Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2007 - Anul XII, nr. 266 (3640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape 40.000 de spectatori au urmărit concertul trupei Scorpions, la Sibiu

Duminică, 11 Noiembrie 2007 (17:39:54)

Aproape 40.000 de spectatori au urmărit, sâmbătă seara, concertul extraordinar susţinut de trupa germană Scorpions în Piaţa Mare din Sibiu şi au fredonat cele mai cunoscute melodii ale formaţiei, în pofida frigului de afară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Scorpions au urcat pe scenă cu o jumătate de oră mai târziu decât ora prevăzută iniţial. La ora începerii recitalului, în Sibiu erau zero grade Celsius. Fanii au umplut însă Piaţa Mare din centrul oraşului şi au fredonat alături de artiştii germani atât piesele care i-au consacrat, cât şi piese de pe noul album al formaţiei, „Humanity”.

“Bună seara Sibiu! Ce mai faceţi? E bine să fii din nou în România. E bine să fii aici la Sibiu. Vom cânta câteva dintre piesele de pe noul album, dar bineînţeles şi piesele noastre mai vechi”, a spus imediat cum a urcat pe scenă Klaus Meine, solistul trupei Scorpions.

Timp de 120 de minute, artişii au prezentat publicului din Sibiu un show total: rock de cea mai bună calitate, sunet şi lumini. Contractul încheiat cu organizatorii prevedea că artiştii trebuie să prezinte un spectacol de 90 de minute, dar Scorpions s-au declarat încântaţi de atmosferă, de public şi de cum au fost primiţi şi s-au întors la bis pentru încă o jumătate de oră.

Spectatorii, veniţi din întreaga ţară, dar şi din Germania şi alte ţări ale Europei s-au declarat încântaţi de spectacolul pe care au avut ocazia să-l vadă.

„E superb. Sunt încântat, mai ales că nu mai credeam că voi avea ocazia să-i văd în România”, a declarat unul dintre fanii Scorpions venit tocmai de la Gura Humorului pentru a urmări concertul.

Pentru concertul Scorpions organizatorii au folosit scena pe care s-au ţinut tot anul concerte la Sibiu. Aceasta are 18 metri lungime şi 14 adâncime. S-au mai folosit două instalaţii de sunet şi mai multe instalaţii de lumini. Majoritatea instalaţiilor tehnice au fost puse la dispoziţie de către organizatorii concertului, care au discutat în prealabil cu artiştii toate detaliile, dar Scorpions au mai adus cu ei două TIR-uride instrumente, instalaţii de lumini şi sunet.

Pentru prestaţia de la Sibiu, Scorpions a primit un onorariu de 120.000 de euro, iar costul total al concertului s-a ridicat la 350.000 de euro. În această sumă au intrat cheltuielile cu cazarea, masa, transportul, dar şi asigurarea condiţiilor tehnice solicitate de către artişti.

Membrii trupei Scorpions au plecat de la Sibiu imediat după miezul nopţii, cu o cursă specială de pe Aeroportul Sibiu. Artiştii germani au fost pentru a patra oară în România, după concertele din 1993, 2002 şi 2004.

Sibiul a fost inclus de către managerii Scorpions în turneul mondial de promovare a noului album „Humanity- Hour 1”, lansat oficial în 25 mai 2007.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 40.000 de spectatori au urmărit concertul trupei Scorpions, la Sibiu.
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 40.000 de spectatori au urmărit concertul trupei Scorpions, la Sibiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei