompierilor de la „Descarcerare”.

Bărbatul a fost preluat imediat de ambulanţieri şi internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

Din toată această dramă pe şosea, cel mai ieftin a scăpat şoferul Fiat-ului Doblo, tânărul alegându-se cu câteva răni uşoare. Totuşi, Aurel Mititiuc nu va scăpa de dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

„Conducătorii auto nu purtau centura de siguranţă şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Alin Botezatu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente rutiere mortale, în numai câteva ore.
 Vizualizări articol: 1583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Două accidente rutiere mortale, în numai câteva ore3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei