Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2007 - Anul XII, nr. 282 (3653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Majoritatea parlamentarilor PRM refuză să comenteze eventuala demisie din Legislativ

Luni, 26 Noiembrie 2007 (15:24:56)

Majoritatea parlamentarilor PRM au refuzat sau au evitat să comenteze, duminică noaptea, anunţul liderului partidului privind demisia sa din Parlament şi intenţia de a cere şi celorlalţi deputaţi şi senatori PRM să renunţe la mandat.

"Nu răspund. Nu comentez", a fost replica majorităţii parlamentarilor din conducerea PRM care au fost contactaţi, de MEDIAFAX, pentru a răspunde dacă vor demisiona din Parlament în cazul în care preşedintele Corneliu Vadim Tudor le va cere acest lucru la Congresul Extraordinar convocat pentru vineri.

Mai mulţi dintre parlamentarii care ocupă şi funcţii de conducere în acest partid nu au răspuns la telefon.

"Nu răspund. Îmi puneţi o întrebare prea devreme. Vineri este Congresul extraordinar şi atunci se vor lua toate deciziile", a declarat Mihai Ungheanu, vicepreşedinte PRM.

Senatorul PRM a refuzat să dea un răspuns chiar când i s-a precizat că i se solicită să îşi spună punctul de vedere pentru situatia ipotetică în care Vadim Tudor i-ar cere să îşi dea demisia din Parlament.

"Nu dau nicio declaraţie", a răspuns, la rândul său, deputatul Gelil Eserghep, secretar executiv al PRM, întrebat dacă l-ar urma, în decizia sa de a demisiona, pe Corneliu Vadim Tudor.

În majoritatea cazurilor, parlamentarii PRM care au răspuns la telefon urmăreau declaraţiile pe care liderul PRM le făcea la un post de televiziune.

Mai mulţi dintre parlamentarii din conducerea PRM nu au răspuns la telefon, printre care deputatul Olguţa Vasilescu, preşedintele OTRM, senatorii Aurel Ardelean, vicepreşedinte al partidului, şi Valentin Dinescu.

La telefonul candidatului la alegerile europarlamentare Eugen Mihăescu a răspuns, după mai multe insistenţe, altă persoană, după care convorbirea s-a întrerupt brusc şi senatorul şi-a închis telefonul.

Deputatul Daniela Buruiană, secretar executiv al PRM şi candidat al PRM pentru alegerile europarlamentare nu a putut fi contactată, deoarece avea telefonul închis.

Vicepreşedintele executiv al PRM, Lucian Bolcaş, a declarat, duminică seară, pentru MEDIAFAX, că destinul său politic este "indisolubil legat de destinul PRM", astfel că va face ceea ce decide partidul, în timp ce alţi parlamentari PRM nu s-au decis încă dacă părăsesc Parlamentul odată cu CV Tudor.

"Destinul meu politic este indisolubil legat de destinul PRM. În ceea ce priveşte hotărârea mea, nu poate să existe niciun fel de dubiu. Fără discuţie, ceea ce hotărăşte partidul este şi hotărârea mea", a declarat Lucian Bolcaş pentru MEDIAFAX.

Contactat de MEDIAFAX, senatorul PRM Carol Dina, reprezentantul PRM în BEC pentru referendum, a refuzat să precizeze dacă va demisiona din Parlament la solicitarea preşedintelui Corneliu Vadim Tudor. El a susţinut că nu cunoaşte decizia lui Vadim Tudor de a demisiona din Parlament şi nici intenţia acestuia de a cere celorlalţi parlamentari PRM să demisioneze la rândul lor.

La rândul său, deputatul Angela Buciu a precizat pentru MEDIAFAX că nu poate să se pronunţe acum, pentru că nu ştie cum se pune problema până la capăt. "O să mă pronunţ la timpul potrivit. E prematur să mă pronunţ", a spus ea.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anunţat, duminică seara, că va demisiona din Parlament şi că le va cere şi celorlalţi senatori şi deputaţi ai partidului să-i urmeze exemplul, gestul său fiind determinat de faptul că, în opinia sa, formaţiunea sa a fost "furată" la alegerile europarlamentare. CV Tudor a spus că îşi va depune luni demisia şi că nu se va răzgândi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Majoritatea parlamentarilor PRM refuză să comenteze eventuala demisie din Legislativ.
 Vizualizări articol: 289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Majoritatea parlamentarilor PRM refuză să comenteze eventuala demisie din Legislativ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei