Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2007 - Anul XII, nr. 282 (3653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu ochii în lacrimi

Câmpulungeanul Mihai Botezat a părăsit concursul „Dansez pentru tine”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesorul de religie Mihai Botezat, din Câmpulung Moldovenesc, şi partenera sa de scenă, actriţa Ioana Ginghină, au părăsit vineri concursul „Dansez pentru tine”. Noii duelişti sunt perechile formate din Marieta şi CRBL şi Mirela şi Dan. Alex şi Cristina s-au dovedit a fi preferaţii publicului, ei au intrat direct în finala „Dansez pentru tine”.
Visul profesorului de religie din Câmpulung este acela de a le oferi elevilor săi o şcoală nouă în care să înveţe. În momentul de faţă copiii învaţă într-o clădire închiriată. În urmă cu câteva luni, conducerea şcolii a fost sesizată că trebuie să elibereze în mai puţin de doi ani clădirea care aparţine Consiliului Judeţean Suceava. Este o situaţie dificilă, deoarece în această şcoală învaţă 207 copii care ar rămâne pe drumuri.

După o perioadă lungă de timp, directoarea şcolii şi alţi câţiva colegi au ajuns la o înţelegere: primăria să le dea terenul, de la „Dansez pentru tine” să obţină banii necesari construcţiei, iar Consiliul Judeţean să le dea mobilierul şi aparatura necesară (având în vedere că au şi ei o parte din aparatură).

Chiar dacă Mihai Botezat nu a câştigat marele premiu la „Dansez pentru tine”, el a ieşit cu fruntea sus din această competiţie, a făcut tot ce a putut pentru a nu-i dezamăgi pe copiii de la Câmpulung Moldovenesc.

Visul profesorului Mihai Botezat a fost cunoscut, prin intermediul acestei emisiuni, de milioane de oameni din toată ţara. Unii dintre ei, cu siguranţă, îi vor întinde o mână de ajutor, pentru ca visul lui, şi al celor 207 copii din Câmpulung de a avea o şcoală nouă, să se împlinească.

Lacrimi şi poezie

Ioana Ginghină şi Mihai Botezat au părăsit cu ochii în lacrimi competiţia visurilor în urma voturilor telespectatorilor Pro Tv. Se aşteptau, dar au sperat până în ultimul moment că vor avea şansa să salveze viitorul copiilor din Câmpulung. Ioana şi Mihai nu şi-au dansat ultimul dans până nu au promis că vor face tot ce le stă în putere ca cei peste 200 de copii să aibă unde învăţa.

Mihai a recitat una dintre poeziile pe care le-a compus de când stă în Bucureşti şi a impresionat publicul cu profunzimea versurilor lui şi cu implicarea cu care-şi face meseria de dascăl.  

Mihai Botezat a primit din partea sponsorilor emisiunii „Dansez pentru tine” un cec în valoare de 1.000 de euro, iar partenera sa de scenă, actriţa Ioana Ginghină, a promis că va face tot ce-i stă în putinţă pentru ca visul lui Mihai să devină realitate.

Cezar Spirescu a părăsit competiţia „Dansez pentru tine” pe 3 noiembrie
Suceveanul Cezar Spirescu a părăsit competiţia „Dansez pentru tine” în show-ul de pe 3 noiembrie. Cezar Spirescu şi partenera sa, Daniela Gyorfi, au fost condamnaţi la duel cu echipa formată din Delia Matache şi Ionel Petcu.
Cezar s-a înscris la emisiune pentru a lupta şi a împlini visul său şi al familiei sale, şi anume acela de a-i oferi fratelui său geamăn, Romeo, o orteză performantă. Romeo poartă de la vârsta de 2 ani o proteză la piciorul stâng. Din maternitate, printr-o eroare medicală, lui Romeo i s-a atins mugurul de creştere de la picior. Până la vârsta de 18 ani el a suferit 15 intervenţii chirurgicale. În acest moment, piciorul său este cu 18 cm mai scurt. Orteza performantă pentru care Cezar Spirescu a dansat i-ar permite fratelui său să se mişte mult mai uşor. Chiar dacă a părăsit concursul, visul lui Cezar de a-şi ajuta fratele nu a pierit. Cezar Spirescu a primit din partea sponsorilor emisiunii „Dansez pentru tine” un cec în valoare de 1.000 de euro, bani care să acopere o parte din costul ortezei de care Romeo are nevoie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câmpulungeanul Mihai Botezat a părăsit concursul „Dansez pentru tine”.
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câmpulungeanul Mihai Botezat a părăsit concursul „Dansez pentru tine”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei